Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ме фаќај за збор, ама мислам дека се продадени.Ако се наоѓа некој добар човек да ми купи 2 карти (не ги сметам оние од @Near ) од оние што се по 400 би му дужел пиво!
И нема шанса да го заебам, зашто не сум од Скопје а кај нас денеска мистериозно не им работаат компјутерите во One!
У понеделник сум на факултет и ви носам пари!
600 карти според Ракометни Вести пред 1 саат. Сеа може и да нема...Има останато, е сеа за тие поубавите места малце поретко, ама позади гол, во ќошевите има бааѓи останато карти.
И тоа во лежерна партија, без многу напињање.Gi pretepavme Zagreb![]()
Одлично загревање пред Хамбург.
Фино лежерно без некој голем напор, не дека и они се форсираа нешто, ги утепавме.
Марковиќ одлично прво полувреме изигра, и се разбира нашиот миленик МаЉумбрес ги отпиша на почетокот на второ полувремеедно 15 мин само со два дадени гола беа. И Џамбо и Брумен добри прво полувреме. Заедно голманиве околу 16 одбрани имаа.
Фина утакмица вака.
Инаку некој знае зошто Дибиров не беше во тимот туку во ложа? Го чуваа од "уроци" или некоја ситна повреда?
Остај тоа, Јовчевски добар гол даде од крило.Знаеш дека била лежерна утакмица чим Јовчевски дал 2 гола![]()
Остај тоа, Јовчевски добар гол даде од крило.Многу мал простор имаше меѓу голманот и стативата и ја протна таму. И на крај Фичо му даде да пуца пенал место него.
![]()