Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
У моите желби ни Шелменко ни Криштопанс. Дечконо Зеленовиќ ми е будучи Кире, само што дечкото уште од овие години го учат за одбрана а не како Kире на 33
![]()
Триото што отиде во Целје да не игра само до крајов на сезонава или потпишаа долгорочни договори ?
колку е резултатот?Од 13 гола на полувреме 8 Дибиров дал
Не би ја земал сеха лигава за веродостојна за формата на еден тим бидејќи веќе на неколку утакмици се гледа дека си играат курот.
5-1 е ок одбрана со тоа што неутрализираме бекови да можат да се дигнат на шут. Е сеа проблемот е со побрзи бекови кои лесно се пробиваат.
Тактиката се менува според висдот на игра на противникот. Ние константно со сите противници играме едно те исто. Или подобро кажано не играме ништо во одбраната.
Тактиката се менува според висдот на игра на противникот. Ние константно со сите противници играме едно те исто. Или подобро кажано не играме ништо во одбраната.[DOUBLEPOST=1393693100][/DOUBLEPOST]Кај им текна на овие пренос да даваат. Вака ќе речевме ја местеле и готово.
Што им е бе алооо?
Јас сум бил песимист на крајот.
Овие со Текстилец нема да победат во каква форма се.
Но сепак нека не се купуваат бекови, не ни требаат. Buy more wingers please
Гонзалес е поизгубен отколку Доне кога викаше со Партизан, играјте курв ми, ќе се нервирам јас за вас...
Самс треба есдно 5 месеци плата да не им дава после овие резили во последните мечеви. Воша да ти прави цепелини во Скопје, 20 годишни дечки да те водат со 10 разлика, а претендираш Хамбург да го тепаш
И после кажете не сум бил реалист
Па од сегашна перспектива ми изгледа дсека и преоптимистички постови сум пишувал.
И Талант да беше тренер, немаше да го игра Алекс во сегашнава форма![]()