Фан клуб - РК Вардар

Абе има огромна шанса комшикиве да не играат Ф4, м? :)

Може некој да напише извештај за утакмицава? Фала однапред :)

http://www.rezultati.com/tablica/CnfRce4g/CS3vfmYK/#table;home
Еве ви табела, следна утакмица, ние играме со Војводина дома, Мешков му гостува на Загреб, Металург му гостува на Нексе.
СПоред табелата, ние Загреб и Нексе би требало да победиме, и да се одлепиме од 4тиот на 4 бода, а од петиот на 6 бода.

Дибиров :cuc: татран го направи катран. Браво се што ќе напишам ќе биде непотребно, освен дека формата и играта одат во нагорна линија, можеби можеше да ги одмара играчите пред патувањето во Париз,но после изиграниве натпревари верувам во работата на Раул и неговите помошници. Спремајте пари за Ф4 и за разгледници да ги испраќаме на некои :D

Дибиров :cuc: татран го направи катран. Браво се што ќе напишам ќе биде непотребно, освен дека формата и играта одат во нагорна линија, можеби можеше да ги одмара играчите пред патувањето во Париз,но после изиграниве натпревари верувам во работата на Раул и неговите помошници. Спремајте пари за Ф4 и за разгледници да ги испраќаме на некои :D
Јас како што имам разберено фајнлфорот највеорјатно ќе се игра во Ниш, така да нека чуваат пари сите, да не речат после абе не знаев. :)

Јас како што имам разберено фајнлфорот највеорјатно ќе се игра во Ниш, така да нека чуваат пари сите, да не речат после абе не знаев. :)
И јас слушнав таков муабет, па не се свесни што ќе им се деси. Ќе биде бетер него на европското првенство. :)

ВО МАЈ ЌЕ СЕ ДЕЛАТ ЧЕТИРИ РАКОМЕТНИ ТРОФЕИ
Ракометните прваци во машка и во женска конкуренција и победниците во домашните куп-трофеи ќе ги добијат во мај. Почнувајќи од 11, па с` до 27 мај, секоја недела ќе има прогласување победник во првенството или купот. Први пехар ќе добијат жените, и тоа во куп-завршницата на 10 и 11 мај. Потоа следува финалето во машка конкуренција на 17 и 18 мај, а во наредните десет дена ќе се поделат и трофеите во првенството.

Баражот за титулата кај мажите почнува на 16 и 17 април и десетте предвидени кола треба да се одиграат до 24 и 25 мај кога ќе биде прогласен првакот. Kај жените нема бараж за титула, туку се играат редовни кола и пролетниот дел од сезоната почнува 15 и 16 март и треба да заврши до 25 мај.

Пролетниот дел од машката суперлига, односно останатите четири кола, треба да се одиграат од 8, односно 9 март. Потоа почнува борбата за титулата.
Еве инфо од пред неколку недели РФМ излезе со соопштение

Подобро од наша гледна точка е да играат на Ф4 отколку да седат дома и да се одмараат

Значи требало јас да не гледам некоја утакмица, за да тепаме добар противник на гости :pos:
Дајте бе збор два за утакмицава, не се штедете :)
Или ако најдете линк од нејзе, постирајте...

Победа со која сметам дека сигурно сме во фајнл фор.
До крај според мене се ќе тепаме :icon_mrgr:
Фајнл форот е во Ниш, така да јас уште од сега барам смештај таму :icon_lol:

Значи требало јас да не гледам некоја утакмица, за да тепаме добар противник на гости :pos:
Дајте бе збор два за утакмицава, не се штедете :)
Или ако најдете линк од нејзе, постирајте...

Победа со која сметам дека сигурно сме во фајнл фор.
До крај според мене се ќе тепаме :icon_mrgr:
Фајнл форот е во Ниш, така да јас уште од сега барам смештај таму :icon_lol:
Јас па од тебе цела вечер чекам еден „краток" извештај :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom