Фан клуб - РК Вардар

Хит на денот „Колку треба да се плати за да биде денес вчера“, боли да го ебам, толку попарен не сум бил за лични проблеми од животов а не за спорт.

И јас бев многу лут на одлукава, ама некако мислам дека во Борис Трајковски имаме поголеми шанси.
Знам дека можеби изгледа смешно, ама во Борис некако има повеќе простор за игра,повеќе простор за игра по крила, што на нас многу повеќе ни одговара :)
Плус што во Кале нема шанси да ги собере сите што сакаат да присуствуваат.
Единствен минус е што ние ќе им дадеме безброј карти за кај нас, а они нема да пуштат карти во продажба и нема да има карти за Комити, па Вардар ќе остане без поддршка таму.

Да до негде е тоа точно. Мене ми е чисто од принцип, зошто ние да играме во Борис а они да се сокријат како пичкици во тоа шталата. Али ајде нека ја играме улогата на голем клуб ние, вака барем сите може да видат што ситни души и сељачана се.

Ден потоа.... Уште се осеќа горчината од поразот.
Боли маме му еб*м, а толку блиску бевме.
Уште кога го видов Филип како збори на интервујто после натпреварот, солзи ми потекоа....
Тешко на Раул сега, незнам како ќе успее да ги опорави играчите после ова.
Можам да замислам каква е атмосферата у тимот.

п.с А на оној Перо Момировски да му се посерам у устата клета, нем да остане цел живот, уста да не може да отвори никад повеќе кретен глуп !!!
Не да боли, пече и пржи:place:. За било што да почнам муабет со некој (имало, немало врска со спорт), пак ми се враќа филмот на вчера:(:(:(

Како ние шо не сме на МаксТВ може да ја гледаме прес-конференцијата после утакмицата?

Како ние шо не сме на МаксТВ може да ја гледаме прес-конференцијата после утакмицата?

Има некоја страна поназад некој оставено линк од laola вебсајтот каде што ја има утакмицата.

Се уште боли оваа горчлива победа... јас знам како ни беше вчера на нас и како се чуствувавме.. јас пробувам но сеуште се нервирам и не можам да се соземам после она вчера... колку и да викаат било веќе и поминало не се нервирајте,сакам барем на момент таквите да се стават на наше место и да видат како ни е... тие никогаш нема да знаат како ни е нас на најверните навивачи... се прашувам само како им било на ракометарите и како го преживеале сево ова... сигурен сум дека на нив им е потешко отколку на нас.. се плашам само сега после сево ова да не паднат психички,бидејќи веќе во Петок се игра клучниот дуел за титулата во првентството.. искрено се надевам дека ќе се вратат уште посилни и дека во Петок ќе го остават срцето на терен...

Има некоја страна поназад некој оставено линк од laola вебсајтот каде што ја има утакмицата.
Јасно ми е за цел меч... само сакав прес-конференцијата на крајот од мечот да ја гледам а во тоа видео го нема тоа.. :)

Јасно ми е за цел меч... само сакав прес-конференцијата на крајот од мечот да ја гледам а во тоа видео го нема тоа.. :)

Аа грешка ондак. Освен на макс тв незнам друга опција. Едино можда по некоја среќа на јутјуб...

Ааа грешка ондак. Тоа освен на макс тв, незнам каде на друго место би можело да го има. Едино на јутјуб....

Според мене две клучни грешки на крај во одбрана на Каралиќ,баш сега видов на снимката...најслаба карика во одбраната,но сепак мораше така да се игра зошто веќе менувавте двајца дефанзивци.......
Ај исклучувањето на Чипурин е оправдано,зошто Карачиќ премногу лесно го остави Гландорф да земи залет и во полн трк да ја нападни зоната на Вардар...
Значи Карачиќ како 5ка игра поистурено на Гландорф,но наместо да излези понапред тој се врати назад на линијата од 6 метри,па се создаде конфузија,Гландорф го користи празниот простор и оди со цела сила на скок шут непречен од никого,инстиктивна рефлексна реакција на Чипирун е да ја испружи раката и да блокира,но сепак нема ни висина за тоа,а веќе беше доцна зошто Гландорф беше веќе во скок,фаулот беше директно на рака,за малку задоцни да го блокира,тоа е,нема збор,чисто исклучување...
Друга клучна грешка на Карачиќ,веднаш по исклучувањето...
Мораше Раул да интервенира овде....
Значи Вардар игра со 5 играчи во одбрана,не смееше онака наивно Карачиќ да излегува да пресекува топка,не смееше никако да излегува,зошто?
Зошто кога имаш играч помалку одиш да ја збиеш одбраната,играш на линија,се внимава на пикерот,а за сметка на тоа се отвора простор за некое од крилата,но мораше да се внимава повеќе на таа централна одбрана и целото внимание да се насочи кон бековите,да не се дозволи дупка во таа централна одбрана,вака премногу лесно се направи дупка во одбраната,се овозможи лесен гол за Гландорф,а најлошо беше шо Фленсбург реализира брзо,да се помачеа уште некоја секунда ќе беше друга песна,Вардар ќе имаше време да оди бавно во напад,+ право на тајм аут....
За последниот шут на Марковиќ,лоша позиција беше,лош агол,имаше мал контакт со Сван,ама сепак недоволен за пенал,имаше позиција за удар,малку му влезе во тело но сепак имаше простор за отворен шут,за шутот,требаше да шутира долу силно,на втора статива,или меѓу нозе,вака со удар налик на лоб не се дава гол ниту во наша лига...
Тоа е,мали грешки го решаваат мечот...

Според мене две клучни грешки на крај во одбрана на Каралиќ,баш сега видов на снимката...најслаба карика во одбраната,но сепак мораше така да се игра зошто веќе менувавте двајца дефанзивци.......
Ај исклучувањето на Чипурин е оправдано,зошто Карачиќ премногу лесно го остави Гландорф да земи залет и во полн трк да ја нападни зоната на Вардар...
Значи Карачиќ како 5ка игра поистурено на Гландорф,но наместо да излези понапред тој се врати назад на линијата од 6 метри,па се создаде конфузија,Гландорф го користи празниот простор и оди со цела сила на скок шут непречен од никого,инстиктивна рефлексна реакција на Чипирун е да ја испружи раката и да блокира,но сепак нема ни висина за тоа,а веќе беше доцна зошто Гландорф беше веќе во скок,фаулот беше директно на рака,за малку задоцни да го блокира,тоа е,нема збор,чисто исклучување...
Друга клучна грешка на Карачиќ,веднаш по исклучувањето...
Мораше Раул да интервенира овде....
Значи Вардар игра со 5 играчи во одбрана,не смееше онака наивно Карачиќ да излегува да пресекува топка,не смееше никако да излегува,зошто?
Зошто кога имаш играч помалку одиш да ја збиеш одбраната,играш на линија,се внимава на пикерот,а за сметка на тоа се отвора простор за некое од крилата,но мораше да се внимава повеќе на таа централна одбрана и целото внимание да се насочи кон бековите,да не се дозволи дупка во таа централна одбрана,вака премногу лесно се направи дупка во одбраната,се овозможи лесен гол за Гландорф,а најлошо беше шо Фленсбург реализира брзо,да се помачеа уште некоја секунда ќе беше друга песна,Вардар ќе имаше време да оди бавно во напад,+ право на тајм аут....
За последниот шут на Марковиќ,лоша позиција беше,лош агол,имаше мал контакт со Сван,ама сепак недоволен за пенал,имаше позиција за удар,малку му влезе во тело но сепак имаше простор за отворен шут,за шутот,требаше да шутира долу силно,на втора статива,или меѓу нозе,вака со удар налик на лоб не се дава гол ниту во наша лига...
Тоа е,мали грешки го решаваат мечот...

Доста добро го закачија Маркович на тој шут очекував пенал сепак добар контакт беше одлично се виде пошто бев доста блиску..за останатото нормално дека е точно лошо играа одбрана на Гландорф мора поблизу да му испаѓаа а не да го остават да земе залет..Карачич доста слаба утакмица промашуваше некој големи зицери очекува фаул да му свират на секоја ги гледа судиите..Раул во второ одбраната доста добро ја среди и со влегувањето на Прибак и Маркович направи одличен потег но незнам зошто го извади Брумен тогаш во тие напади па и во одбрана изигра без него на крајот некој напад.

Има некој инфо за картите со Металург? Кога ќе се пуштат во продажба, каде, цена?

Ја незнам кој ќе има душа да гледа фајнл фор. Само кога ќе ги видам гнасине Фленсбург телевизорот од прозор ќе го фрлам.

Ја незнам кој ќе има душа да гледа фајнл фор. Само кога ќе ги видам гнасине Фленсбург телевизорот од прозор ќе го фрлам.

Neznam zaso ja bas sakam Flens da osvoi , epten muski mi igraat , gruba odbrana , jas za niv ke navijam, bez razlika sto ete ne isfrlija, toa e sportot da sme zivi i zdravi kraj kraeva ke dojde i naseto vreme.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom