Чичко Кумплунг
деца на транзицијата
Викаат дека од нови сад биле најубавите србинки, мотив плус 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ехее па вака поскапо ќе ни искочи одколку карта да си купимеИмате право дека најјаките Србинки се баш таму.
Иначе немате директна линија од Скопје, со коли организирајте се.
5 души у кола да речеме нормално да троши, ќе дадете по 1600 денари максимум и за идење и враќање и патарини.
Ако ви е скапо, воз варијанта со подмитување, до граница 50фче, од граница до Ниш пуштете му по 100-200 динари, од Ниш до Бг расте ценатаму по 300, и после седнете за до Нови сад исто со тоа што не им ги знам тарифите натака.
И каква фирма напаѓање, Нови Сад - Звездин град[DOUBLEPOST=1395015723][/DOUBLEPOST]
Нови Сад је црно бели град бе...Имате право дека најјаките Србинки се баш таму.
Иначе немате директна линија од Скопје, со коли организирајте се.
5 души у кола да речеме нормално да троши, ќе дадете по 1600 денари максимум и за идење и враќање и патарини.
Ако ви е скапо, воз варијанта со подмитување, до граница 50фче, од граница до Ниш пуштете му по 100-200 динари, од Ниш до Бг расте ценатаму по 300, и после седнете за до Нови сад исто со тоа што не им ги знам тарифите натака.
И каква фирма напаѓање, Нови Сад - Звездин град[DOUBLEPOST=1395015723][/DOUBLEPOST]
само за блок 6 и ми се чини 10Нови Сад је црно бели град бе...Него ја чекам картиве да излезат, сеа другар ми вика уште од Саботата ги пуштиле, има останато нешто?
Како се движеа цените, како за Металург, 250, 400, 600?само за блок 6 и ми се чини 10
200, 400, 600. Останато е само од 400.Како се движеа цените, како за Металург, 250, 400, 600?
A нешто за тренингот на Хамбург имаш инфо, отворен затворен, сакам со Дувњак да се сликам200, 400, 600. Останато е само од 400.
е појма неам тоаA нешто за тренингот на Хамбург имаш инфо, отворен затворен, сакам со Дувњак да се сликам![]()
Уште да знаеше некој од нас да возиЕхее па вака поскапо ќе ни искочи одколку карта да си купиме
Може со кола да идеме, добра идеа.![]()
Ауто стоп је мамаУште да знаеше некој од нас да возиИ уште поважно да имаше кола
![]()
Тоа сакав следно да те прашамАуто стоп је мама![]()