Фан клуб - РК Вардар

Тоа е тоа... сјајна сезона мораше некако да се заебе.

Се мислев нешто подолг пост да пишувам, али што ќе кажеш јебига. Незнам дали се свесни што прават.

Ова моја претпоставка е дека или од почеток Самс си бил другарче со нив или сега му е кажано „или ќе го правиш тоа или отидоа јабана и клубот и бизнисите а ти во затвор“ зашто нели закон си има и ако Вардар одбие да го спроведе може да го растурат.

Незнам што да кажам стварно...

Те чекам догодина на гостување со Славија :pos:
Викенов ми гостувате, баш да видам дали ќе соберете муда да дојдете на гостување :icon_lol:

Не, не, трагична е работава,
Илјада акаунти направија на нашиот форум за да шират пропаганда.
Сега лажни профили со лајкнати групи Шетај Бранко, Државник Грујо број 1, даваат експертски мислења како клубот бил поголем без Комити.
Како ќе се смеам кога ќе дојде денот кога ќе играат само за столчињата, греота се само нашите играчи.
Мада и тогаш ќе најдат решение, има од сите штабови луѓе да носат.
Каква само наудреност, и наслов ИМ ДАДОВМЕ БЕСПЛАТНИ КАРТИ КОИ ГИ ПРЕПРОДАВАА??????????????
Срамота жива, како парит за во џеб да сме ги тискале ние. А самите добро знаат за кого се наменети тие пари и на состанок договорот беше постигнат со знаење на обете страни, дека додека не се плати казната на Нерези, ќе продаваме карти добиени од клубот, а после тоа нема никаков контакт да имаме со ниви карти од билетара ќе си наоѓаме.

Мртви се за мене!

пс. СИТЕ НА КОШАРКА ОД СЕГА :D

Тоа е тоа... сјајна сезона мораше некако да се заебе.

Се мислев нешто подолг пост да пишувам, али што ќе кажеш јебига. Незнам дали се свесни што прават.

Ова моја претпоставка е дека или од почеток Самс си бил другарче со нив или сега му е кажано „или ќе го правиш тоа или отидоа јабана и клубот и бизнисите а ти во затвор“ зашто нели закон си има и ако Вардар одбие да го спроведе може да го растурат.

Незнам што да кажам стварно...
Самсоненко е измислен лик од некој стрип. Очигледно е дека стои некој позади него. Еднаш му се смеев за муабетов на некој од членовиве и се карав со него а веќе подолго време и го делам истото мислење.

Со какви изјави излагаат некои лингури абе глупо ми е више да ги пцујам и уопште да пишувам тука , знам дека ке добијам бан ко уназад 10 пати а освен тоа ништо друго не заслужуваат.Вие партиски пиончиња да даде господ да фатите тешки болештини да молите за корка леб бе пички продадени.

Викенов ми гостувате, баш да видам дали ќе соберете муда да дојдете на гостување :icon_lol:

Не, не, трагична е работава,
Илјада акаунти направија на нашиот форум за да шират пропаганда.
Сега лажни профили со лајкнати групи Шетај Бранко, Државник Грујо број 1, даваат експертски мислења како клубот бил поголем без Комити.
Како ќе се смеам кога ќе дојде денот кога ќе играат само за столчињата, греота се само нашите играчи.
Мада и тогаш ќе најдат решение, има од сите штабови луѓе да носат.
Каква само наудреност, и наслов ИМ ДАДОВМЕ БЕСПЛАТНИ КАРТИ КОИ ГИ ПРЕПРОДАВАА??????????????
Срамота жива, како парит за во џеб да сме ги тискале ние. А самите добро знаат за кого се наменети тие пари и на состанок договорот беше постигнат со знаење на обете страни, дека додека не се плати казната на Нерези, ќе продаваме карти добиени од клубот, а после тоа нема никаков контакт да имаме со ниви карти од билетара ќе си наоѓаме.

Мртви се за мене!

пс. СИТЕ НА КОШАРКА ОД СЕГА :D

Или се со лајканата фан страна на Металург :)
Да да ги читам и ја што кажуваат како сега подобро ќе било, бла бла вака ќе било така ќе било. Факт е дека повеќето едвај на еден или два натпревари биле годинава или воопшто не биле туку само провоцираат, али тоа е, толкава е мозочната грамажа на народов и ова се дешава. Е сеа реално очекувам така поголем пад на гледаноста посебно на СЕХА лига. Без Комити како и без дел од редовните гледачи кои некогаш биле дел од Комити и редовно го пратат клубот ќе претрпи удар клубот во поглед на гледаност.

Само многу многу криво ми паѓа за играчиве, посебно за тие што се соживеаја со тимот и фановите.

602023_4618932240322_844726606_n.jpg

Нив таргет не им се сите Комити, таргет им е раководството на групата, кое не сака мешање на политика. Иначе си имаат свои поттрчковци во нашата група, ќе си најдат кој да им пее на утакмици. Само тие истите до гола кожа ќе ги соголат, и сендвичи и пијачка ќе им бараат за да навиваат. Штета што и меѓу нив има долгогодишни членови на Комити, ама за жал толкава им е интелегенцијата, веројатно ни самите не се свесни дека грешат.

Јас нејќам да ви се мешам во ваши работи но имам едно прашање до сите вас.
Зар вие мислите (а неможам да повервам дека незнаевте :confused:) дека Самсоненко ги купи ФК и РК Вардар ???

Јас нејќам да ви се мешам во ваши работи но имам едно прашање до сите вас.
Зар вие мислите (а неможам да повервам дека незнаевте :confused:) дека Самсоненко ги купи ФК и РК Вардар ???
Полека но сигурно сите си го поставуваме тоа прашање.
А полека, но уште посигурно ќе си признаеме дека сме згрешиле во проценката, и дека Самс не е ништо друго туку човек одбран од власта за да ја игра нивната улога.

Полека но сигурно сите си го поставуваме тоа прашање.
А полека, но уште посигурно ќе си признаеме дека сме згрешиле во проценката, и дека Самс не е ништо друго туку човек одбран од власта за да ја игра нивната улога.
Да ти кажам мене уште не ми се верва дека сте живееле во свет на бајките:confused:.Не е за смеење работата , ама :pos::pos::pos: ние си мислевме дека тоа е јавна тајна и дека се прајте на 3 и пол:)...

Михајло беше близок до СДСМ, ми немаше логика џабе да им даде шампион на луѓе од власта. Ова кај мене предизвика не бунило, туку неможев да спојам некој неспоиви работи.

Михајло беше близок до СДСМ, ми немаше логика џабе да им даде шампион на луѓе од власта. Ова кај мене предизвика не бунило, туку неможев да спојам некој неспоиви работи.
Овај ти е Субрата Рој само Руска Верзија (можи e и некој бугарин е со руски диалект :pos: и така ништо нема да се најди за него , тотален анонимус).
п.с.Ај се исклучвам да не ми ја фатат I.P. адресата, да ми дојдат да ме соберат, да одам јабана;)

Немам попаметен коментар освен да постирам едно видео од Bad Blue Boys, заедно со текстот од песната кој ја пеат.
Igrači odlaze, uprave prolaze, u dobru i u zlu, sjever je uvijek tu.... ale, ale ale, ao..., volim Dinamooo, jer je život moj!

Нека знаат, не се поголеми од Вардар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom