Фан клуб - РК Вардар

Не верувам дека ке преќутат нашиве за секој детаљ денес,нека помине побрзо сезонава до година со повеќе среќа и верувам во подобра игра.

Да го цитирам Златко Автокоманда: тешко нас со ривали како вас :pos::facepalm::facepalm::facepalm:

Кој ривали бе?

Интересно.... до сега секогаш час два после утакмица имало коментари од тренерот, играчите, изјави и така натака. Сега гледам и на веб сајтот, сеуште ништо, ни изјава ни коментар само краток извештај од утакмицата. Никаков муабет нема какво е расположение во соблекувална. Ќе видиме утре што е работава.

А зашто Аце се драпал за кур?
Сигурно не за џабе,него цела утакмица сте го решетале низ фамилија..мајки сестра шајки.И доаѓа момент кога пука филм
Абе другар,па ја да сум на негово место би скршил на некого глава не само за кур да се драпам. Ако некој мисли дека на трибина ако се качи може се да прави,се заебал.За секоја акција има и реакција.
Буквално за џабе, ниту еднаш не беше спомнат, најверојатно го бранеше другарчето српско наркоманче Дарко Станиќ, зашто само за него се скандираше. Бев таму, од нигде никаде се понашаше така. Ако се провоцира на свирежи тоа е друго. За мене тој сељак е прв избршан од репрезентативците.

Пример за Брумен, со што заслужил он ваков пречек во автокоманда или општо во Македонија. Човекот на мравка не гази. На пример, зашто никогаш никој не го пцуел Велко?

Буквално за џабе, ниту еднаш не беше спомнат, најверојатно го бранеше другарчето српско наркоманче Дарко Станиќ, зашто само за него се скандираше. Бев таму, од нигде никаде се понашаше така. Ако се провоцира на свирежи тоа е друго. За мене тој сељак е прв избршан од репрезентативците.

Пример за Брумен, со што заслужил он ваков пречек во автокоманда или општо во Македонија. Човекот на мравка не гази. На пример, зашто никогаш никој не го пцуел Велко?

Брумен покажуваше кур кон публиката (ака. Амди Бајрам) на првата утакмица против Металург во ЛШ.

Ко што кажа некој погоре, има дечки во Металург кои поштено си играат и не провоцираат. Секоја чест за нив, избрале лоша страна, ама не се мешам. Ама свињата Ванчо и глумецот Миркуловски, мислам дека нема поголеми провокатори во ракометов. Нека играат за репрезентација, јас секогаш ќе ги пцујам. Гомна едни скапани. И колку и да звучи сурово, ќе ви се ситам ако се повредите. И тоа со рубљи не се купува.

Брумен покажуваше кур кон публиката (ака. Амди Бајрам) на првата утакмица против Металург во ЛШ.
Си згрешил ти нешто. Бев денес и баш ми беше криво за Брумен што го плукаа и не изреагира на тоа. Многу е глупо да се плука по играчи (особено некои како Брумен) ама тоа кај нас е честа работа секаде.

Ко што кажа некој погоре, има дечки во Металург кои поштено си играат и не провоцираат. Секоја чест за нив, избрале лоша страна, ама не се мешам. Ама свињата Ванчо и глумецот Миркуловски, мислам дека нема поголеми провокатори во ракометов. Нека играат за репрезентација, јас секогаш ќе ги пцујам. Гомна едни скапани. И колку и да звучи сурово, ќе ви се ситам ако се повредите. И тоа со рубљи не се купува.

Провокацијата е дел од спортот кој спортувал знае, кој не нека праша некој што спортува.

Провокацијата е дел од спортот кој спортувал знае, кој не нека праша некој што спортува.
Па добро де, и се ова што им го посакувам е дел од спортот.

Далеку е тоа од спорт. Колнење и посакување туѓа несреќа е далеку од спорт. Но верувам дека си младо момче или девојче и дека со времето и искуството ќе почнеш да правиш разлика од спортска провокација и неспорско сладење на туѓи несреќи.

Во право си, повредите се дел од спортот. Да даде Господ нозе да искршат двајцата бетер од Едуардо у Арсенал.

Далеку е тоа од спорт. Колнење и посакување туѓа несреќа е далеку од спорт. Но верувам дека си младо момче или девојче и дека со времето и искуството ќе почнеш да правиш разлика од спортска провокација и неспорско сладење на туѓи несреќи.
Дај бе одјеби од фан клубов. Од кај се појави жити се??

Па од толку глумење на Миркуловски, it is nailed on да се повреди лошо некад. Кармата секогаш проработува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom