- Член од
- 14 април 2010
- Мислења
- 4.706
- Поени од реакции
- 6.117
Ни они не знаат кога и каде и со кого играат.Во недела нели требаше против Металург Јуниор да играат?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ни они не знаат кога и каде и со кого играат.Во недела нели требаше против Металург Јуниор да играат?
така нека е , самсоненко може да му ја купи салата автокоманда и после на тендери да ја дава ахахаха
Целиов муабет е глупости, али Самсоненко да го купи Минчо е исто како ние да купиме пиво крали марко или сок бонго.па незнам баш колку може самс да го купи минчо :O
утеха остана купотМу честитам титула на комшијата што поеќе го сака Металург и баш ми текна дека го видов на Вардар-Флензбург(логика нула ама ај) и го прашуем шо како и ми вика остај тоа, сум бил и на Металург-Барса и Металург-Псж ама ништо не може да се спореди со атмосферата на ВАРДАР-Флензбург и идеме до заклучок дека СИТЕ СЕ ЗА ВАРДАР САМО НЕ ПРИЗНАВААТ!
За утакмицата се спремав да пишувам ама си најдов утеха у пивото и...ај бољи да не шкрапам само ќе кажам дека со момците ќе сме до крај!
Силна е германската тупаница во ЕХФПокрената постапка против Самсоненко за изјавите после натпреварот Вардар - Фленсбург.
Прегледај го приврзокот 91992
Намирисаа пари овие од (ЕХФ), сега парично ќе го опрчат Самс.
Абе не е проблем парично да го опрчат, проблем е ако поради него го фатат Вардар на пик во наредниов период...