Фан клуб - РК Вардар

факт е, ама срам ви е да признаете..
you-gay-bastard-kill-yourself.jpg

@Subjekt12 ја имаш ли гледано утакмицата Хамбург-Вардар ??? Само тоа кажи ми дали ја имаш гледано утакмицата Хамбург-Вардар??? Тоа е чиста историја на Македонија.

@Subjekt12 ја имаш ли гледано утакмицата Хамбург-Вардар ??? Само тоа кажи ми дали ја имаш гледано утакмицата Хамбург-Вардар??? Тоа е чиста историја на Македонија.
добро еден меч во издание на Душебаев..друг?

добро еден меч во издание на Душебаев..друг?
Друже вака сега. Убаво си пишал во претходниот коментар дека игра променливо, ама тоа дека е непотребен ти е голема глупост. Наброј ми барем 2ца на негова возраст што се така талентирани и играат на тоа ниво ?

Според Лико младиот голман Филип Ивановски на Метлаург Јуниор сме им го земале. Излеа почна преселбата како пред 5-6 годсини што беше обратно, ама ние децата ќе им ги земеме, старите ќе им се пензионираат и од нив нема ни М да остане.

Според Лико младиот голман Филип Ивановски на Метлаург Јуниор сме им го земале. Излеа почна преселбата како пред 5-6 годсини што беше обратно, ама ние децата ќе им ги земеме, старите ќе им се пензионираат и од нив нема ни М да остане.
Не е само според Лико туку имате и на од Металург страницата во прашањата.
06/28/2014 - Biljana прашува: .
"Imav nekoi informacii deka golmanot Ivanovski potpisal za Vardar . No na spisokot na povikani rakometari za mladinska reprezentacija stoi deka e od Junior ,toa znaci deka uspeavte da go zadrzite vo vasite redovi ?"
Одговор:
Ивановски замина во Вардар, но се уште нема земено исписница од Металург.

Ако го земале него, сигурно нема да добие шанса во првиот тим туку ќе брани во МРК Вардар.
Тогаш која беше целта на задржувањето на непотребен играч како Чаневски?
Младинците на Вардар го имаа најдобриот голман во лигата, Кизиќ и токму тој требаше да добие шанса во МРК... Ете можеше Кизиќ и Ивановски да бидат голмани.

Ако го земале него, сигурно нема да добие шанса во првиот тим туку ќе брани во МРК Вардар.
Тогаш која беше целта на задржувањето на непотребен играч како Чаневски?
Младинците на Вардар го имаа најдобриот голман во лигата, Кизиќ и токму тој требаше да добие шанса во МРК... Ете можеше Кизиќ и Ивановски да бидат голмани.

Ова веќе личи на нешто а не играчи како Недановски, Јовчевски и Чаневски да играат во клуб кој се декларира како младински. Како што ми изгледа МРК ќе има квлаитет за плејоф во прва лига да игра штета е што мора од втора да почнуваат.

СОСТАВОТ НА МРК ВАРДАР ЗА СЕЗОНА 2014/2015

1.ГРАДИМИР ЧАНЕВСКИ(ГОЛМАН)
2.ФИЛИП ИВАНОВСКИ(ГОЛМАН)
3.ВЛАТКО ЈОВЧЕВСКИ(ДЕСНО КРИЛО)
4.МАРТИН ПОПОВСКИ(ДЕСНО КРИЛО)
5.ВЛАДО НЕДАНОВСКИ(ЛЕВО КРИЛО)
6.АЛЕКСАНДАР ТРЕНЧЕВСКИ(ПИКЕР)
7.МИЛОРАД КУКОСКИ(ЛЕВ БЕК)
8.ФИЛИП ЧУРЛЕВСКИ(СРЕДЕН БЕК)
9.БОЈАН СПАСОВСКИ(БЕК)
10.БОБАН АНДОВСКИ(БЕК)
11.АЛЕКСАНДАР СТЕФАНОВ(БЕК)