- Член од
- 25 јуни 2012
- Мислења
- 2.513
- Поени од реакции
- 2.473
Имаш докази за ова?Не тука јас тврдам, и читај малце пишав скандинавски дека се 2 за 2 наместнеи оној момент кога РФМ ги седна на маса двата клуба и кога од Вардар прифатија и 300 карти само на истиот состанок. Со тоа сметаат дека и Вардар и Метлаург се сигруни и дека ќе пројдат понтаму и дека ЕХФ ќе ни даде две места догодина за ЛШ, ако пројдат двете екипи во 1/8 финале.
ние не сме скандианвиц, ние сме Балканци, а да глумам и да се обидувам да се правам она што не сум не можам и не поднесувам такви работи. Посебно не вакво шминакње на демек макеоднскиот ракоемт.
Сега се надевам и двете екипи да ги исфрлат од ЛШ, и ниедно место ни за во ЕХФ купот да не добиеме догодина.
А сега ќе видите следната утакмциа дома, колку публика ќе има Вардар после утакмицава. И после ваквото резлење за доброот на мак ракометот. Сега Мукаетов и Ѓорѓе Иванов и Никола Груевски нека навиваат за нив, јас мојот глас ќе си го штедам.
--- надополнето: 25 ноември 2013 во 19:02 ---
Барем играа од срце, го поштуваа дресот што го носат и гинеа на терен.
И овие беа исти до пред овие две утакмици кога прифатиле да изиграат два наместена меча.