Фан клуб - РК Вардар

Секад бре кога има важни мечеви, тогаш ми се погодува да одам некаде на пат. И ако се деси и овој пат истото, ќе си пукам во колено... И што е најтрагично, ако се деси да отпатувам, да знаете дека со сигурност ќе победи Вардар, пошто таква ми е среќата. А отпатувам некаде, Македонија се пласира у полуфиналиња, тепа се живо и диво, а кога ќе се вратам, тогаш им текнува да зезаат со играта.:mad:

Тоа сакав следно да те прашам :D
Колкава е шансата да стигнеме со авто стоп до Нови Сад? :pos:
Јас сум идел до Белград само, а до таму е голема шансата. До сега имам успешен скор, од 4 пати што сум тргнал 3 пати стигнав, и тоа тој неуспешниот рано се играше а ја се успав, ианче ќе успееше :D

Како и да е БГ-НС е ваљда 100 пати полесно него СК-БГ да стигнеш така да, ако ви се цима идете, башка нема поголема авантура од тоа :D

Секад бре кога има важни мечеви, тогаш ми се погодува да одам некаде на пат. И ако се деси и овој пат истото, ќе си пукам во колено... И што е најтрагично, ако се деси да отпатувам, да знаете дека со сигурност ќе победи Вардар, пошто таква ми е среќата. А отпатувам некаде, Македонија се пласира у полуфиналиња, тепа се живо и диво, а кога ќе се вратам, тогаш им текнува да зезаат со играта.:mad:
Па дај тогаш отпатувај, жити се.. за доброто на клубот. :свиркам: ;)

Еднаш пишав,ме заебаа,ај сеа пак..значи се продаваат 2 карти за у сабота за блок 5,цена 400 денари :D

Па дај тогаш отпатувај, жити се.. за доброто на клубот. :свиркам: ;)
Ќе ти го субвенционирам летото ( Како Грујо и јас) само отпатувај, кај сакаш.
:pos::pos::pos::pos::pos:
Види ги бе, а да посакавте да ми се подобри среќата у животот, па и јас еднаш на лице место за нешто да се радувам, без да треба пола свет да го прелетам?:pos::pos::pos:

:pos::pos::pos::pos::pos:
Види ги бе, а да посакавте да ми се подобри среќата у животот, па и јас еднаш на лице место за нешто да се радувам, без да треба пола свет да го прелетам?:pos::pos::pos:
Ќе се радуваш на лице место коа ќе славиме на плоштад Лига шампиони титула, а до тогаш ќе си кружиш низ обалциве кога игра Вардар.:D

Ќе се радуваш на лице место коа ќе славиме на плоштад Лига шампиони титула, а до тогаш ќе си кружиш низ обалциве кога игра Вардар.:D
Да, да, секако, знаејќи ме мене, тогаш кога ќе биде најжестокото славје, ќе ми се одложат сите летови, бура и снег ќе падне у сред пролет и лето, само за да не стигнам на време.:ROFLMAO:

Што се секираш, ќе има на јутјуб клипчиња, ќе застанеш на плоштад и ќе ги гледаш и ќе биде исто како да си била. За секој проблем има решение. :D

Да ви влезам низ муабет накратко со интервјуто на Тимур за денешен Утрински:

http://www.utrinski.mk/?ItemID=299CDCC04F566C42AE2214F2D6539798

Во една пригода изјавивте дека Ваша најголема желба е да имате дочек како македонските ракометари или кошаркари. Реално, колку е тоа можно да се случи и какви се Вашите амбиции? -

Јас точно знам дека тоа ќе се случи некогаш и ќе биде поврзано со „Вардар“. Но, каде и кога точно – не можам да ви кажам. И не само што верувам, јас го знам тоа. :cool:

Да се скокотнеме малце :icon_lol:

Вардар бира десен бек меѓу Степанчиќ и Македа?

stepancic-615x400.jpg

РК Вардар се подготвува за големите дуели со европскиот првак Хамбург во ЛШ, обезбеди и пласман на фајналфор турнирот во СЕХА-лигата, па разбирливо е дека играчите и стручниот штаб се фокусирани на предизвиците кои им претстојат. Од друга страна, раководството се обидува да договори и трансфери на нови ракометари за следната сезона. ЕКИПА дознава дека на листата на желби на РК Вардар се наоѓаат еден хрватски и еден шпански репрезентативец, кои играат на позицијата десен бек.

Лука Степанчиќ, еден од најдобрите играчи на Загреб КО, ривалот на Вардар во полуфиналето на СЕХА-лигата, е на радарот на раководството на „црвено-црните“ и тренерот Раул Гонзалес. Тој има уште една година од договорот со хрватскиот клуб, но доколку РК Вардар покажа сериозна заинтересираност, секако дека може да го доведе Степанчиќ во Скопје веќе ова лето. Ќе биде потребна отштета, но и тоа не би требало да претставува преголем проблем.

Вториот „пик“ на Раул Гонзалес за истата позиција е Шпанецот Хорхе Македа Пења, негов сонародник, веќе докажан ракометар на меѓународен план и шпански репрезентативец. Тој настапува во редовите на францускиот клуб Нант и исто така има уште една година од договорот. Но, Вардар покажа дека умее да доведе ракометари од ваков калибар. Доколку успее и со Македа, тој ќе им се приклучи на тренерот Гонзалес и на Алекс Душебаев, а од следната сезона најверојатно и на Арпад Штербик, за кого се говори дека е веќе договорен за трансфер во „црвено-црните“ редови.

Да бе, така ќе се расфрлал Вардар со предвремен откуп на договори.

Абе Доне главен фраер ви е у екипата...Се збореше за Ива,преѓеска бев на вечера во еден бар/ресторан и таму на 2 маси од мене беше седнат со едно девојче-АВИОН,24-5 години имаше девојчето и имаше црна/смеѓа коса. Секоја чест,си го има фраерското у него :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom