Фан клуб - РК Вардар

Па мене само Слишковиќ и ми остави впечаток.

Утакмицава што знам, многу лоша според мене. Како некоја ревијалка беше. Вардар лош, овие уште полоши. Нападот лош, со тоа што Карачиќ и Тоскиќ се издвојуваа како подобри. И нормално Горбок, он ја реши утакмицата кога влезе, тогаш конечно се одвоивме. Само такви шутеви од 9 метри им требаше на овие миџетиве. Во одбрана бевме катастрофа. Филип Лазаров исто катастрофа, уште не можам да сфатам како некои сакаа да го заменел Лацковиќ против Веспрем кога овој не можеше да мрдне ни покрај миџетиве.

Е сега истото ова важи и за Цеље со тоа што во секој поглед беа полоши од нас. Технички грешки, одбрана никаква. Колку ли треба да си слаб за да примиш 34 гола од десеткуван Вардар. Па уште и неколку зицери утнавме ради неозбилноста на Карачиќ и Дибиров. Некако многу лесно ја добивме утакмицава. А може и дека не сум спиен од 3 ноќва па така ми делуваше. :)

Обичната публика, а и Комити исто лоши. Публиката мртва, само на моменти се будеше, а Комитите ми изгледаа како да не знаат што да пеат во одредени моменти, а и бројката беше значително помала во споредба со другите утакмици. Дали дека понеатрактивен противник или што е работата, не знам.

Мигрена добив од тоа грдите труби/вувузели што и да беа...:tapp:
Можеше да има подобра игра, ама битно тепавме. Одбраната не беше најсјајна, а и Чипурин на почетокот имаше неколку шашави грешки. А да не зборам колку ме изнервираа кога со два играчи повеќе ем примија гол, ем не ми текнува кој направи престап. Тогаш највеќе се изнервирав.:icon_mrgr:
Горбок со тоа бомбите ми го направи денот.:love:

Што пишуваше на тоа транспарентот што го тргнаа редарите шугави?

Што пишуваше на тоа транспарентот што го тргнаа редарите шугави?
Начевски можеш да пишуваше горе а доле не знам паралелно со него седев, не можев да прочитам. :D

Начевски можеш да пишуваше горе а доле не знам паралелно со него седев, не можев да прочитам. :D
Па и ја бев на трибината позади тоа, неможев да видам.
Прво мислев на словенциве е ама после видов момци од Лојал Фанс и на крај се изнасобраа редарите и го тргнаа.

Ве видов иначе, сте го земале Пеџа место Клипот а? :D

Па и ја бев на трибината позади тоа, неможев да видам.
Прво мислев на словенциве е ама после видов момци од Лојал Фанс и на крај се изнасобраа редарите и го тргнаа.

Ве видов иначе, сте го земале Пеџа место Клипот а? :D
Заглави на работа Клипот, мораше некој да ја искористи сезонската :D

мислам дека транспарентот сметаше на тие што беа седнати во прв втор ред, тие како да се бунеа :)

Да да, Тоскиќ поштено најјак. :cuc:
Највеќе ме изнервираа кога имаа 2 играчи предност и дозволија 2-0 серија да ни напраат. :tapp:

А и на тоа дебелото прасе нивно да му ебам мамицата!

@VardarVoSrceto денес на трибина...:icon_mrgr:

На 1:07, што правеше бе брат со тоа вреќата жити мајка, на коледе да не идеше :pos: како дедо мраз беше :гик: добри заебанции си направивме на твоја сметка, па да не биде од зад грб ти јадеме гомна :icon_mrgr:

Колку зицери промашија? Е ако продужат да ги прават, лошо ќе биде.

Подранил Дедо мраз годинава, ама изгледа лоши деца сме биле годинава чим не ни даде подарок :icon_mrgr:

Лесна победа на крајот против Цеље, ама шугавине Германци успеаа да го добијат Монпеље на гости, така да не ми е целосна радоста. Ќе треба да се крстиме во Веспрем дека ќе ги пецне на домашен терен :icon_mrgr:
За нас ОДЛИЧНО е што тука завршува полусезоната во ракометната ЛШ.
Колку сме десеткувани, тешко нас ќе беше ако имавме уште некоја утакмица.
Како без одбрана играме, не буши кој стигне. Во последниве 2-3 утакмици Штербик нема ни 15 одбрани вкупно собрано, али јебига не е он крив :icon_mrgr:
Нападот е најдобра одбрана, а тој денес според мене одлично функционираше, а мора да се напомене дека и гостинските голмани беа дупиња невидени...
Дибиров денес беше одличен според мене, плус фала богу немавме промашен пенал. Потегот кога ја додаде до Брумен беше решавачки во овој натпревар. Ако пресечеа гостите, ќе наебевме до крај...
Горбок ги бушеше од кај сака, сепак добар е за топоџија од оваа позиција, со тоа што ни фали и некој пробивен играч од левата страна.
На Дибиров не му замерувам за двете утнати контри, бидејќи голманот одлично му го затвори аголот, а и двете ситуации не беа баш лесни за погодување, особено првта кога одвај ја собра одбиената топка која му испадна на Тоскиќ.
Тоскиќ ги размонтира од пикер, и мешу него и Дибиров би го бирал играчот на мечот. Не знам зошто го извади Раул во 20-та минута, баш си ги работеше како сака дотогаш.
Крилата солидни одново, најинтересен момент беше кога Марковиќ играше со маркер, даде гол, а потоа не успеа да се замени па остана на голот, и имаше дуел со нивното крило, каде што гостите одработија лесен погодок :icon_mrgr:
Карачиќ е премногу напреднат, има доста најразновидни шутеви и само ради неговата форма ги освоивме бодовиве во последниве 5 утакмици...
Душебаев беше подобар од претходниот меч, а и доста асистираше.
Играта во одбрана катастрофа, со играч повеќе, примавме пацерски голови.
Среќа на моменти се правеше одлична атмосфера, по која дававме многу брзи голови и за кратко време, на крилјата на публиката се правеа серии од по 3-0 или 4-0.

Нека одморат сега, само се плашам дека Металург може да не посрамоти во СЕХА лига, во последниот меч за оваа полусезона :icon_mrgr:

На трибините беше интересно да се има противничка група, каква и да беше :icon_mrgr:
Многу е лошо кога е пуштена таква публика со милион реквизити како вувузели, тропалки што одат на нерви :facepalm:
Сепак дадоа дополнителен шмек на мечот. Нашата трибина беше исполнета исто како и со Чеховски медведи, за нијанса повеќе од пола...
Остатокот од салата беше исполнет едно 95%...
Реално толкава е фан базата на Вардар, околу 5000 дерби гледачи, и 500 најверни :icon_mrgr:
Не би се сложил дека беше лошо навивање, баш напротив имаше доста добра забава на трибина :icon_mrgr:

Дибиров претерува со тоа неговите обиди за атрактивен гол, ок убаво е на око понекогаш да проба и даде таков гол ама кај него се случува тоа ептен често а што е најлошо и промашува..
Карачиќ стандард најдобар, Горбок кога највеќе требаше погодуваше.. шут бомба или дава гол или ја разбива одбраната :cuc:

Инаку лоша игра со премногу грешки и на двете страни, да беа некој поискусен тим Цеље лесно ќе ја свртеа. Како и да е 2 бода зема Вардар тоа е најбитно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom