Дим4е
NZT-48, want some?
- Член од
- 24 октомври 2007
- Мислења
- 7.294
- Поени од реакции
- 8.502
Те чекам догодина на гостување со СлавијаСтадионот и салата нема да видат мои очи повеќе.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Те чекам догодина на гостување со СлавијаСтадионот и салата нема да видат мои очи повеќе.
Викенов ми гостувате, баш да видам дали ќе соберете муда да дојдете на гостувањеТе чекам догодина на гостување со Славија![]()
Самсоненко е измислен лик од некој стрип. Очигледно е дека стои некој позади него. Еднаш му се смеев за муабетов на некој од членовиве и се карав со него а веќе подолго време и го делам истото мислење.Тоа е тоа... сјајна сезона мораше некако да се заебе.
Се мислев нешто подолг пост да пишувам, али што ќе кажеш јебига. Незнам дали се свесни што прават.
Ова моја претпоставка е дека или од почеток Самс си бил другарче со нив или сега му е кажано „или ќе го правиш тоа или отидоа јабана и клубот и бизнисите а ти во затвор“ зашто нели закон си има и ако Вардар одбие да го спроведе може да го растурат.
Незнам што да кажам стварно...
Викенов ми гостувате, баш да видам дали ќе соберете муда да дојдете на гостување
Не, не, трагична е работава,
Илјада акаунти направија на нашиот форум за да шират пропаганда.
Сега лажни профили со лајкнати групи Шетај Бранко, Државник Грујо број 1, даваат експертски мислења како клубот бил поголем без Комити.
Како ќе се смеам кога ќе дојде денот кога ќе играат само за столчињата, греота се само нашите играчи.
Мада и тогаш ќе најдат решение, има од сите штабови луѓе да носат.
Каква само наудреност, и наслов ИМ ДАДОВМЕ БЕСПЛАТНИ КАРТИ КОИ ГИ ПРЕПРОДАВАА??????????????
Срамота жива, како парит за во џеб да сме ги тискале ние. А самите добро знаат за кого се наменети тие пари и на состанок договорот беше постигнат со знаење на обете страни, дека додека не се плати казната на Нерези, ќе продаваме карти добиени од клубот, а после тоа нема никаков контакт да имаме со ниви карти од билетара ќе си наоѓаме.
Мртви се за мене!
пс. СИТЕ НА КОШАРКА ОД СЕГА![]()
Полека но сигурно сите си го поставуваме тоа прашање.Јас нејќам да ви се мешам во ваши работи но имам едно прашање до сите вас.
Зар вие мислите (а неможам да повервам дека незнаевте) дека Самсоненко ги купи ФК и РК Вардар ???
Да ти кажам мене уште не ми се верва дека сте живееле во свет на бајкитеПолека но сигурно сите си го поставуваме тоа прашање.
А полека, но уште посигурно ќе си признаеме дека сме згрешиле во проценката, и дека Самс не е ништо друго туку човек одбран од власта за да ја игра нивната улога.
Овај ти е Субрата Рој само Руска Верзија (можи e и некој бугарин е со руски диалектМихајло беше близок до СДСМ, ми немаше логика џабе да им даде шампион на луѓе од власта. Ова кај мене предизвика не бунило, туку неможев да спојам некој неспоиви работи.