Фан клуб - РК Вардар

По се изгледа Самсоненко се прати, па дури и темивме на кајгана за Вардар. :D
Да не испадне дека сме нескромни, ама добар дел од луѓето кои коментираат овде доволно добро го разбираат ракометот и доста често има конструктивни дискусии. Така да, ако не следат на форумот, браво! ;) (y)

Дали овја што се 200 денари се позади гол?и дај некој ако може нека ми даде графичи приказ на блоковите во Бт.

Последно уредено:
Дали овја што се 200 денари се позади гол?и дај некој ако може нема ми даде графичи приказ на блоковите во Бт.
Картите за централните трибини се 600 за долните блокови, 400 за горните блокови.
Картите за позади голот за долниот дел се 300 денари, за горниот се 200.

Boris-Trajkovski.jpg

Добри и разумни се цените. Има опции за сечиј џеб и се испоштувани луѓето со сезонски билети со предност.

Нормално ако сакаш да ги мирисаш како се потат вардарци и актуелниот европски шампион пред тебе од floor seats ќе си платиш повеќе.[DOUBLEPOST=1394475542][/DOUBLEPOST]П.С.

Ќе може некој да ми објасни ако е запознат зошто блок В3 е пуштен во продажба вака? Не беше тој блок наменет за Комити?

Веројатно ова е прагматична одлка.. А зошто така е договорено? Јас одамна сум на став дека Комити треба да бидат во 2 блока, ама картите за Комити да не се пуштаат во слободна продажба, туку воџите да ги делат на тие што мислат дека треба.. Ем помалку и избрани луѓе што Комити ќе си ги контролираат, ем покомпактна група и помалку неизживеани, ем пак добиваш добра бројка за солидно навивање.. Причините лежат во ова или...?

Така беше договорено со управата, на наше барање ке имаме само два блока.

Така беше договорено со управата, на наше барање ке имаме само два блока.
ко

Веројатно ова е прагматична одлка.. А зошто така е договорено? Јас одамна сум на став дека Комити треба да бидат во 2 блока, ама картите за Комити да не се пуштаат во слободна продажба, туку воџите да ги делат на тие што мислат дека треба.. Ем помалку и избрани луѓе што Комити ќе си ги контролираат, ем покомпактна група и помалку неизживеани, ем пак добиваш добра бројка за солидно навивање.. Причините лежат во ова или...?

ко
Причините лежат во тоа што картите на крај доаѓаат пак до личности што не треба и не знаат дека со фрлање во терен му штетат на клубот. Затоа се одлучи ние да бидеме во 2 блока каде што полесно ќе се контролира групата, а останатите карти се во слободна продажба и сите можат да си купат за блок 3 навремено и пак да бидеме 3 блока.

Причините лежат во тоа што картите на крај доаѓаат пак до личности што не треба и не знаат дека со фрлање во терен му штетат на клубот. Затоа се одлучи ние да бидеме во 2 блока каде што полесно ќе се контролира групата, а останатите карти се во слободна продажба и сите можат да си купат за блок 3 навремено и пак да бидеме 3 блока.
Ова значи дека останатите од групата што нема да добијат карти ке настојуваат од 3 блок да земат?

Ова значи дека останатите од групата што нема да добијат карти ке настојуваат од 3 блок да земат?
Кој како се снајде, ќе има и за подгрупите и за слободна продажба за членови кои се редовни. Тие што доаѓаат 1 во месецот ќе се снаоѓаат.

Карти за Комити во слободна продажба нема да има, меѓу блок 2 и 3 ке има ограда и тие од блок 3 нема да бидат во копот , сигурен сум дека ке биде најдобро организиран натпревар оваа сезона, во поглед на ограда, ред ,дисиплина и секако навивање

15-6 на полувреме. 10тина минути израмнет натпревар и после ги потопивме. Ме изненади Гонзалес што почна 6-0 одбрана да игра, т.е арно му текна дека 5-1 никако не функционира. Диви се разбрани 10 топки фати, Тимур 6-7 гола брцна. 2 пенала промашивме од 2 обида, ова пеналиве можат многу скапо да не чинат на некои поважни утакмици...

15-6 на полувреме. 10тина минути израмнет натпревар и после ги потопивме. Ме изненади Гонзалес што почна 6-0 одбрана да игра, т.е арно му текна дека 5-1 никако не функционира. Диви се разбрани 10 топки фати, Тимур 6-7 гола брцна. 2 пенала промашивме од 2 обида, ова пеналиве можат многу скапо да не чинат на некои поважни утакмици...
Kade ja gledash?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom