Фан клуб - РК Вардар

Дали можеш да ми објасниш на кој начин партискиот штаб ќе води евиденција и што фајде од тоа? Ако си член на партија и така и така имаат твоја информација.. Ако не си, тогаш што? Ќе ти се закануваат дека ќе те избркаат од работа? Ќе те тераат да гласаш за нив? Ќе те тераат да носиш гласови?
Правото на глас е АНОНИМНО и до ден денеска НИТУ ЕДЕН од државните административци кои ми тврделе дека од него барале да гласа за партијата и да донесе гласови не ми дал КОНКРЕТЕН одговор за тоа КАКО партијата ќе провери дали гласал за нив и дали гласовите кои ги донел се навистина донесени. Сите одоговораат од типот “Ќути, незнаеш што се слулчува“.. еве незнам.. ај некој нема ми објасни?

Знам дека ако некој вети а не исполни ке имам статистичка варијација, ама КАКО ке се знае на кој од 25 000 избирачи во ИЕ е крив за таа варијација?

Мислам дека сите ние патиме од глорификација на власта и страв.. ама останато е од тоа од Турско.
Какви гласови бе, тоа се средува со закани и притисоци.

Убаво пиша некој во темата за ЛШ, јас да му ја мислам за роднините мои некој да не биде отпуштен од работа или слично, само затоа што навивам за Вардар. Е јебига, ниеден клуб на светот не е толку вреден.[DOUBLEPOST=1395564520][/DOUBLEPOST]Инаку за утакмицата, задоволен сум, сепак се актуелни европски прваци и страшен тим. Па прво полувреме Дувњак воопшто не влезе во игра, страшна бековска линија имаат.
И да изгубиме таму, не е страшно, како за прва сезона, СУПЕР. (y)

Ангелов стварно одлична партија, мене искрено ме изненади, првата утакмица кога се врати во Вардар баш како пензионер беше, сега има голема разлика, многу поразгибан, се фрлаше по секоја топка. :cuc:

Иначе да се пофалам, девојка ми за дрес ја извлекоа :X3:

@Ilumious Те видов на трибини :D

Последно уредено:
Малце им беше што не снимаат у фаца пред да влеземе, на последнава утакмица Вардар - Пелистер пуштија авионче да не снима, па сега уште и лични карти бараат со цел памет, ШТО Е СЛЕДНО? ПИШУВАЊЕ НА НАШЕТО ИМЕ НА ЧЕЛО СО ЦЕЛ ПОЛЕСНО ДА НЕ ИДЕНТИФИКУВААТ? :notworthy:
И ние сме луѓе бе...
Oва озбилно?

Така е ова, навивачите сите се криминалци.А овие во коалиција им се сите поштен народ, за една дневница...(n)
Изгледа навивачите се главен проблем во државава :cenzura:

Браво за Комити,за единството...(y)
Секоја сериозна група така би постапила....без разлика шо можеби за Вардар ова беше најважниот меч во сезоната и го оставија тимот без подршка,но мора да се застани на патот на оваа диктатура..
Луѓе,не сте свесни колку власта со последните потези продира во основните човекови права и слободи,работи кои се заштитени со меѓународни конвеции...
Со ова се нарушуваат основните начела и принципи на уставниот поредок на државата....
Разбирам да бараат лични карти и идентификација на секој член за група која гостува во странство,ова е стандардна процедура,ама да бараш да ја легитимираш на меч од ЛШ,на кој нема најава за гостување на гостинска навивачка група,и да ги легитимираш еден по еден цела група од 1000 и кусур луѓе е неизводливо и малце ретардирано....
И за која причина?од шо се плашат?
Плус,службено лице има право да легитимира граѓанин ама да наведи причина за тоа,а не вака,редар(кој поминал неколку дневна обука)изиграва спроведувач на закон и бара легитимација на луѓе..
Не го бива бе луѓе,затоа сме на ова дереџе,па ќе сме оделе во Европа,абе која Европа,кај нас не се почитуваат најосновните човекови права,па камоли да има демократија....
Па после бараме навивање...
Сите ги бараа вчера Комитите,фалеа,ама кога ќе се случи нешто сите плукаат по навивачите....
Секогаш навивачот е дежурен виновник,зошто?
Зошто некогаш треба да се бранат кога се нападнати,да реагираат кога некој неписмен џандар мава без причина по нив....да се разбериме навивачите не се цвеќиња,ама не се ни некој џган,посебно не кај нас...
За другите земји се други работите,кај нас замислуваат дека сме Аргентина и сакаат да воведат ПОЛИЦИСКИ ЧАС(НЕОФИЦИЈАЛНО),се одложуваат гостувања,се носат забрани на 5до 12 без никаква оправдана причина..
Е па нема држава и ќе нема уште долго време...:гомце:

Какви гласови бе, тоа се средува со закани и притисоци.

Убаво пиша некој во темата за ЛШ, јас да му ја мислам за роднините мои некој да не биде отпуштен од работа или слично, само затоа што навивам за Вардар. Е јебига, ниеден клуб на светот не е толку вреден.[DOUBLEPOST=1395564520][/DOUBLEPOST]Инаку за утакмицата, задоволен сум, сепак се актуелни европски прваци и страшен тим. Па прво полувреме Дувњак воопшто не влезе во игра, страшна бековска линија имаат.
И да изгубиме таму, не е страшно, како за прва сезона, СУПЕР. (y)

Ангелов стварно одлична партија, мене искрено ме изненади, првата утакмица кога се врати во Вардар баш како пензионер беше, сега има голема разлика, многу поразгибан, се фрлаше по секоја топка. :cuc:

Иначе да се пофалам, девојка ми за дрес ја извлекоа :X3:

@Ilumious Те видов на трибини :D

Веројатно заради првиот болд, неможеше да ја поздравиш @Ilumious (No offense :) )

Извинете за офтопикот :)

Не те обвинувам, не си ни прв ни последен. Шо би рекле Шпанците- Mujeres :D
И Пеџа и Клипче и Види Фотос и Крејзи ин Лав беа во околината на полувреме састанак имавме на скали :pos: Можел да каже машкиот дел иде да го поздрави :D Шала :))))

И Пеџа и Клипче и Види Фотос и Крејзи ин Лав беа во околината на полувреме састанак имавме на скали :pos: Можел да каже машкиот дел иде да го поздрави :D Шала :))))

Можи несака да ја лажи....ееее кога би биле сите машки како Мамбата.....:D

Ако Самсоненко може да искористи од кризата на Хамбург и да донесе некој играч, тогаш нека биде овој Шредер. Таман се израдував што нема да им игра Линдберг, тоа они да ти имале крило на рамниште на Дибиров на таа позиција, за кое што прв пат у живот вчера слушнав, а како што гледам не му е само моментален блесок него човекот си е најдобар стрелец на екипата годинава. Лацковиќ е веќе слаб, а и на таа позиција го имаме Хорбок за идната година. Марковиќ има топ у раката, ама од Металург го опишаа ко тежок карактер. Брумен е солиден играч али не е класата на Дибиров и не може да игра 60 минути како него, така да од германецов можеме најмногу ќар да видиме.

Ако Самсоненко може да искористи од кризата на Хамбург и да донесе некој играч, тогаш нека биде овој Шредер. Таман се израдував што нема да им игра Линдберг, тоа они да ти имале крило на рамниште на Дибиров на таа позиција, за кое што прв пат у живот вчера слушнав, а како што гледам не му е само моментален блесок него човекот си е најдобар стрелец на екипата годинава. Лацковиќ е веќе слаб, а и на таа позиција го имаме Хорбок за идната година. Марковиќ има топ у раката, ама од Металург го опишаа ко тежок карактер. Брумен е солиден играч али не е класата на Дибиров и не може да игра 60 минути како него, така да од германецов можеме најмногу ќар да видиме.

Ама кризата на Хамбург не е банкрот, нема сите играчи да ги раздадат ко Динамо или Атлетико.

Шродер е од тие кои не им истекува договорот летово и ќе остане во тимот. Летово треба да си одат Дувњак, Марковиќ, Лацковиќ, Доминиковиќ и Флохр. Последниов е лево крило, претходните двајца играат строго у одбрана, Дувњак оди во Кил, така да останува на тапет само Марковиќ.

Мисалм дека на Вардар му треба таков бек и на десната страна иако го има Душебаев. Алекс не е надворешен шутер, он е јак техничар ама нема висина ко прво да пребаци висок блок. За да идеш со ниска линија против ваква јака одбрана ти треба голема ротација во нападот, за да ги фатиш на брзина, Вардар тоа моментално го нема. Марковиќ вчера дури и од место без скок го бушеше голот. Тоа шо рекле од Металург каков карактер имал, не ми е верно.

Лацковиќ ќе биде epic fail ако го земат. Човекот е готов, не можеше да се движи ни во одбрана а камоли во напад. За одбрана тука е веќе Растворцев, треба да се насочат кон некој што не е уништен од повреди.

Имаа тајна вечера синоќа Карачиќ, Марковиќ и Раул со екс-Ју играчите на Хамбург и уште еден, па може паднал договор. :icon_lol:

p.s.

Capture.JPG

:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom