Фан клуб - РК Вардар

Живи глупости, раздадени унапред по битни фаци. Дел се од сезонски билети ама реално да збориме Вардар баш и баш не продаде сезонски билети во голема количина. За M блоковите немаше ништо во продажба.
Од 11 ctrl+f5 стискав за да начекам прв, у 11 и 59 отворија за резервација за блок 3 само 4 карти имаше, блок 4 и 5 не ги начекав.
Ја заглавив кај блок 5 прво и за да не губам време нарачав за 6ти блок. Срамота е само што пуштија волку малце карти ама ај

Најмногу се плашам од тоа да ми кажат дека нарачката е откажана и вратени се парите, се надевам нема да се случи такво нешто и да останеме без карти. Им пишав на меил ако ми вратат ќе споделам.
[12:58:43 PM] Mk Tickets: Купено ги имате следните билети: тајна
[12:59:59 PM] Клипче: Тоа знам но пдф-то не функционира а пари од банка не се повлечени исто така, па ме интересираше дали на крај може да испадне дека некој друг бил побрз и ги земал пред мене?
[1:00:48 PM] Mk Tickets: не може зошто ги имате купено тие билети, банката ке ви ги повлече парите набрзо, а за проблемот со пдф документот обратете се на info@karti.com.mk

Ако им веруваме тогаш билетите се наши :D

Јас не се плашам ако ми ги вратат парите... Се плашам да не останеме и без пари и без кари :pos:
Ти секако можеш да влезеш, оди коа ќе имаат прес и ќе земеш акредитација за фотограф, ако ти е за гледањето :D

Јас не се плашам ако ми ги вратат парите... Се плашам да не останеме и без пари и без кари :pos:
posle za dva dena se javuvaat parite da ti gi vratat ali karti sipki parite se pominata 99,99 posto
Коментар од фб, излеа ги враќале парите.
Само не ми е јасно на кого ги поделија картиве, дали по партиски штабови или по фирми.

[12:58:43 PM] Mk Tickets: Купено ги имате следните билети: тајна
[12:59:59 PM] Клипче: Тоа знам но пдф-то не функционира а пари од банка не се повлечени исто така, па ме интересираше дали на крај може да испадне дека некој друг бил побрз и ги земал пред мене?
[1:00:48 PM] Mk Tickets: не може зошто ги имате купено тие билети, банката ке ви ги повлече парите набрзо, а за проблемот со пдф документот обратете се на info@karti.com.mk

Ако им веруваме тогаш билетите се наши :D
Се надевам дека така ќе биде, во спротивно нема да биде фер веќе испринтан ми е мејлот и подготвен да ги подигнам картите во случај да не се поправи ништо со ПДФ. :place:

Не знам зошто се кај нас е со импровизација. Нема ништо онака да се знае однапред, па да се разгледаат сите можности и проблеми што да настанат. Онака кај нас е јууууууууриш, па што биде нека биде... Страшно!

И за претходните утакмици не ги титкаа баркодовите од листовите картите беа спремни у пликоа и имаше само име на пликото ти ги даваш тие ги бројат и ти ги дават картите а сеа можеби е со еден баркод сите карти што сте ги купиле не вршеа некоја улога баркодовите

Живи глупости, раздадени унапред по битни фаци. Дел се од сезонски билети ама реално да збориме Вардар баш и баш не продаде сезонски билети во голема количина. За M блоковите немаше ништо во продажба.
Од 11 ctrl+f5 стискав за да начекам прв, у 11 и 59 отворија за резервација за блок 3 само 4 карти имаше, блок 4 и 5 не ги начекав.

Претпоставував бидејќи пола Македонија се тепаше за карти па пробува секој врска да фати. А пустото саличе минус блоковите за Комити, сезонски и спонзори едвај 2 илјади карти има останато. И така доаѓа до хаосов.

Градски да го пуштеа за саат време ќе се продадеше.

Еве, сега ми рекоа дека во Југотон се продале 50-100 карти, па им паднал системот и после “снемало“.

Ајде дерби навивачи, радувајте се, маме ви ебам..
Види сеа вака ич не е убаво вака што збориш?мислам секако дека мора да има карти за Комити и за ониа најверните фанови на Вардар.ама секој си има право да иде на ракомет нели?е сега некој не е од Ск па не може да иде на сите утакмици,некој има свој обрвски.Ете ја лично успеав да земем 3 карти,ама јбг таму дремев уште од 10 сат.Крај краева на кој каква му е среќата,јбг тоа е.

Сега се јавив во MkTickets ми рече една девојка да не се секирам чим ми стигнал меил со „Paid“ ќе се реши тоа со PDF ќе нè известат по меил наши биле картите.

Faith in MkTickets and Vardar restored? :D

Шо кладба дека ова ќе биде исто како со Шпанија? :icon_lol:
Не ми ја спомнувај утакмицата со Шпанија. Убедливо најглуп и најфрустрирачките натпревар на кој сум присуствувал.
Ај што не избушија Шпанциве и што нашиве ракометари се влечеа на терен ко да дошле на натпревар директно од работа, туку и навивањето беше ВРВ. Копиљаци, тетки, бебиња... Не дека сум хард-кор навивач јас, ама бар викам и покажувам емоции. Ова со Шпанија беше мрсулковци на кило. Дури и Германците покажуваа повеќе емоции од нашиве. Атмосферата беше толку очајна што од „режија“ мораа да пуштаат претходно снимени свирежи и навивачки песни за време на натпреварот (нешто што во принцип не е дозволено).

Сега се јавив во MkTickets ми рече една девојка да не се секирам чим ми стигнал меил со „Paid“ ќе се реши тоа со PDF ќе нè известат по меил наши биле картите.

Faith in MkTickets and Vardar restored? :D
Believe.png

:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom