Фан клуб - РК Вардар

Прати некое евро за Комитите бе педерче :)

Е што сеа, ме тераш после работа да пијам со песниве?
Не буцкај само. Ке ти ебам тоа буцкачот.

И сум кажал 100 пати, сум пратил 10 евра, ако треба уште 10 ќе пратам само графитот у парк да се доврши :D

Е што сеа, ме тераш после работа да пијам со песниве?
Не буцкај само. Ке ти ебам тоа буцкачот.

И сум кажал 100 пати, сум пратил 10 евра, ако треба уште 10 ќе пратам само графитот у парк да се доврши :D
Буцкач, знаеш не е време сеа за графитот :D Има побитни ствари ама тебе те нема, да не биде после ко Миле паника те нема ни една марка да пратиш :D :D

Каде можам да наjдам целосна статистика помегу РкВардар со Металург, до сега што имаат играно.

Абе некој да ми даде линк за салава кај што пишува дека Самсоненко е финансер и се објаснува чива е салата и слично?

Ме затупе еден драчевчанец дека Самсоненко патеките од страна ги праел само:pos:

Абе некој да ми даде линк за салава кај што пишува дека Самсоненко е финансер и се објаснува чива е салата и слично?

Ме затупе еден драчевчанец дека Самсоненко патеките од страна ги праел само:pos:
Па кажи му, лично Сергеј дека го мести бекатонот. :D

Дибиров: Следната сезона ќе бидам подобар, само да не ме гаѓате со парички

Сега, додека трае одморот малку анализирав и навистина, знам дека не бев подготвен и физички и морално, играв пола натпревар добро пола лошо. Еден професионалец треба да игра на највисоко ниво постојано, а јас не можев тоа да го пружам последниот месец и пол. Знам дека следната сезона ќе биде уште подобра за мене, само да не ми фрлат паричка или запалка врз глава и ќе биде добро (хахаха). Подготвен сум за успешна сезона која ќе влезе во историјата на Вардар“, вели Дибиров во интервјуто.

Абее уплав доби човеков од кеш :LOL:;)

10552649_472592806210595_6078801747991385170_n.jpg

10426879_472592812877261_7181406466297852131_n.jpg

Овој спортски центар ќе има голема сала, која ќе собира 5.000 гледачи со шест ВИП-зони, помала спортска сала со ракометни димензии, со капацитет за 250 гледачи најмодерен фитнес и аеробик центар, конференциска сала, како и Спа-центар.

Црвено-црн Јане Сандански :D

Нормално ЈАНЕ КОМИТА. Еве им на ФА нека не скокаат сега. Се надевам и од надвор салата и просоторпт окулу неа некако ќе се уреди во црвено црна комбинација.

Znaci nema potreba od skokanje, i prvokacii kon FA. Tie imaat protiv crvenata boja a ne protiv Vardar. Sega toa sto ja dale salata i celiot komplex da go gradi Sergej ne sme krivi nie nit bilo koj drug. Mene mi e krivo zaso ne bese toa Kale ili pa Rasadnik , a e Jane Sandanski..

Па па па прејака новава сала :cool:

Сопствена сала каква што заслужува Вардар, обоена црно-црвена.

Кој ташак ќе го јадеме со салава, само ајде дај боже да грешам. Кале ми е сто пати поубава и без столчиња да е.
П.С. Повеќе лајкови доби салава него цурава на Игор :icon_lol:

Znaci nema potreba od skokanje, i prvokacii kon FA. Tie imaat protiv crvenata boja a ne protiv Vardar. Sega toa sto ja dale salata i celiot komplex da go gradi Sergej ne sme krivi nie nit bilo koj drug. Mene mi e krivo zaso ne bese toa Kale ili pa Rasadnik , a e Jane Sandanski..
Oндак што се возат во црвени автобуси ? кога толку им смета црвената боја??? :D :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom