Фан клуб - РК Вардар

Не работеше билетарата, прашуваме а утре ќе работи, викаат не знаеме -. - е тоа беше :)

Не работеше билетарата, прашуваме а утре ќе работи, викаат не знаеме -. - е тоа беше :)
Да не излезе на крајот ко вицот: А бе не е млеко... ПЕДЕРИ, ПЕДЕРИ, СИТЕ СТЕ ПЕДЕРИ!

Катастрофа се бе, јас се јавувам пред некој да прашам кога работи и дали воопшто работи, ми вика таа незнам... :facepalm:

Им пишувам после на ФБ да ги прашам за работно време и ми враќаат:
Обратете се на фан странта на РК Металург, тие го имаат одредено работното време за картите во зависност од нивните потреби.

Значи неекординација тотална. :tapp:

Има еден копиљ што ме заебаваше за цената, се договоривме дупло поскапо да му купам 3 карти... и пак ме заеба, денеска ги продал картите. И за Хамбург истото го правеше, 100тина карти имаше купено и ги даваше за дупло поголема цена. Сака некој да го начекаме? Знам кај му е трафиката на ѓубрето... :D

Па нема да сфатиш кога си педер
proxy.php

Од четврток ќе работела билетарата, така ме извести денес еден тип што работи за мк тикетс.

Има еден копиљ што ме заебаваше за цената, се договоривме дупло поскапо да му купам 3 карти... и пак ме заеба, денеска ги продал картите. И за Хамбург истото го правеше, 100тина карти имаше купено и ги даваше за дупло поголема цена. Сака некој да го начекаме? Знам кај му е трафиката на ѓубрето... :D

Masala stotina karti :D pa i trafika imal :D

Официјален мејл од МКТИКЕТС кој го добив денес:

Почитувани,
Ви благодариме што купувате online билети.
Ве молиме отпечатете го маилот што содржи податоци за Вашето име, презиме, број на нарачка како и блок, ред и седиште/а кои ги имате купено.
ПДФ документот доколку не се отвара или содржи помалку бар кодови, не е проблем. Со приложување на самиот меил без пдф документ слободно ќе може да ги подигнете картите.
Замената на отпечатениот меил со реални билети може да ја извршите во четврток, петок или сабота на билетарата од СЦ Борис Трајковски од 12 до 20 часот.
Ве молиме доколку сте во можност замената да ја извршите барем еден ден пред натпреварот, како би избегнале голема гужва пред самиот натпревар.
Поздрав.

реков со испринтан меил ќе се среди се :) али ипак МакедоЊа е ова мораш да сумљаш.

Идеме понатаму ако 2 гола разлика ги тепаме тука со тоа што они да немаат поише од 24 гола, а ако имаат поише треба со 3 гола разлика да ги победиме????? Вака му доаѓа тоа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom