Фан клуб - РК Вардар

Триото што отиде во Целје да не игра само до крајов на сезонава или потпишаа долгорочни договори ?

У моите желби ни Шелменко ни Криштопанс. Дечконо Зеленовиќ ми е будучи Кире :) , само што дечкото уште од овие години го учат за одбрана а не како Kире на 33 :)

И исто така е вистинито дека додека некој учи одбрана, друг на истите тие 24 години веќе бил најдобар стрелец во ЛШ, што значи Master "sharpshooter". Нешто што за дечкото со одбраната, нема никогаш да се каже.:)

И со Душебав во составот, губиме 10-6 од Нексе.
До кога со овој циркузантон на голон ќе седиме :facepalm:

Одбранава е жива катастрофа...

Што направи шпанецов од екипава бе....одбраната е ко швајцарско сирење.
Овој на НЕХЕ тренеров е генијалец. :cuc:

какви дупки не ми се верува и да помислив дека ја наместиле предходната со оваа ме разубедија....

Мислете си вие дека местат утакмици :D
Толкав е капацитетот на екипата. Тотално промашена одбрана, цела сезона играме промашена одбрана 5-1. Противничките бекови добиваат еден на еден дуели и ги решетаат од каде стигнат нашите голмани.
Друг муабет е што Гонзалес не му дава шанса на релно нашиот најдобар голман Милиќ.
Единствено нешто во кое сме перфектни, е добро движење на топката до крила и создавање зицери за крилата и пикерите.
Се друго е во минус отидено.

Од 13 гола на полувреме 8 Дибиров дал:vozbud:

Не би ја земал сеха лигава за веродостојна за формата на еден тим бидејќи веќе на неколку утакмици се гледа дека си играат курот.

5-1 е ок одбрана со тоа што неутрализираме бекови да можат да се дигнат на шут. Е сеа проблемот е со побрзи бекови кои лесно се пробиваат.

Од 13 гола на полувреме 8 Дибиров дал:vozbud:

Не би ја земал сеха лигава за веродостојна за формата на еден тим бидејќи веќе на неколку утакмици се гледа дека си играат курот.

5-1 е ок одбрана со тоа што неутрализираме бекови да можат да се дигнат на шут. Е сеа проблемот е со побрзи бекови кои лесно се пробиваат.
колку е резултатот?

Тактиката се менува според висдот на игра на противникот. Ние константно со сите противници играме едно те исто. Или подобро кажано не играме ништо во одбраната.[DOUBLEPOST=1393693100][/DOUBLEPOST]Кај им текна на овие пренос да даваат. Вака ќе речевме ја местеле и готово.
Што им е бе алооо?
Јас сум бил песимист на крајот.
Овие со Текстилец нема да победат во каква форма се.
Но сепак нека не се купуваат бекови, не ни требаат. Buy more wingers please (n)
Гонзалес е поизгубен отколку Доне кога викаше со Партизан, играјте курв ми, ќе се нервирам јас за вас...
Самс треба есдно 5 месеци плата да не им дава после овие резили во последните мечеви. Воша да ти прави цепелини во Скопје, 20 годишни дечки да те водат со 10 разлика, а претендираш Хамбург да го тепаш :pos:

И после кажете не сум бил реалист :pos:
Па од сегашна перспектива ми изгледа дсека и преоптимистички постови сум пишувал.

И Талант да беше тренер, немаше да го игра Алекс во сегашнава форма :facepalm:

Последно уредено:
Тактиката се менува според висдот на игра на противникот. Ние константно со сите противници играме едно те исто. Или подобро кажано не играме ништо во одбраната.

Дибиров многу излетува и тие што ги користи во средина на одбрана се релативно спори.

Може требаше да се проба и 6-0 или некоја друга одбрана низ сезонава али и 5-1 не е лоша.

Ау денес распад систем.

Губиме во моментов како да играме против Барса!!! Ваков очаен Вардар не паметам :confused:.. МОРА некој да сноси одговорност за овој однос кон клубот!

Две минути на клупа ни дадоа поради негодување за играњето со нога од Нексе.

Тактиката се менува според висдот на игра на противникот. Ние константно со сите противници играме едно те исто. Или подобро кажано не играме ништо во одбраната.[DOUBLEPOST=1393693100][/DOUBLEPOST]Кај им текна на овие пренос да даваат. Вака ќе речевме ја местеле и готово.
Што им е бе алооо?
Јас сум бил песимист на крајот.
Овие со Текстилец нема да победат во каква форма се.
Но сепак нека не се купуваат бекови, не ни требаат. Buy more wingers please (n)
Гонзалес е поизгубен отколку Доне кога викаше со Партизан, играјте курв ми, ќе се нервирам јас за вас...
Самс треба есдно 5 месеци плата да не им дава после овие резили во последните мечеви. Воша да ти прави цепелини во Скопје, 20 годишни дечки да те водат со 10 разлика, а претендираш Хамбург да го тепаш :pos:

И после кажете не сум бил реалист :pos:
Па од сегашна перспектива ми изгледа дсека и преоптимистички постови сум пишувал.

И Талант да беше тренер, немаше да го игра Алекс во сегашнава форма :facepalm:

:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom