Фан клуб - РК Вардар

мк тикетс ја направија збрката со билетиве, Вардар нема ништо со тиа, чист аутсорсинг. Уствари има, треба да ги исфрлат после ова со картите и друг да преземе од следна сезона.

Ама не е смешно ова што го збори Лино, ракометни аналфабети му веруваат а такви се 80 посто од државава што пратат ракомет после Ниш. Кога ги крадеа играчите на Вардар убаво им беше, сега банкарски сметки, глупости и тоа од некој шо зема 100к.

Пуштени ли се тие картите за стоење???
Им пишав на МкТикетс на фб за тие карти. И добив одговор дека ги има само на билетарата во Јане Сандански, ги нема онлине во продажба. И биле останати уште мал број од нив.

Јасно беше за кого беа ти карти за стоење и зашто се продаваат само на билетара, за да не купат ликови од којзнае каде и да дојдат само за сликање на утакмица

Срамота за името кое што е во светскиот ракомет со вакви изјави да се занимава, иако веќе не му е прв пат.
СО ГОДИНИ е најплатен тренер во Македонија, најверојатно и сега уште е најплатен, а збори за банкарски сметки. Нека покаже извод од неговата сметка
тогаш да правиме муабет :)

Али шо да правиш, играат со Брест а он збори за Вардар. Мене на комплекс ми мириса :X3:

Остај те ги овие коплексашиве, за греота се.
Вчера на една словенечка телевизија имаше прилог за Вардар.
Убаво си кажа тој што го приправил прилогот. Цитирам: „ Оваа година една од главните улоги во лигата на шампионите ќе ја имаат Македонците, поточно Вардар.“ :D
Исто така кажа дека улогата на великан во мак. ракометот Вардар ја превземал од Пелистер. :)

Не гледам причина да се купува Станиќ... освен да се ослаби Металург. Ако е тоа, ок... ама покрај Штербик нема потреба од Станиќ, подобро би инвестирал во млади таленти отколку да се фрлаат толку многу пари за втор голман.

Не гледам причина да се купува Станиќ... освен да се ослаби Металург. Ако е тоа, ок... ама покрај Штербик нема потреба од Станиќ, подобро би инвестирал во млади таленти отколку да се фрлаат толку многу пари за втор голман.
Штербик, Станиќ, Милиќ опасна тројка ќе имаме на гол. :D
Шала на страна и јас мислам дека не ни треба Станиќ, ама јеби га русот не не слуша нас, си има он свој планови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom