Фан клуб - РК Вардар

Повторно висока цена за картите во сабота за блокот 1 и 2 односно за Комити - 250 денари, минатиот пат со Хамбург и да се влезеше немаше да се исполнат двата блока, сега ке биде и полошо, каде со цениве незнам, некој пак ке каже дека одат за нерези, ама што е многу многу е
Сакаш да гледа најдобар ракомет на свет и најдобри играчи ? сакаш да се радуваш на титули ?? а нејкеш мочани 250 денари за карта да дадеш? доста само на фб го сакате клубот и доста сакате само за без пари да гледате утакмици...такви навивачи на вардар не му се потребни

Дај бе не ме зезајте, 250 денари биле многу. Па тоа ти се две пива у кафиќ, помалку или повеќе. Не ме зезајте сеа и вие...

Како бе, ја у кафиќите кај што идам тоа се три кригли 0,5 l. Незнам по кои кафиќи вие излегувате, нека не ве крадат :D

Како бе, ја у кафиќите кај што идам тоа се три кригли 0,5 l. Незнам по кои кафиќи вие излегувате, нека не ве крадат :D
У Торос 100че е голема кригла. :) Ете и 50 остануваат ако сака некој да дели со некого тако чипс што е 120 додуша, ама нема везе.
Како и да е, ми ја сфати поентата. :) Една кригла помалце или повеќе, повторно ист е муабетот. :)

Има еден копиљ што ме заебаваше за цената, се договоривме дупло поскапо да му купам 3 карти... и пак ме заеба, денеска ги продал картите. И за Хамбург истото го правеше, 100тина карти имаше купено и ги даваше за дупло поголема цена. Сака некој да го начекаме? Знам кај му е трафиката на ѓубрето... :D
@Ilumious другарчето од Аеродром да не е? :D

Со @Ilumious иаме една литро бензин у канта за вар која ни остана пошо Мк Тикетс на крај нема да ни напраат дубара за картите и ќе ни ги дадат па можеме тој трафикантот да го палиме :D

hahaa sea mi tekna na koj zboris vidov i on deka shitkal ama ne ovie dvajca od maalo se :D
Sve trafikashi shitkaat karti :D

Јас одамна се откажав од барање карти за натпреваров, ич не ми се прави ќеиф да идам да гледам, не ми се почнува пак муабетот кој треба и кој не треба, али при така мала сала веднаш се приметува, барем на Градски кога игра Вардар не се приметуваат и не им обрнуваш внимание, плус можеш да дојдеш културно до карта.

За цената на картите релевантни сте да дискутирате само доколку имате утакмици колку дечките што се редовни на уткамиците. Не ја коментирам цената само што му се зпнавте на дечкото ;)

За цената на картите релевантни сте да дискутирате само доколку имате утакмици колку дечките што се редовни на уткамиците. Не ја коментирам цената само што му се зпнавте на дечкото ;)
Абе ти пак шерифуваш? :eek:

ако немаш доволно пари у моментот за картата, следуваат веќе прочитаните коментари (ако го сакаш вардар ке најдеш, до кога гага сакате и тн и тн..) :D кој повеќе ке даде за карта повеќе му значи !!!!

Ќе видите какво разочарување ќе биде во сабота.
Само да ви кажам дека картите кои претходно им ги дале на едни кои цело време одат на утакмици, им ги зеле за да ги поделат по директори.
Нема директор во Македонија што нема да биде во сабота во сала.
Другиот дел од салата ќе биде пацерај.
А нормално сите што ќе сакаат да влезат и заслужиле да влезат, ќе влезат во блок 1 и 2, каде што ќе има 5000 луѓе во простор за 500 души.
И нема да може ни да се диши ни ништо. И сигурно ќе се случи некој инцидент пошто ќе има секакви луѓе, и како што се глупи специјалциве масакр ќе направат на трибина.
И после ќе речат ние ви даваме карти, вие му правите лошо на клубот и глупиот народ ќе вика: Браво така е, отстранете ги хулиганите Комити...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom