Фан клуб - РК Вардар

Па со Стоилов во форма , Тоскиќ е непотребен . :)
да де и недај боже пак да се повреди или да не му иде на Стоилов и шо праиме?
плус мисли на тоа дека ке треба да се ротира дека неможе се да изигра од почеток до крај[DOUBLEPOST=1401912038][/DOUBLEPOST]
Па и во одбрана игра многу подобро од Чипурин. Изгледа дечкото што го остави коментарот, нема гледано многу утакмици сезонава. :)
богами е, може некое кило плус да го направат многу појак :)
дечкото што коментира до вчера се изјаснуваше ко фан на Металург, нешто периодов го смени ставов

Постовите со средните бекови во исто време ги пишавме, не се палете :D
Кога стиснав да се прати постот, приметив дека веќе 5-6 души пишале пред мене :icon_mrgr:
Јбг активен е фан клубов:гик:

Постовите со средните бекови во исто време ги пишавме, не се палете :D
Кога стиснав да се прати постот, приметив дека веќе 5-6 души пишале пред мене :icon_mrgr:
Јбг активен е фан клубов:гик:
можи давор и марче се членови на форумов

не него неможам на пр ја поише од тебе да знам за играчиве на Металург зашто искрено не ги пратам редовно, така и ти
E де, ако ти не ги пратиш не значи дека никој не прати.

не него неможам на пр ја поише од тебе да знам за играчиве на Металург зашто искрено не ги пратам редовно, така и ти

Јас пратам ракомет, колку што е застапен Металург толку и Вардар , на натпревари не одам. А ти што гледаш само натпревари само од Вардар , не значи дека е случај со сите.

нормално ќе ги прати своите ( оние кои играат за кикиритки) , не другите
Аман со глупиве муабети.
Ако ја навијам за Тинекс Пролет не значи дека не се интересирам за ниеден друг ракометен клуб.

Јас пратам ракомет, колку што е застапен Металург толку и Вардар , на натпревари не одам. А ти што гледаш само натпревари само од Вардар , не значи дека е случај со сите.
епа тоа де си гледал 10утакмици сезонава што ги давале на тв додека ја сум ги гледал и у живо и убаво ти рече членот дека нешто слабо си ги гледал Вардар сезонава, незнам што се буниш

Аман со глупиве муабети.
Ако ја навијам за Тинекс Пролет не значи дека не се интересирам за ниеден друг ракометен клуб.
ни ракометарите што играат во пролет не навиваат за својот клуб :D

Абе, а да не претеравме малце и ние? :icon_mrgr: @Ne_sum_ja кој требаше да го донесеме со Горбок на лев бек брат, Карабтиќ? :D Го имаме најдобриот светски голман, Дибиров ѕверка играчиште, Горбок е баш тоа што ни требаше, па ние и со Фичо не бевме лоши на лев бек сезонава, и вие Лацковиќ го правите на ниво на Додер.. :icon_lol: Па со Прибак на оваа позиција сме функционирале, Карачиќ е ѕвер, за мене најдобар поединец минатата сезона...Десно, проблем може да биде повреда на на Петриќ, Душебаев е топ, сакаме и ние по 2 ѕвезди на една позиција :icon_lol: Петриќ да игра одбрана, Алекс ако игра само во напад сигурен сум дека ќе биде на ниво...Брумен е топ на десно крило, на крајов подобар и од Дибиров беше..:) А пикерите? :D Триото ни е сосема задоволително, башка што јас мислам кој и да имаме на пикер ние нема да знаеме да играме со пикер :icon_mrgr:
Ајде, јас уште се надевам дека ќе го донесеме Марковиќ, ама мора да бидеме и вака презадоволни, кога ќе ми текне дека порано не ми било за верување дека Раде ќе игра кај нас :pos: сега дојде ред да плачеме зошто нема замена за Алекс, при Петриќ и дека со Горбок и Лацковиќ не сме се покриле на лев бек, али тоа е кога сите сакаме титула во Европа :icon_mrgr:

Meanwhile, еве кои луѓе им ја водат трибината на "темната" страна. Пола водство цигани, па дури и шипци имаат во групата.
http://www.mkd.mk/crna-hronika/alen...izanska-od-pred-5-godini-dobi-6-meseci-zatvor

6 месеци за убиство :вонзем:
Во сообраќајка не е убиство, максимум мислам дека 6 години или тука некаде да добиеш ако почине чоек.
А и не заебавај овој не им ја води групта, овој само стој до нив коа играат, за да ги штити од џандарите дечурланата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom