- Член од
- 17 ноември 2012
- Мислења
- 4.549
- Поени од реакции
- 5.305
Какви гласови бе, тоа се средува со закани и притисоци.Дали можеш да ми објасниш на кој начин партискиот штаб ќе води евиденција и што фајде од тоа? Ако си член на партија и така и така имаат твоја информација.. Ако не си, тогаш што? Ќе ти се закануваат дека ќе те избркаат од работа? Ќе те тераат да гласаш за нив? Ќе те тераат да носиш гласови?
Правото на глас е АНОНИМНО и до ден денеска НИТУ ЕДЕН од државните административци кои ми тврделе дека од него барале да гласа за партијата и да донесе гласови не ми дал КОНКРЕТЕН одговор за тоа КАКО партијата ќе провери дали гласал за нив и дали гласовите кои ги донел се навистина донесени. Сите одоговораат од типот “Ќути, незнаеш што се слулчува“.. еве незнам.. ај некој нема ми објасни?
Знам дека ако некој вети а не исполни ке имам статистичка варијација, ама КАКО ке се знае на кој од 25 000 избирачи во ИЕ е крив за таа варијација?
Мислам дека сите ние патиме од глорификација на власта и страв.. ама останато е од тоа од Турско.
Убаво пиша некој во темата за ЛШ, јас да му ја мислам за роднините мои некој да не биде отпуштен од работа или слично, само затоа што навивам за Вардар. Е јебига, ниеден клуб на светот не е толку вреден.[DOUBLEPOST=1395564520][/DOUBLEPOST]Инаку за утакмицата, задоволен сум, сепак се актуелни европски прваци и страшен тим. Па прво полувреме Дувњак воопшто не влезе во игра, страшна бековска линија имаат.
И да изгубиме таму, не е страшно, како за прва сезона, СУПЕР.

Ангелов стварно одлична партија, мене искрено ме изненади, првата утакмица кога се врати во Вардар баш како пензионер беше, сега има голема разлика, многу поразгибан, се фрлаше по секоја топка.

Иначе да се пофалам, девојка ми за дрес ја извлекоа

@Ilumious Те видов на трибини

Последно уредено: