Фан клуб - РК Вардар

Neznam zaso ja bas sakam Flens da osvoi , epten muski mi igraat , gruba odbrana , jas za niv ke navijam, bez razlika sto ete ne isfrlija, toa e sportot da sme zivi i zdravi kraj kraeva ke dojde i naseto vreme.

Незнам, тешко ми е да прифатам дека се таму наместо нас со пенал на 8 секунди пред крај. Ептен беше голема оваа шанса за нас и како тим и како клуб.

Едино им симнувам капа за тоа што се бореа до последно и уште на почетокот се виде дека не се дојдени да пукнат, туку ќе се борат до последна капка пот. Тоа ти е шваба, ни Господ не може да ги отпише.

За таму не верувам дека нешто ќе направат зашто другите се класа над нив (Барса две класи). Иако на фајнл фор се е можно...

Незнам, тешко ми е да прифатам дека се таму наместо нас со пенал на 8 секунди пред крај. Ептен беше голема оваа шанса за нас и како тим и како клуб.

Едино им симнувам капа за тоа што се бореа до последно и уште на почетокот се виде дека не се дојдени да пукнат, туку ќе се борат до последна капка пот. Тоа ти е шваба, ни Господ не може да ги отпише.

За таму не верувам дека нешто ќе направат зашто другите се класа над нив (Барса две класи). Иако на фајнл фор се е можно...

Se e mozno tamo, i Hamburg nikoj ne go esapese pa na kraj osvoi.

Планирав видеово да го направам ако се пласираат во F4, ама и онака имаа јака сезона во ЛШ и СЕХА па сепак се решив да го правам.

Не можам од моја преспектива да проценам дали е добро или не, така да слободно со критиките :icon_lol:

Мора утре да им се даде максимална поддршка ама и овие шупаци од управа никаква најава за мечот со Зомимак, само вртеа најави за мечот со Металург.

Планирав видеово да го направам ако се пласираат во F4, ама и онака имаа јака сезона во ЛШ и СЕХА па сепак се решив да го правам.

Не можам од моја преспектива да проценам дали е добро или не, така да слободно со критиките :icon_lol:
Аууу мајсторе, морници ме полазија :cuc:

Се мислев дали да пишам ама ај да не ми е мисла.Значи утакмицата не ја гледав во живо туку вчера снимка и можам да ви кажам дека ова утакмица ви ја изгуби трењерот и никој друг.Од кај да почнам,ај од почеток...Фленсбург почнаа нападите да пробват како ќе одат преку нивната десна страна од нападот и во најголемиот дел од нападите нивниот пикер се поставуваше баш на таа страна која Вардар ја бранеше со Чипурин подоцна Тоскич и изгубениот во одбраната Дибиров.И за несреќа ваша уште одма почнаа да ве пробиваат по та страна,те од бег те крило,те за пикер.Мене не е јасно како можи сериозен тренер можи да дозволи цели 30 мин да прима голови на ист начин :facepalm:.Во нападот во првото бековите тотално изгубени,Вардар во цел натпревар има само 3-4 гола од 9 метриод кој до 50 мин само 1 на Лазаров во прво полувреме.Одбраната на Фленсбург излегва на 7-8 метри и наместо да се проба со блок или укрстување се оди директно на нив посебно Караџиќ,а за Лазаров нема ни шо да се прај муабет само статично се движи и од кога се промени со Прибак почна и нападот да биди поопасен.Е сега каде е клучот.Во второто полувреме 5-6 одат Караџиќ и Маркович и плус и 3-4 Абутовиќ и Козлина се движат да им ја затворат нивната десна страна...Тогаш почнаа швабите да се губат ,Милиќ почна да брани а во нападот првите 2 атаци се пробуваше да се пробие преку 9 и во доста ситуации успеваше на нивна непоставена одбрана.Швабите небаа план Б се изгубија и добитна ситуација за вас.Но овде се случува уште еден феномен Вардар таман што почна да погодува од 9метри и има 4 разлика на 4 мин од крајот а швабите изгубени,требаше да се оди во напад одбрана без промени,наместо тоа тренерот го прај спротивното и примате 2 брзи гола на брз центар.Јас мислам последните 5-6 мин требаше да го врати Дибиров оти стратигијата на швабите замина во неповрат не знаеја каде се наоѓат.исто така уште во прво требаше да го вади Караџич од напад и да проба со Козлина или Абутовиќ на лев бек а Прибак на среден....
Последниот напад приказна за себе.Во таква ситуација се бара тајмаут по 20-25 сек не по 5.Судиите нема да креват пасивен ако се оди на контакт.Кај шо побара тајмаут и остај 45-50 секунди и се знаеше дека не моши да се држи топката до крај.Сепак требаше да се оди на контакт игра со шут кога ќе дојди нож до коска т.е.на 20-15 секунди до крај на напад па шо сака нека биди.Вака Фленсбург ги намаме на крило ситуација 50-50 во која се коцкаа и успеаја.Мислам дека со подобро водење од клупа лесно можевте да ги помините.

Поминаа 2 дена откако РК Вардар во еден неправеден натпревар, изгуби и со тоа не се оствари нашиот сон за пласман на Ф4 во Лигата на Шампиони. Мегутоа битката не престанува тука. Пред нас е домашното првенство и купот на Македонија. Токму во Вторник во 18:00 часот во СРЦ Кале е првата од многуте битки, со ланскиот должник РК Зомимак Струмица.
Затоа во 17:00 часот сите пред Жабар. Да им се даде поддршка после големото саботно разочарување, но и поддршка пред решавачките дерби натпревари.
Да покажеме дека Вардар се сака и кога игра ЛШ,дека се сака кога игра СЕХА Лига, дека се сака и кога игра во Македонско првенство.
УТРЕ СИТЕ НА КАЛЕ,СЕ ВРАЌАМЕ ОНАМУ КАДЕ ГИ ДОЖИВУВАМЕ НАЈУБАВИТЕ МОМЕНТИ,УТРЕ ИМ Е ПОТРЕБНА НАШАТА ПОДРШКА.

Многу е тапа што не не известуваат за мечевите од домашното првенство. На нерви ми одат, што го тупат курот само со мечевите со Металург ццц

За утре колку пари е влезница? Или слободен е влезот?

Абе многу рано им текна на нашиве и вашите денеска у 21 часот да објават за утре термин како и да е реално ќе не согазите иако управите ни се блиски па вие да одмарате играчи ние да пуштиме до 6-7 гола за достоинсвен пораз иако е во 5 до 12 објавен терминот се надевам дека Комити ќе сте 100 +.А навивачки дуел здрави живи Охрид и Струмица :).

Не верувам да биде бесплатен влезот, 50-100че очекувам, или 60 им беше на Сеха натпреварите?

@OMGWTFBBQ одлично е, го шерувам на ФБ веќе.. :)

Neznam sto e rabotava ama ic neam euforija za so metalurg. premnogu tseko go podnesov porazov uslovno kazano, sto neznam kako da recam mi treba dve nedeli da se oporavam. Premnogu bolka i razocaruvanje. Razocaruvanje ne od igrcite normalno, tie se nasite heroi, junaci tuku od situcijata opsto. A mozese da mi bide najubaviot den u mojot zivot, no sepak toa e. Se nadevam ke soberam sili nekako za u petok pa ideme na pobeda prvo u Boris a posle vtorava neznam kaj ke igraat skapanicive se nadevam nema u stalata tamo kade so glumecot od hrvatska nema da praj pritisok[DOUBLEPOST=1398739996][/DOUBLEPOST]Neznam sto e rabotava ama ic neam euforija za so metalurg. premnogu tseko go podnesov porazov uslovno kazano, sto neznam kako da recam mi treba dve nedeli da se oporavam. Premnogu bolka i razocaruvanje. Razocaruvanje ne od igrcite normalno, tie se nasite heroi, junaci tuku od situcijata opsto. A mozese da mi bide najubaviot den u mojot zivot, no sepak toa e. Se nadevam ke soberam sili nekako za u petok pa ideme na pobeda prvo u Boris a posle vtorava neznam kaj ke igraat skapanicive se nadevam nema u stalata tamo kade so glumecot od hrvatska nema da praj pritisok

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom