Фан клуб - РК Вардар

Никогаш нема да ги победиме. Едноставно го имаат лекот, ќе не спуштат на селско нивно ниво, со груба одбрана, со напади по 5 минути толерирани од судиите и тоа е тоа...
Затоа Вујо беше лекот, ќе покажеше заби и со никакви состави се спротиставувавме.

Џабе е кого и да донесеме, нашиве моментални играчи одат да играат ракомет, овие одат да победат со валкани игри.
Едно исклучување добија, носот му го скрши Борозан на Терзиќ и цела екипа влегоа да се бунат за исклучувањето.
Ова копилево не дупи, три исклучувања ни дава за приговор, освен Столе никој не реагираше.
Земи влези му цела екипа во терен, врзи му еден шамар, нека суди после крв му ебам :mad:

Никој друг играч освен Карабатиќ не ни треба, да ги зашамара малце. Џабе е Лацковиќ, дрво не видено е и во одбрана, и во напад, овој Горбок нешто во напад може да придонесе, во одбрана и он камен. Не се снаоѓаме на нивнава одбрана, ни играат 6-0, кај нас нема кој да шутне, ако влеземе ќе ни направат пенал КОЈ НЕМА ДА ГО РЕАЛИЗИРАМЕ и тоа е тактиката...

Распад систем, исклучиво соло акции... 8 гола за 30 минути, мислиш против Кил се игра а не против 20 годишни деца од регионов.
Најмногу таленти има баш на балканов, само на некој требаше тоа да му биде јасно пред да фрла толку пари.

Kakvo smesno sudenje.
Inace Karakamisev delegatot e fan na Metalurg u maalo mi se seta stalno so dresovi i maici :D
Што делегатот, Кркачев е најдобро другарче со играчите и фановите на Металург.
Делегатот е мислам оној Металари, на Велија што личи...

Абе што уопште учестувавме на вакви усрани турнири кај што си органзираат они и си носат свој судии, искочи си и кој ги ебе копилињата, а ако се исполни шушкањето дека по барање на играчите првата утакмица ќе се игра во Кале, тогаш и глави ќе летаат не само со плукање да поминат.

Што делегатот, Кркачев е најдобро другарче со играчите и фановите на Металург.
Делегатот е мислам оној Металари, на Велија што личи...
Ne znam dali e delegat na utakmicava ali go vidov koga imase turkanici,ali go znam od maalo samo sere protiv Vardar.

Башка џабе тука ќе победат, кога во лига шампиони кај што се гледа реалната слика ќе ги шлака кој стигне, како лани Кил.
А ние ќе бидеме во егал и на секунди од фајнл фор и држење на лекција на полсе едне месец екиапта што ќе ја осови лигата на шампиони и ќе им доржии лекции у ракомет на Барса и Кил.

Публикава ама се напалила против Вардар тоа е чудо едно.

Публикава ама се напалила против Вардар тоа е чудо едно.
Не е напалена против Вардар, едноставно си навиваат за играчите од Струга кои се дел од Металург :)

Митрески го стаи сега ни е шансата.[DOUBLEPOST=1408219756][/DOUBLEPOST]
Не е напалена против Вардар, едноставно си навиваат за играчите од Струга кои се дел од Металург :)
И у охрид навиваа за Металург.

Само Кале е лекот за сељациве.Нека се ‘‘реновира‘‘ новата сала на денот кога ќе треба да игра Вардар со копачиве па да почнат глави да летаат низ сала.Се по список да им ебам и на Велко и на Ацо и на Миркуловски и на Манасков и на судиите.

Абе Вугринец го убаци овој бе цццц......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom