Фан клуб - РК Вардар

Како ме праша сериозно дали се тројцата доволно за Вардар да игра фајнл фор, си помислив утре од сабајле ќе ги најдам тројцата како подароци пред врата.

Како ме праша сериозно дали се тројцата доволно за Вардар да игра фајнл фор, си помислив утре од сабајле ќе ги најдам тројцата како подароци пред врата.
Самсоненко е член на кајгана, така да знаеш :D

Море остај те го вие него,дај кажите дали ќе пиеме ладно Лашко денеска:D.

Многу важен ден е денеска за нас.
Победата е единствената опција за нас, со победа веќе се пласираме во наредна фаза, а доколку Монпеље вечер го совлада Рајн Некар, тогаш пласманот на второто место ќе зависи само од нас и со победи против Монпеље дома и Чеховски на гости, нешто во кое не се сомневам, без разлика на резултатот во Германија.

Одеднаш скоро сите играчи се спремни или докториве во тимов се толку способни или некој си играше мајтап дека пола екипа е повредена.

Вакво „играње мајтап“ не е ништо непознато во спортот. :)

Доколку не прави аматерски технички грешки и комплетно се опоравил од повредата, Душебаев ќе ги отвори овие.

инаку:

Го сакаат и Брумен, ама Тоска е нешто посебно за нив“, ни рекоа од таборот на Словенците

А овде (на фејсбук) коа ќе прочитам:

Vadi go ovoj Toskic be!
Lele pojma nema ovoj Toskic! (а човекот на натпреварот веќе изнудил 5 седмерци)
Kaj go najdoa ovoj kelaviov!

Затоа што битно е да си атрактивен а не корисен на екипата. :tapp:

Колку се имам јас расправано за Тоскиќ ... :D Човеков реално е доктор и за Столе и за Чипурин и во напад и во одбрана,а мене посебно ми се свиѓа како игра позади.Тоа што нема висина за да брани противнички напад го покрива со играта со мозок.Тие наверемени излегувања што ги прави кога бекот пробува да се крене на шут се вистинска мајсторија и нешто што ги краси класа играчите,а богами знае и некој корпулентен пикер со боречки зафат да исфрли од просторот од 6м. :icon_lol: Еден од играчите на кои што мора да му се продолжи договорот (мислам летово му истекува) е Тоскиќ.Мора да се спомне и тоа дека е многу благодарен играч т.е секоја минута што му се дава на теренот се труди максимално да ја искористи,а тоа е нешто кое што сите фанови на Вардар сакаат да го гледаат од ракометарите + борбеноста која што исто така ја има кај Тоскиќ.Инаку тоа што има негативни коментари од поединци за него не ме чуди...до вчера истите тие беа ‘‘фанови на сите ракометни екипи од Македонија‘‘ и наеднаш истите тие станаа најголеми фанови на Вардар и општо ракометот како игра и се во првите борбени редови за карта кога има утакмица за ‘‘сликање‘‘.

Цеље го јаде вечерва со +5 разлика. :)

Зависно од физичката подготвеност на играчите, ќе биде тежок меч, ако одбраната ни се консолидира и одиграме добро и не дозволиме лесни голови, победата е наша, во спротивно ќе се мачиме иако сме за класа подобри од водата од пиво лашко...

Зарабец е сеоски Балиќ
Какви движења има некое ниско тежиште како Меси..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom