Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
АБРЕ ЛУЃЕ НЕ МИ ПРАЌАЈТЕ ПП ЗА ЏАБЕ УШТЕ НЕ СУМ СИГУРНА ЗА СТОЛЕ ТРЕБА СКЕН АМА ДОКТОРОТ ТАМУ Е ОПТИМИСТ АКО ЛАЖЕ ТОЈ ЛАЖАМ И ЈАС ПОЗЗ ОК МАКЕДОНИА ДО АУСТРАЛИА И НАЗАД ИДАМ ДА ЛЕГНАМ МАЛЦЕ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ЗА УТРЕ АКО НЕМА ОРГАНИЗИРАН БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО АЕРОДРОМ ЗА ДА СЕ ПРЕЧЕКАТ РАКОМЕТАРИВЕ, НЕ СЕ ЛУЃЕ ОВИЕ!!
Да не дозна како е Столе?АБРЕ ЛУЃЕ НЕ МИ ПРАЌАЈТЕ ПП ЗА ЏАБЕ УШТЕ НЕ СУМ СИГУРНА ЗА СТОЛЕ ТРЕБА СКЕН АМА ДОКТОРОТ ТАМУ Е ОПТИМИСТ АКО ЛАЖЕ ТОЈ ЛАЖАМ И ЈАС ПОЗЗ ОК МАКЕДОНИА ДО АУСТРАЛИА И НАЗАД ИДАМ ДА ЛЕГНАМ МАЛЦЕ
Прашај ја за Столе, неможам да ја цитирам.Да не дозна како е Столе?
Спреми се да фаќаш лет за титула да славиме во скопјеАко има нешто на плоштад и има негде линк остајте да видам што се дешава![]()
Мај ли играат и мажите?Спреми се да фаќаш лет за титула да славиме во скопје![]()
![]()
Не може да се падне Веспрем мислам бидејки Вардар ќе го земе местото на Хамбург како носител.Да незнаеш кој од кој беше подобар на натпреваров!! Диви ја спушти ролетнатаДушабаев со проектилите
Прибак со пробивите низ одбрана
Сега нека се падне Веспрем според мене, па и нив да ги среди Вардар..
@Ilumious да не дозна брат како е Столе еве сите тука нестрпливо чекаме на резултати?
Не може да се падне Веспрем мислам бидејки Вардар ќе го земе местото на Хамбург како носител.
Коњаникот умре ни трага ни глас од него немаАјде сега математиките може да ги прочитаме, ајде Коњаник цела статистика да видам со кој и оти не со тој![]()