Фан клуб - РК Вардар

дури и Даворче би паднал у несвест од ова :D друже да не играш хендбол менаџер некој?

Листата горе долу му е солидна...:icon_mrgr:(освен Биелицки)...иако има премногу Словенци...
Ама од сите тие,пред се Словенците тешко дека некој би се докопал во прва постава,можеби Зарабец или Стас Скубе ако продолжат вака,ама едно е да си алфа и омега во Цеље и Горење друго е во поголема екипа со по 3ца играчи кои ти се конкуренти,а како тргнал Вардар сигурно ќе има конкуренција за секоја позиција.........
За Карабатиќ и Кире е нереално да се размислува....
Кире е болен по Шпанија,ништо чудно да остани таму и по завршување на кариера и да работи како тренер нешто,освен ако не извадат тежок кеш вашите и да го премислат...
Но и Барса знае дека десен бек како Кире нема никаде на лагер,па додека мрда ќе игра и ќе го држат...инаку ќе се мачат со играчи како Гурбиндо,Монторо и останата боранија...:icon_mrgr:
Карабатиќ е сеуште млад(за ракометно сметање на годините):гик:,и додека не напрај некоја глупост како таа со коцкањето не ми се верува да го избркаат,посебно шо е далеку помлад од Рутенка...
Направи Барса една кариднална грешка со Хансен,па години се мачеа да најдат класа лев бек,сега при крај на кариера на Рутенка тешко дека се разделат од Карабатиќ...
Рутенка од друга страна е реална опција,полека и ништо чудно на лето да го лапните....
Ама дека Савевски е најдобар тренер..:icon_mrgr:
Савевски со неговата кратка жичка:vozbud:би издржал еден месец во Јехона или Лазарови....:pos:
За супер лигашка екипа да не прајме муабет(пред се заради темпераментот)иако дечкото:pipi: има познавања од ракомет....ама одамна му помина времето.....

ај направи шортлист ќе се потрудам да е пренесена :D
Вуги и Ојлески ќерко, плус спикерот на МеталурК, гледам сега некоја жена има најавува, изгледа е слободен на пазарот џигерот замрсен, него да го земеме, нашион има проблем со Англискиот, па капитенот наш со број 23 како трти три го кажува! :facepalm:

Ima i beter od eks spikerot na Metalurg.:pos:
Jas mislev deka nema takov junak od majka roden.:D
Gledam vo sredata Motor-Seged i so ke vidam.
PACIENT:pos:.
Se deri na cel glas kako budala Motor,Motor,Motor i toa na napad na Motor,razglasot puka:vozbud:,samo toj se slusa,urla.:pos:
Psihopat tezok,ne znam delegatot na so narkoticni sredstva i psihotropni supstancii bese,ama morase da reagira.
Inace vasiot spiker e:pos:
A maskotata pak:facepalm:
Iako imate podobra maskota od onie od temnata strana na silata.:нинџ:
Tuku batalete ova.
Kazete koj sigurno nema da igra,da znam dali da ja fiksiram Vardar.:sneaky:

A be neznaev deka tolku eksperti imalo tuka dajte ko taka da mu pisam na Samsonenko da ve zemi za sovetnici pa krojtego zaedno timot i LS ne ni bega ke bidime beter od barsa ke go gazime kil so 15 - 16 razlika vesprem so edno 12 - 13 i kaj ke ni bidi krajot :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D;);););););)

Ima i beter od eks spikerot na Metalurg.:pos:
Jas mislev deka nema takov junak od majka roden.:D
Gledam vo sredata Motor-Seged i so ke vidam.
PACIENT:pos:.
Se deri na cel glas kako budala Motor,Motor,Motor i toa na napad na Motor,razglasot puka:vozbud:,samo toj se slusa,urla.:pos:
Psihopat tezok,ne znam delegatot na so narkoticni sredstva i psihotropni supstancii bese,ama morase da reagira.
Inace vasiot spiker e:pos:
A maskotata pak:facepalm:
Iako imate podobra maskota od onie od temnata strana na silata.:нинџ:
Tuku batalete ova.
Kazete koj sigurno nema da igra,da znam dali da ja fiksiram Vardar.:sneaky:

Ја мислам и управата на Вардар да ја прашаш кој ќе игра а кој не, нема да знаат. Гледам Брумен бил на пресот што значи дека ќе игра.

Лацковиќ, Столе и Горбок најверојатно не играат.

И ние ко комшиите бе лажни информации за повреди почнавме да даваме :D

Од нигде искача Горбок во сабота и 10 гола им дава :D[DOUBLEPOST=1417179014][/DOUBLEPOST]П.С.

Во сабота после утакмицата со Целје, во 21:00 сите за Монпелје. Allez Montpellier! :icon_mrgr:

Последно уредено:
Добра е листата или не ?

Савевски тренер на тим за ЛШ титула? Озбилно?
Освен Кире и Карабатиќ се друго е просек по квалитет со некоја надеж од талентот, ете Ласе Андерсон е добар избор. Генерално ништо посебно да не речам категорично не.

Савевски тренер на тим за ЛШ титула? Озбилно?
Освен Кире и Карабатиќ се друго е просек по квалитет со некоја надеж од талентот, ете Ласе Андерсон е добар избор. Генерално ништо посебно да не речам категорично не.

Нели се доволни тие тројца за Вардар за финале Ф4?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom