Фан клуб - РК Вардар

Страхиња Милиќ отстранет од репрезентацијата на Србија поради тоа што излегол навечер и се вратил во алкохолизирана состојба.

Џабе талентот ако е без мозок...

Јас се разочарав од Милиќ.

Ден пред играње со Ловен ја затворил Деспина што се вика. Кога ми кажаа не ми се веруваше. Буквално последен си отишол. Другари што се нашле таму си отишле у 4 сабајле, овој уште останал а веќе немало живо пиле у Деспина или како и да се вика сега по ново.
Не е рекла казала муабетов.

Пази човече, на ден пред одигрување на таков важен меч со екипата која ти е директен ривал за што подобра позиција ти се очукуваш и у 4 и кусур си идеш дома. Страшно, професионалност нула.

Со таков живот ван терените нема што да бара во ваков Вардар.

Ден пред играње со Ловен ја затворил Деспина што се вика. Кога ми кажаа не ми се веруваше. Буквално последен си отишол. Другари што се нашле таму си отишле у 4 сабајле, овој уште останал а веќе немало живо пиле у Деспина или како и да се вика сега по ново.

Пази човече, на ден пред одигрување на таков важен меч со екипата која ти е директен ривал за што подобра позиција ти се очукуваш и у 4 и кусур си идеш дома. Страшно, професионалност нула.

Па затоа од ВИП ложа ја гледаше утакмицата со Левен, следниот пат може ни тамо нема да го пуштат. Мислам дека у кафичон у хотел Русија пуштаат Алфа на телевизорите, па таму ќе гледа.

Јас го имам видено Страхиња у секоја дискотека у скопје барем по еднаш, што да правиш, човекот едноставно сака да се журка. :)

Да не беше Раул сигурно ќе останеше ама вака може и прв да лета. Он губи највеќе пошо ваква шанса едноставно не смееше да ја коцка.

Колку преувеличивте :). Страхиња е голманиште ако го отпуштат како кецови у покер ќе им дојде во Автокоманда.
Башка што имаше правдање од Страхиња дека решил дека ќе ја напушти репрезентацијата после изиграната утакмица само што требало дента тоа да го соопшти и уствари Периќ пред тоа го избркал. Мање више сигурно и правдање му е ова ама се преувеличува, никој не ја знае точната ситуација во српската репрезентација.

Колку преувеличивте :). Страхиња е голманиште.
Голманиште е Филип Ивиќ од Загреб на негови 22 години. Страхиња со скоро 24 е моментално ништо повеќе од чист просек соодветен само за Сеха. Вреди да се чува во тим само затоа што е релативно млад.

Голманиште е Филип Ивиќ од Загреб на негови 22 години. Страхиња со скоро 24 е моментално ништо повеќе од чист просек соодветен само за Сеха. Вреди да се чува во тим само затоа што е релативно млад.
Страхиња на 22 сам му донесе титула на Вардар. Да го спомнеше Ландин ќе те разберев али Ивиќ во најмала рака е на ниво на Страхиња. Всушност и целиов муабет е безсмислен односно години и голман.

Значи за голман и двајцата се премногу млади, сега им е време да се покажат и да се развијат во топ голмани за неколку години. Во однос на квалитет јас му давам предност на Ивиќ и сега и во иднина, пошто дечкото е пантер, ненормална брзина и подвижност има, плус има тренирано боречки вештини како мал, и многу од тие потези му останале, кога брани на карате кид ми заличува на моменти :D.

Страхиња од друга страна покрива цел гол ебате, не ни му треба да се движи, само да ги мрда рацете или нозете, ама карактерно е ветрушка, на припреми со репрезентација пијан да си дојдеш пред разденување :вонзем:. Не е ни прв ни последен со ваков испад, ама премногу ќе му штети ова, плус што сите викате дека главна фаца е по клубовите во Скопје исто така не му прави ништо подобро ни за публицитет, ниту пак за самиот себеси.

Пред некој ден бев со колеги од работа на пауза на кафе во "Драма" и се избаци Џамбо и си мавна неколку жестоки (виски, коњак, шток, неможев да приметам). Мислам, не го личи врвен спортист сред бел ден да се налева со алкохол па колку и да немал обврски дента. Па ако сред бел ден го прави тоа, можам да замислам што прави навечер по дискотеките.

Последно уредено:
Раул е строг за такви работи, Џамбо си е сам себе гробар. Кој не почитува ќе сноси последици, нема сентименталност.

Греота е самиот да се упропасти, а тие што викате дека е просечен голман не сте ги гледале изгледа последните 2-3 сезони на Вардар..

Тоа што на сите ЛШ утакмици до сега Диви е втор голман доволно кажува.

Проблемот со него е што ова не му е прв испад и не му се случува онака ретко. Па да му се сневиди скоро секој од форумов по еднаш го има видено здрвен во кафана/дискотека. Ок тоа да ти се дешава по некој повод али вака често и плус да почне да ти влијае на работата, на подготовки да се враќаш сабајле камен пијан не е во ред и е проблем.

Еве и да е така како што вели он дека веќе решил да се откаже и да си оди и затоа останал до доцна, пак не е во ред. Замисли сега ја решам отказ од работа да дадам, и поради тоа дента дојдам на работа дрво пијан со пиштол на вода да ги прскам. Не е професионално и лош впечаток остава.

Добар голман е дечкото и има потенцијал да стане одличен, али мора да си ги среди овие работи, зашто кога тогаш ќе му се удрат од глава.

Ај бе вие па се фативте што искачал по дискотеки, демек по Англија, Италија, Германија фудбалерите т.е. спортистите по дома седат и гледаат утакмици од противниците. Башка Балканец е што да се каже повеќе...

http://derbi.mk/index.php/rakomet/svet/item/19407-milic-zosto-ne-se-kazneti-i-onie-koi-bea-so-mene

Секоја приказна има 2 страни, за каква професионалност зборите не ми е јасно, го плукате без врска и уште зборите дека Диви бил по професионалец од Страхиња :pos::facepalm:

До пред неколку години на утакмици бранеше со алкохол во него,ако не и сеуште.... не ме јебете

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom