Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ви ја знам финтата во секој случај, ако е нешто во врска со шах
Кога ќе праша каде може да купи карта за Вардар-Силекс на пример, тогаш ќе му одговорам, вака чим не знае ни за ракомет кај се продаваат карти, настан на кој оди и шуто и сакато, значи нема допирна точка со Вардар и нема што да бара во сала.Уопште не е смешно, барем мене не ми е. Дечкото страна поназад си кажа зашто нне бил информиран и кога веќе сте решиле да го изпертципирате и арчите тастатура попродуктивно е да го информирате отколку да изигравате кловнови.
Еве јас лично не знам кој ден е утакмицата, сабота или недела, и ме мрзи да отварам нови табови за да побарам.
90 посто во сала, и 90 од тие што коментираат тука се ист случај како ти тој што го опиша па никому ништоКога ќе праша каде може да купи карта за Вардар-Силекс на пример, тогаш ќе му одговорам, вака чим не знае ни за ракомет кај се продаваат карти, настан на кој оди и шуто и сакато, значи нема допирна точка со Вардар и нема што да бара во сала.
На крај краева, секако си доби одговор, а и дури да прашаш такво прашање и да чекаш одговор, ќе отвориш на страната и сам ќе провериш![]()
Какви тролови има тука, оние од 9гаг вода да ви носат
Не ви ја знам финтата во секој случај, ако е нешто во врска со шах![]()
Нека го земат Циндриќ, не би имал против...![]()
Зошто да не сака?? Колку што знам се дружи со повеќето играчи на Вардар.Циндриќ нејќе у Вардар![]()
Зошто да не сака?? Колку што знам се дружи со повеќето играчи на Вардар.Циндриќ нејќе у Вардар![]()