Фан клуб - РК Вардар

Купен е веќе. Ќе игра во бундеслигата само заборавив кој тим го зема.[DOUBLEPOST=1398978132][/DOUBLEPOST]Едит: потпишан за Гепинген
знам дека порано беше у ПСЖ,па после го остапија во друг тим у Франција , но ете брзо го земале .... навистина квалитет , брзина,агресивност и најважно шут од далечина .... :)

Добро кој мрднат може да сака Јовчевски да си иде :facepalm:

Добро кој мрднат може да сака Јовчевски да си иде :facepalm:
Јас? :D Уште малку ќе заборавам дали е лево или десно крило, гревота е да го држиме како трет избор, кога шанса не добива често ни втората постава.

Страхиња како мал сакал да биде нинџа желка и јадел само пица, затоа има покачена килажа и сонот му пропаднал.

Всушност ќе имаме 6 голмани :D

Инаку лично би ги менувал сите засилувања за Карабатиќ :icon_mrgr:

А кој не би :D.

Во право си инаку, би имале 6 голмани, што е прилично завидна бројка, но не доволна да се надмине онаа на крилата која импонира: дури седум, со Шишкарев. :tapp: Страшно!

Засега ова е она со што може да се очекува дека сигурно би располагале

К- Дибиров, Марковиќ - Брумен, Раковиќ
Б- Горбок, Лацковиќ, Лазаров, Растворцев- Прибак, Карачиќ-Дујшебаев
П- Стоилов, Чипурин,Тоскиќ
Г- Диви, Милиќ, Малумбрес
О-Абутовиќ

И ова се многу, т.е. таман се 18, ама двајца ќе мора да испаѓаат на секоја утакмица.

А за малце пари би сакал од она што ќе биде слободно на пазарот после мај да видам нешто вакво (се разбира ова е израз на имагинација :D)

К- Дибиров, Мартин Страновски- Брумен, Златко Хорват
Б- Горбок, Никола Клер/ Ласе Андерсон- Прибак, Карачиќ, Стас Скубе- Дујшебаев, Валентин Порт/Родриго Салинас
П- Стоилов, Чипурин,Тоскиќ
Г- Штербик, Милиќ, Диви
О- Абутовиќ

Последно уредено:
Јас пак кога би имал одврзани раце да го склопам составот би ги оставил следниве: Столе, Немања, Карачиќ, Дибиров, Брумен, Дујшебаев, Абутовиќ. Друго се менувам, ама овие НЕ :D Али да се сложувам. Во ситуација кога би имал ограничен буџет Марковиќ и Раковиќ би биле последни што би ги заменил.

Јас пак кога би имал одврзани раце да го склопам составот би ги оставил следниве: Столе, Немања, Карачиќ, Дибиров, Брумен, Дујшебаев, Абутовиќ. Друго се менувам, ама овие НЕ :D Али да се сложувам. Во ситуација кога би имал ограничен буџет Марковиќ и Раковиќ би биле последни што би ги заменил.

Заради ова ти се врзани рацете :pos::pos:

Ае сите на спиење утре треба да грмиме

Сите ке си одат што не ставија потпис за нов договор според мене, од старите играчи

Уф ако на Ласе Андерсон, Стас Скубе, Хорват и Валентин Порт им истекуваат договорите сега во мај како што вика @bbbbbb тука МОРА да се искористи нешто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom