Фан клуб - РК Вардар

DAR_2417_resize.jpg
amdi-bajram-09.jpg

Ми ги читаш мислите хахаха Сакав после сликата да ставам слика ПРЦ, ама ме мрзеше да барам, па ти ме надополни :pos:

Пола сала резервирана унапред. А, ова онлајн купувањево нервози само. 5 пати резервирам билети таман да платам ми вика билетите се резервирани...

Сега за сега има уште од 6 до 10 блок, зашто прават вакви педерск иработи не знам, во Македонија значи мора се со врски па дури и карта за утакмица ракоемт за да купиш мора да имаш врски, не ги сваќам па овие од управа, зашто мора да им резервираат карти, па кај се тие истите на сеха лига, што сеа имаат резервирано место во салава, и тоа без да дадат денар, зашто некој затоа што е фаца и има некој луѓе ќе стигне до акрта, а некој што секоја утакмица иде може да извиси.

Цела Кајгана во нервози како да се дојде до карти, а на крајот цела кајгана во...

Бар ќе навиваме заедно, а не раштркани во сала :icon_mrgr:

Чекајте малку другари, ви се отвара PDF фајлот?
Не и јас имам проблеми со фајлот ама испринтај го меилот и со тоа може мислам, инаку на kupikartizase подобар е системот нема ко овде да ти ги земат картите пред нос а ти веќе си ги штиклирал тоа е добро. Таму кога ќе ги штиклираш имаш 10 минути да ги купиш. Брзо одат картиве до после ќе нема.

Не и јас имам проблеми со фајлот ама испринтај го меилот и со тоа може мислам, инаку на kupikartizase подобар е системот нема ко овде да ти ги земат картите пред нос а ти веќе си ги штиклирал тоа е добро. Таму кога ќе ги штиклираш имаш 10 минути да ги купиш. Брзо одат картиве до после ќе нема.

Мислам дека не може, треба картите таму со бар-кодот на нив.
Првпат им се дешава ваков fail документ да праќаат, досеа супер си работеа, и за утакмици и за концерти...
Но не беа тие утакмици во предизборен молк. :cenzura:

Мислам дека не може, треба картите таму со бар-кодот на нив.
Првпат им се дешава ваков fail документ да праќаат, досеа супер си работеа, и за утакмици и за концерти...
Но не беа тие утакмици во предизборен молк. :cenzura:
Ќе видиме ама мислам дека може и со ова не сум сигурен ќе провериме се надевам нема да испадне дека испариле картите што сме ги платиле.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom