Фан клуб - РК Вардар

да се насмееме малце :icon_lol:
05/06/2014 - Гоце прашува: . "Зошто добив информации дека популарните Комити имаат план да ја скршат влезната врата и насилно да влезат сите нивни членови кои се преку 300-400 на број.Многу се плашам за мојата безбеднос ако ова стварно се случи.\r\nВе молам да ми одговорите дали се точни овие информации.." Одговор:
Гоце, дали си озбилен за ова што го зборуваш. Натпреварот се игра во Автокоманда, на 70 метри од најголемата полициска станица во градот.

срцки они у каква дилема биле :X3:
05/08/2014 - МЕТАЛУРГМАНИЈА прашува: . "Ние сме три другарки и за МЕТАЛУРГ сме до коска и сега имаме една двоумица другите две другарки ме убедуваат дека АТМАН е женет а јас мислам дека сепак не е женет и си бара македонска снаа!\r\nВЕ МОЛАМ МОЖЕ ЛИ ДА ЈА РАЗРЕШИТЕ ДИЛЕМАТА!?!? ВЕ МОЛАМ!\r\n\r\nПоздрав до вас и до сите од 8-б СТИФ НАУМОВ!" Одговор:
Атман е среќно женет со Анна Атман.

Какво тролање удирате , ама тој што одговара е фациште јаки нерви има .:icon_lol:

според мене е глуп што незнае да препознае тролање
Мој е коментарот на трите другарки од Стиф Наумоф што значи срцките не постојат:D
Чисто сакав да видам дали ќе одговорат на такво никакво прашање.

Медо пак плаче:
- Makedonija prvi put ima i kadetsku i juniorsku momčad na EP, a u tri muške i tri ženske selekcije 90% je Metalurgovih igrača. Radimo u lošim uvjetima, ali radimo od jutra do mraka. I motivirali smo druge u Makedoniji. Napravili smo da su svi drugi sportovi u sjeni rukometa, da se Vardar dignuo na osnovi naše provokacije, dižu se i svi drugi. Vardar ima čovjeka koji može kupiti mene i sve moje igrače, ali meni je to izazov više. Stvarno bih volio taj naslov prvaka.

Медо пак плаче:
- Makedonija prvi put ima i kadetsku i juniorsku momčad na EP, a u tri muške i tri ženske selekcije 90% je Metalurgovih igrača. Radimo u lošim uvjetima, ali radimo od jutra do mraka. I motivirali smo druge u Makedoniji. Napravili smo da su svi drugi sportovi u sjeni rukometa, da se Vardar dignuo na osnovi naše provokacije, dižu se i svi drugi. Vardar ima čovjeka koji može kupiti mene i sve moje igrače, ali meni je to izazov više. Stvarno bih volio taj naslov prvaka.

Да сум на местото на Самс би го купил за сите пари и само би му ја захефтал устата. Толку.

Хехе би било интересна комбинација Лино да го донесат за главен тренер а помошник да остане Раул :pos:

Јадниот Чевлар,за газда го има најбогатиот Македонец а он уште лее крокодилски солзи.Тогаш што да кажат другите клубови,што играат во дресови од пред 7 сезони и лепени патики?Или па недај боже работниците од неговата железара,да проговорат за условите и нивните финансии!!!Е тек тогаш жал ќе ме фати!Дај боже да е вистина дека ќе одјебе на крај од оваа сезона,вакви плачипички неможам органски да ги сварам!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom