Фан клуб - РК Вардар

Како каде? Па се знае Борис Трајковски се под тоа е понижување.

Во недела од 17 часот играме со Металург Јуниор во Кале.
Идеме прво на фудбал, после одиме на второ полуреме од ракомет!

така нека е , самсоненко може да му ја купи салата автокоманда и после на тендери да ја дава ахахаха

па незнам баш колку може самс да го купи минчо :O

па незнам баш колку може самс да го купи минчо :O
Целиов муабет е глупости, али Самсоненко да го купи Минчо е исто како ние да купиме пиво крали марко или сок бонго.

ok. не коментираме понатака за овa :)

Многу го тупат што не кажуваат на време за домашново првенство, да не се забегува со кој повеќе пари има али се сложувам со ThundeR.

Силна е германската тупаница во ЕХФ:) Покрената постапка против Самсоненко за изјавите после натпреварот Вардар - Фленсбург.

Print-postapka.jpg

На В. Димовски неможе да му се верува :pos:

Му честитам титула на комшијата што поеќе го сака Металург и баш ми текна дека го видов на Вардар-Флензбург(логика нула ама ај) и го прашуем шо како и ми вика остај тоа, сум бил и на Металург-Барса и Металург-Псж ама ништо не може да се спореди со атмосферата на ВАРДАР-Флензбург и идеме до заклучок дека СИТЕ СЕ ЗА ВАРДАР САМО НЕ ПРИЗНАВААТ!

За утакмицата се спремав да пишувам ама си најдов утеха у пивото и...ај бољи да не шкрапам само ќе кажам дека со момците ќе сме до крај!

Последно уредено:
Му честитам титула на комшијата што поеќе го сака Металург и баш ми текна дека го видов на Вардар-Флензбург(логика нула ама ај) и го прашуем шо како и ми вика остај тоа, сум бил и на Металург-Барса и Металург-Псж ама ништо не може да се спореди со атмосферата на ВАРДАР-Флензбург и идеме до заклучок дека СИТЕ СЕ ЗА ВАРДАР САМО НЕ ПРИЗНАВААТ!

За утакмицата се спремав да пишувам ама си најдов утеха у пивото и...ај бољи да не шкрапам само ќе кажам дека со момците ќе сме до крај!
утеха остана купот

Намирисаа пари овие од (ЕХФ :sneaky:), сега парично ќе го опрчат Самс.

Абе не е проблем парично да го опрчат, проблем е ако поради него го фатат Вардар на пик во наредниов период...

Абе не е проблем парично да го опрчат, проблем е ако поради него го фатат Вардар на пик во наредниов период...

Мислам дека ваквите работи се стандардни процеури. Во бизнисот (а да се разбериме барем до одредена мера и ракометот-ЕХФ е бизнис) нема земање при срце на вакви работи. За сите е добро Вардар да игра ЛШ идната сезона. Јас сум убеден дека ЕХФ ќе смисли начин. Истото ќе го направат и за ПСЖ.

П.С. За споредба на женскиот Вардар, веќе им гарантираа учество во ЛШ без квалификации иако правилно не смее да биде така, а дури немаат ни објавено како ќе го изведат тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom