Фан клуб - РК Вардар

Абе како славите, како Овче Поле да ни паднал :pos:
Седете мирни малце :icon_mrgr:

Едно ми е страв само, овој Гландорф јарецов да не ни ја повреди пола екипа :pos:
Го имаат тоа педерчето Егерт што не промашува од крило, само да не му се остави простор како на Шредер.
Бековската линија им е послаба од на Хамбург, но сепак не се за потценување, особено нашата желба за во иднина, Ненадиќ :D
значи нема потреба од паника ,се работи за банална екипа .... имаме големи шанси за полуфинале ..... одлично !!! :)

Едно ми е страв само, овој Гландорф јарецов да не ни ја повреди пола екипа :pos:
Го имаат тоа педерчето Егерт што не промашува од крило, само да не му се остави простор како на Шредер.
Бековската линија им е послаба од на Хамбург, но сепак не се за потценување, особено нашата желба за во иднина, Ненадиќ :D
Не дека Вардар е фаворит во двомечов ама реално покрај Металург, Флензбург беше најпосакуван противник. Затоа е славјето:D

Ќе го јадеме нели? Германци бе...

Незнам дали продолживте да пратите после влечењето на паровите, кои антиталенти по англиски се претставници на нашиве клубови....

Ова е добро чим Коњаникот и Димче викаат дека ќе го јадеме тогаш сме на вистинскиот пат за ФФ!

Само така продужете момци!

Нека гледаат сеа пак да ја усерат утакмицата во Борис без Комити на трибина :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom