Фан клуб - РК Вардар

Не ви даам линк бе, ќе почне да кочи :icon_mrgr:
http://www.nettelevizor.com/TV-Bel-Kanal.html

К*р да бричи Џамбо а и сите играчи заедно, идиоти ебате на 5 гола ни намалија...
Диви ги откажа, одлична партија негова денеска :)

Последно уредено:
Победа на Вардар 26 - 20 :)

По статистикава гледам Столе не бил ни во тимот а и Даскаловски бранел.

Столе,Мите,Терзич.Петрич,Кукоски не беа во составот или не влегоа уопште, не го фатив почетокот од утакмицата така да незнам. Дибиров пак цел натпревар го играше,Брумен и Раковиќ поделија по 1 полувреме, Тоскич и Чипурин делеа минутажа. Ајварот влезе последните 5-6 минути кога све веќе беше јасно, Милич бранеше првите 10 минути од второ полувреме. Катастрофа беше, прими 10 гола скоро сите од 9 метри, топка не фати... Диви ѕвер беше, прво полувреме 10 одбрани второ уште 6.
Прибак добро изигра, у моментите кога почнаа овие да не стигаат у второ презеде одговорност шибна неколку гола. Душебаев е далеку од онаа негова форма, скоро цел натпревар го изигра и он. Неколку пати се мењаше само у одбрана. Ко што пишав и погоре, 6-0 одбрана игравме прилично солидно, Борац пробуваа со шутеви од 9 да не разбијат али Дивиот ги уништи. Напад ништо посебно не бевме неколку акции за Дибиров и по некоја за пикерите. Пенали катастрофа 1 од 4, промашија Дибиров,Карачич,Лазаров, погоди Прибак само.

И официјално, честито нека ни е фајнл форот, у сабота против Загреб на Кале може да прославиме :D

Знае некој од колку саат утре ќе бидат пуштени во продажба картите?

Море кој малер сум значи еј,стaнав сo петлите идем у то мочано One,и таа гуската ми вика аа и други бараа за карти дојди у понеделник,вторник,маја ми ја барам тогаш да идем ебате:tapp::mad:.А што е најлошо од све вчера намерно не заминав у Скопје рачунам овде полесно помалку гужва,ама сум се заебал ко никој,аба синоним за баксуз сум:cuc:.

И сега што испадна има нема карти .... ке пуштат онлајн не пуштат .... ???? знае некој да каже .....

И сега што испадна има нема карти .... ке пуштат онлајн не пуштат .... ???? знае некој да каже .....
И ја тоа се прашуам дали купи карти е застапник да тркнам до кај нив,затоа што не пишува дека са?

И ја тоа се прашуам дали купи карти е застапник да тркнам до кај нив,затоа што не пишува дека са?
mktickets се застапници за картите на Вардар, kupikartizase се за картите на Металург...

Сега од 16ти или од денес почнува продажбата на картите?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom