Фан клуб - РК Вардар

АБРЕ ЛУЃЕ НЕ МИ ПРАЌАЈТЕ ПП ЗА ЏАБЕ УШТЕ НЕ СУМ СИГУРНА ЗА СТОЛЕ ТРЕБА СКЕН АМА ДОКТОРОТ ТАМУ Е ОПТИМИСТ АКО ЛАЖЕ ТОЈ ЛАЖАМ И ЈАС ПОЗЗ ОК МАКЕДОНИА ДО АУСТРАЛИА И НАЗАД ИДАМ ДА ЛЕГНАМ МАЛЦЕ

ЗА УТРЕ АКО НЕМА ОРГАНИЗИРАН БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ДО АЕРОДРОМ ЗА ДА СЕ ПРЕЧЕКАТ РАКОМЕТАРИВЕ, НЕ СЕ ЛУЃЕ ОВИЕ!!

Не смее да има, не трескајте глупости. Почна кампањата, многу лесно може да се јадат слатки како се искористуваат ракометарите за промоција.
Иначе ако РФМ организира, тогаш ОК

Да незнаеш кој од кој беше подобар на натпреваров!! Диви ја спушти ролетната :cuc: Душабаев со проектилите :cuc: Прибак со пробивите низ одбрана :cuc:

Сега нека се падне Веспрем според мене, па и нив да ги среди Вардар..

АБРЕ ЛУЃЕ НЕ МИ ПРАЌАЈТЕ ПП ЗА ЏАБЕ УШТЕ НЕ СУМ СИГУРНА ЗА СТОЛЕ ТРЕБА СКЕН АМА ДОКТОРОТ ТАМУ Е ОПТИМИСТ АКО ЛАЖЕ ТОЈ ЛАЖАМ И ЈАС ПОЗЗ ОК МАКЕДОНИА ДО АУСТРАЛИА И НАЗАД ИДАМ ДА ЛЕГНАМ МАЛЦЕ
Да не дозна како е Столе?

@Ilumious да не дозна брат како е Столе еве сите тука нестрпливо чекаме на резултати?

Ако има нешто на плоштад и има негде линк остајте да видам што се дешава :)

Да незнаеш кој од кој беше подобар на натпреваров!! Диви ја спушти ролетната :cuc: Душабаев со проектилите :cuc: Прибак со пробивите низ одбрана :cuc:

Сега нека се падне Веспрем според мене, па и нив да ги среди Вардар..
Не може да се падне Веспрем мислам бидејки Вардар ќе го земе местото на Хамбург како носител.

Ајде сега математиките може да ги прочитаме, ајде Коњаник цела статистика да видам со кој и оти не со тој :D

Не може да се падне Веспрем мислам бидејки Вардар ќе го земе местото на Хамбург како носител.

Не знам како ќе одлучат умрените од ЕХФ , можно е местото на Хамбург во првиот барабан да го земе некоја најдобро второпласирана екипа која победила во осминафинале.

Ајде сега математиките може да ги прочитаме, ајде Коњаник цела статистика да видам со кој и оти не со тој :D
Коњаникот умре ни трага ни глас од него нема :D :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom