Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Уште не знам за тоа ако знае некој друг нека пишеЌе се формира целосно нов тим или ќе се прави фузија со Куманово како што беше најавено?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште не знам за тоа ако знае некој друг нека пишеЌе се формира целосно нов тим или ќе се прави фузија со Куманово како што беше најавено?
Куманово ќе отпадне од лига колку што знам, така да што ќар би имале ако се фузираме со нив, кога секако не би играле во прва лига?Ќе се формира целосно нов тим или ќе се прави фузија со Куманово како што беше најавено?
Годинава никој не отпаѓа директно, Овче Поле се дисквалификувани порани нерегистрирање како АД, така да Куманово има шанси да се спаси во баражот. Точно е има само две лиги, ама некој уште одамна го имаше спомнато ова со Куманово конкретно оваа тема, па затоа прашав до каде е работата. Значи најверојатно од прва лига се почнува в година?Куманово ќе отпадне од лига колку што знам, така да што ќар би имале ако се фузираме со нив, кога секако не би играле во прва лига?
Колку што имам познавања во ракомет има само две лиги или се лажам? Ако има само две лиги, тогаш почнуваме од втора лига, во која што би бил и Куманово...
Овие од Курир се ненормални...Столе ти си наша иконааааа иконааааа
http://www.kurir.mk/magazin/scena/157079-Katarina-Ivanovska-vo-vrska-so-Stole-Stoilov
Колку само си нема врска информацијаваСтоле ти си наша иконааааа иконааааа
http://www.kurir.mk/magazin/scena/157079-Katarina-Ivanovska-vo-vrska-so-Stole-Stoilov
Хаха , па да и јас видов дека линкот е од Република .. .Овие од Курир се ненормални...
Значи нема да ја коментирам веста, ниту знам, ниту ме интересира, и да се заедно со среќа да им е, баш ќе ми биде мило, ама видете го линкот од оригиналната вест во Република.
На сликата се Манасков, Кики и Столе, а овие од Курир го исекле Манасков и излага ко само двајцата да се сликале.
Не се нормални жими една мајка...После американските таблоиди биле вакви или онакви.
Новинарство пар екселанс...![]()
Битно нешто медиумиве да пишатКолку само си нема врска информацијава![]()
А бе ок е да пренесеш вест од друг портал или медиум и соодветно да го наведеш ко извор.Хаха , па да и јас видов дека линкот е од Република .. .
Иначе ете сега знаеме зошто Катерина била присутна на мечевите на Вардар![]()