Фан клуб - РК Вардар

Големи се шансите Вардар да го видиме во фајнл фор, само да не влетаат во облаци и да ја сметаат работата за завршена уште пред време како што тоа го направи Металург против Вакер Тун на домашен терен и ете сега со никаква тактика против така моќен Кил сакаа да победат.
Многу ми е мило што Диви е во одлична форма, човекот докажа дека заслужува да биде прв голман на репрезентацијата.
Во сабота се надевам дека ќе гори Борис и ќе ги плеснеме швабите.

Tuku tek sea mi napraija problem... Nema spienje, a i toa so ke go odspijam ke bide haluciniranje za revansov, zasto be sum volkav palac lelel :D

Сите оптимисти, само мене у грч ми е уште стомаков... :(
Обично не сум песимист, али ептен ми е страв некако...

Штета што не ги искористија одбраните на Ангелов... Диви полуде денеска :D

Фленсбург се опасна екипа, 2 минути губиш концентрација и оп 3 гола разлика. Осеќам Гонзалес ќе ги среди до реваншот и ќе им ја скршат кичмата во Борис. Денеска Диви, Тоскиќ и Карачиќ беа страшни. Ќе го ставев во ова друштво и Брумен, али типот направи престап во клучен момент од утакмицата.

Фленсбург се опасна екипа, 2 минути губиш концентрација и оп 3 гола разлика. Осеќам Гонзалес ќе ги среди до реваншот и ќе им ја скршат кичмата во Борис. Денеска Диви, Тоскиќ и Карачиќ беа страшни. Ќе го ставев во ова друштво и Брумен, али типот направи престап во клучен момент од утакмицата.
ајде ајде друже не бегај сега од другите...а Дибиров и Душебаев, треба да се освестат, нели

Како бе 2 минути губиш концентрација па тој нивниот голман не можеа гол да му дадат 10 минути.Кога ја покажаа статистиката на алфа имаше 10/15 одбранети.

... а се можеше да биде поинаку. Штета што не направивме подобар резултат. Ќе умрев од мака, ако победеа со 5-6 разлика без апсолутно никаква игра во нападот. Но, затаи нападот последните 15 минути (Тимур и Алекс цели 60) + неколку добрани на Размусен и тоа е тоа. Диви брилијантен. Ме изненадува . Карачиќ исто.
Со цел тим крајно концентриран и вообичаено расположен во сабота, не се соменвам дека поминуваме. Плус како што прочитав некаде шпанциве ќе ни судат, кои не им се баш омилени судии на германциве, а кои во принцип се секогаш отворени спрема домаќините....

Ќе биде тешко но мислам дека ќе успееме. Три гола се за секого достижни. Проблемот е сега во главата. Да се исфрли било каков психолошки притисок и тоа е тоа. Играме прекрасно инаку...најубав ракомет од сите екипи кои ги видовме во 1/4 финалево....

Сите оптимисти, само мене у грч ми е уште стомаков... :(
Обично не сум песимист, али ептен ми е страв некако...
Донт бери гајле;) Оваа утакмица Вардар беше во состојба да ја добие во своја корист. Според мене Раул одигра пред се добар тактички натпревар во кој ме остави простор за мало славје на швабиве и нормално мала резултатска предност. Црешата на шлагот на тортата ќе биде во Скопје. Утакмицава в сабота ќе се гледа 100 пати реприза верувај(y) Раул Гонзалес ќе изрежира ремек дело од ракомет, човекот е цар :cuc:

Донт бери гајле;) Оваа утакмица Вардар беше во состојба да ја добие во своја корист. Според мене Раул одигра пред се добар тактички натпревар во кој ме остави простор за мало славје на швабиве и нормално мала резултатска предност. Црешата на шлагот на тортата ќе биде во Скопје. Утакмицава в сабота ќе се гледа 100 пати реприза верувај(y) Раул Гонзалес ќе изрежира ремек дело од ракомет, човекот е цар :cuc:
Јас со се ова што го кажа се согласувам, ама еве стомакот уште ме боли од што се нервирав.
Дај Боже да го гледаме одново и одново натпреварот, али ете некако што знам шубе ми е да бидам толкав оптимист.:icon_mrgr:

Ovo je vec bezobrazno od strane sudaca, ali nista novo u rukometu.

Prvo Dujshebaevu, a onda i Igoru, vrate na 9 metara nakon cistog gola, a kad promase, ne svira se ocitiji prekrsaj cuvara.

Ovako se u rukometu moze masakrirati neka ekipa, bar mi to znamo.

Jebem ti EHF i IHF kompletno... i skandinavsku kuhinju, picke sjevernjacke.

Верувам во дечките дека ќе одат понатаму. СЦБТ е тврдината, фановите, атмосферата.
Добро е што Дибиров и Алекс таму имаа лоша партија. Во Скопје ќе сјаат како олимпискиот пламен, што би рекол Калински.
Секоја чест за Карачиќ и Тоскиќ (овој кутриов каков ќотек изеде)
Дивиот е дивјак. Дај боже пак во Скопје да се здиви. Со подршка од публиката има уште толку да откачи.
Не знам зошто Марковиќ не играше ама фалеше.
Раул е тренериште верувам дека ќе им го најде лекот.

Верувам во дечките дека ќе одат понатаму. СЦБТ е тврдината, фановите, атмосферата.
Добро е што Дибиров и Алекс таму имаа лоша партија. Во Скопје ќе сјаат како олимпискиот пламен, што би рекол Калински.
Секоја чест за Карачиќ и Тоскиќ (овој кутриов каков ќотек изеде)
Дивиот е дивјак. Дај боже пак во Скопје да се здиви. Со подршка од публиката има уште толку да откачи.
Не знам зошто Марковиќ не играше ама фалеше.
Раул е тренериште верувам дека ќе им го најде лекот.

Одлука на тренерот е тоа за Маркович пишаа веќе дека не беше ни во составот..незнам зошто си дозволиле само со едно крило на таа позиција или па се повредил незнам.

... а се можеше да биде поинаку. Штета што не направивме подобар резултат. Ќе умрев од мака, ако победеа со 5-6 разлика без апсолутно никаква игра во нападот. Но, затаи нападот последните 15 минути (Тимур и Алекс цели 60) + неколку добрани на Размусен и тоа е тоа. Диви брилијантен. Ме изненадува . Карачиќ исто.
Со цел тим крајно концентриран и вообичаено расположен во сабота, не се соменвам дека поминуваме. Плус како што прочитав некаде шпанциве ќе ни судат, кои не им се баш омилени судии на германциве, а кои во принцип се секогаш отворени спрема домаќините....

Ќе биде тешко но мислам дека ќе успееме. Три гола се за секого достижни. Проблемот е сега во главата. Да се исфрли било каков психолошки притисок и тоа е тоа. Играме прекрасно инаку...најубав ракомет од сите екипи кои ги видовме во 1/4 финалево....

После нашиве пак ќе свртат муабет , дека нашиве македонски играчи се клошари .... Речи им за млади деца да земат , НЕ немало таленти .... земи македонски играч , НЕ , сите биле лошо .... Је suis sexy ,ваљда им се странциве ..... Пази,бегај , македонец да земеш во свој тим ти е како Џо ајгатанот .... шу .... :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom