Фан клуб - РК Вардар

Не тука јас тврдам, и читај малце пишав скандинавски дека се 2 за 2 наместнеи оној момент кога РФМ ги седна на маса двата клуба и кога од Вардар прифатија и 300 карти само на истиот состанок. Со тоа сметаат дека и Вардар и Метлаург се сигруни и дека ќе пројдат понтаму и дека ЕХФ ќе ни даде две места догодина за ЛШ, ако пројдат двете екипи во 1/8 финале.
ние не сме скандианвиц, ние сме Балканци, а да глумам и да се обидувам да се правам она што не сум не можам и не поднесувам такви работи. Посебно не вакво шминакње на демек макеоднскиот ракоемт.
Сега се надевам и двете екипи да ги исфрлат од ЛШ, и ниедно место ни за во ЕХФ купот да не добиеме догодина.
А сега ќе видите следната утакмциа дома, колку публика ќе има Вардар после утакмицава. И после ваквото резлење за доброот на мак ракометот. Сега Мукаетов и Ѓорѓе Иванов и Никола Груевски нека навиваат за нив, јас мојот глас ќе си го штедам.
--- надополнето: 25 ноември 2013 во 19:02 ---

Барем играа од срце, го поштуваа дресот што го носат и гинеа на терен.
И овие беа исти до пред овие две утакмици кога прифатиле да изиграат два наместена меча.
Имаш докази за ова?

ping.php

Не тука јас тврдам, и читај малце пишав скандинавски дека се 2 за 2 наместнеи оној момент кога РФМ ги седна на маса двата клуба и кога од Вардар прифатија и 300 карти само на истиот состанок. Со тоа сметаат дека и Вардар и Метлаург се сигруни и дека ќе пројдат понтаму и дека ЕХФ ќе ни даде две места догодина за ЛШ, ако пројдат двете екипи во 1/8 финале.
ние не сме скандианвиц, ние сме Балканци, а да глумам и да се обидувам да се правам она што не сум не можам и не поднесувам такви работи. Посебно не вакво шминакње на демек макеоднскиот ракоемт.
Сега се надевам и двете екипи да ги исфрлат од ЛШ, и ниедно место ни за во ЕХФ купот да не добиеме догодина.
А сега ќе видите следната утакмциа дома, колку публика ќе има Вардар после утакмицава. И после ваквото резлење за доброот на мак ракометот. Сега Мукаетов и Ѓорѓе Иванов и Никола Груевски нека навиваат за нив, јас мојот глас ќе си го штедам.
--- надополнето: 25 ноември 2013 во 19:02 ---

Барем играа од срце, го поштуваа дресот што го носат и гинеа на терен.
И овие беа исти до пред овие две утакмици кога прифатиле да изиграат два наместена меча.
Не се секирај, пак ќе биде полна салата на сите мечеви. Твој избор е дали ќе доаѓаш или не, ама биди сигурен дека доволно ќе не има што нема да го оставиме Вардар поради еден пораз. Барем според мене, уште од времето на Колев, Ангеловски, Атанасовски, Каландадзе, Маљцев и останатите до денес, немало подобар и поборбен РК Вардар. Секој може да си верува во што сака, ама јасно како ден беше дека бевме прочитани. Игравме слабо зашто одбраната на Лино беше одлично поставена, а ние не понудивме ништо ново. Не е крај на свет, секако ќе пројдеме група, а тоа ќе биде наш најголем успех до сега.. Догодина ќе се засилиме и ќе грмиме уште појако. Напред Вардар!!!

Не ни се пишува толку црно, затоа што го земавме Козлина која во одбрана може многу да помогне.
Мене ме изненади што вчера не беше Козлина во составот, мада сепак малку време помина од кога го земаа.
Горбок си има договор, и не може да дојде кај нас на полусезона.

Инаку да се надоврзам на муабетот на TheTrooper, пошто многумина се сомневаат во местенка ради тоа што сме направиле неразумни замени.
Да бидеме реални, ние неразумни замени правиме на сите утакмици.
На првиот меч иако Дибиров беше најдобар на теренот, второто полувреме го почнавме и го игравме 10-тина минути со Марковиќ. На Милиќ кога му одеше, неколку пати сме правеле неразумни замени на голот. Со ПСЖ го ставија Малумбрес иако Диви не беше лош, а Шпанецов една топка не фати.
Со Загреб да не ги коментирам замените, знаете колку бев гневен тогаш.
Колку пати сме ги ваделе од игра пикерите на кои им одело?

Чудна тактика, а истото го практикуваше и Вујо. Изгледа Доне ги научил тие тактики од Вујо и сега само ги пренесува.
Некогаш успеваат, ама како што кажа TheTrooper не се неопходни, затоа што тоа не е целта на ПОДОЛГАТА КЛУПА...

Abe Kozlina ke pomogne vo odbrana, ama ja aludiram na napad posebno na lev bek, epten mi se krsi film koa ke vidam kolku sme slabi na taa pozicija. Ocajno ni treba klasicen shuter tamo. Na primer Gorbok da igrase vcera bez 5-6 gola nemase da bide. Stoznam, ako ima opcija da dogovorat nekoja osteta na zaednicko zadovolstvo, poso i taka Gorbok kaj svabive ne e u preden plan. Ke bide krvava borbata za titula, a bez lev bek ke bide tesko. Mora Sams da misli od sega ako saka da igrame LS narednata godina.

Не се секирај, пак ќе биде полна салата на сите мечеви. Твој избор е дали ќе доаѓаш или не, ама биди сигурен дека доволно ќе не има што нема да го оставиме Вардар поради еден пораз. Барем според мене, уште од времето на Колев, Ангеловски, Атанасовски, Каландадзе, Маљцев и останатите до денес, немало подобар и поборбен РК Вардар. Секој може да си верува во што сака, ама јасно како ден беше дека бевме прочитани. Игравме слабо зашто одбраната на Лино беше одлично поставена, а ние не понудивме ништо ново. Не е крај на свет, секако ќе пројдеме група, а тоа ќе биде наш најголем успех до сега.. Догодина ќе се засилиме и ќе грмиме уште појако. Напред Вардар!!!

Абе каква одбрана на Лино, па се изнаутињавме зицери, све во Мијатовиќ ги шутираа, а во одбрана беа како духови. Во прво полувреме се виде дека без проблем можеме да им избегаме на солидна разлика, овие се враќаа што направивме многу исклучувања, а се компелтиравме одма им се одлепувавме.

од кај патуваше толку?

Од Охрид, 3+3
Не е срамота да изгубат, срамота е начинот!
Ни грам борба не се виде на терен, ни малку желба, а 6000 души грла оставаат. Камо некоја екипа да испрати барање до EHF за истрага на мечов и дај боже да не видат уште еднаш ЛШ... Не знам само која будала ќе оди во Борис на следните мечеви на Вардар. Ептен ме разочараа од потегов. Ванчо го оставаат да фати топка меѓу 3ца наши, Ванчо да биде највисок на 7м пред гол еј...

Од Охрид, 3+3
Не е срамота да изгубат, срамота е начинот!
Ни грам борба не се виде на терен, ни малку желба, а 6000 души грла оставаат. Камо некоја екипа да испрати барање до EHF за истрага на мечов и дај боже да не видат уште еднаш ЛШ... Не знам само која будала ќе оди во Борис на следните мечеви на Вардар. Ептен ме разочараа од потегов. Ванчо го оставаат да фати топка меѓу 3ца наши, Ванчо да биде највисок на 7м пред гол еј...

ДА бе потегов го заборавив,а го искоемнирав во сала, пази топкана лета, тројца играчи блиску до Ванчо и еден на Металург мисалм Шоргиевски беше на крилна позиција, на крај остана Дибиров во снедвич помеѓу Ванчо и Гоце,а од другиве никој не притрча да се изборат за таа топка, дај не ме јеби, па истиве играчи иако топакта била во аут они се фрлале да ја спасат гинеа на терен, а сега во второ полувреме како усрани беа само плус 7 гледачи на терен.

Смрди не смрди, две ствари не можат да се дискутираат:
1. Не викањето на тајм-аут
2. Сталоженоста на Доне (никакви реакции немаше кај него, не е некој избувлив тип, али таква рамнодушност не може да постои).

Кога Вардар победи првиот натпревар со Металург на сите ви беше супер, а сега сите го напаѓате Самсоненко ејјјј... Што ви е на вас бе? Еден човек за прв пат, колку што знам, дошол да инвестира од странство во македонскиот спорт, вие сега на клоци. :eek: Ради еден мочан пораз. ЕДЕН. А кај е натпреварот со Барселона, кај е натпреварот со ПСЖ. Тимот од претходната сезона можеше да ги постигне овие резултати...? ТЕШКО! (сигурно немаше да дојдат Дибиров, Душебаев...).

Normalno deka nemashe dojdat, kolku pari tolku muzika. Chovekot investira i toa e super, site sme blagodarni i nikoj normalen za toa ne zabelezha nishto. Zabeleshkite se za negovoto trenersko odnesuvanje vo klubot.

Ne razbiram shto sakash da kazhesh so toa "natprevarite so Barcelona i PSG"? Na prviot ne beshe trener, a na vtoriot shtotuku se samopromovira.

Patem samiot postavi mnogu strogi standardi vo vodenjeto na klubot. eden poraz, preku sila dva i nov trener. Mozhebi i za sebe e vreme da si dade otkaz i da go ostavi Done da si ja vrshi rabotata, vo situacija koga najverojatno seriozen trener kje dojde duri vo slednata predsezona, t.e. na leto.

2. Сталоженоста на Доне (никакви реакции немаше кај него, не е некој избувлив тип, али таква рамнодушност не може да постои).

Сега го гледав второ полувреме на раат :cenzura:

Ќе ви биде полесно ако знаете дека ја наместиле? :)

Било што било, најголемата причина ради која не верувам дека е местена е гол разликата.
Ако првиот меч го добивме со +5, тогаш ако веќе сме решиле овој да им го дадеме, зошто би им го дале со над 5 разлика? За да бидат пред нас? :)
Не дека ни менува додуша дали ќе бидеме 3 или 4, ама сепак ;)

Затоа главите горе и цепаме понатаму :)

Ќе ви биде полесно ако знаете дека ја наместиле? :)

Било што било, најголемата причина ради која не верувам дека е местена е гол разликата.
Ако првиот меч го добивме со +5, тогаш ако веќе сме решиле овој да им го дадеме, зошто би им го дале со над 5 разлика? За да бидат пред нас? :)
Не дека ни менува додуша дали ќе бидеме 3 или 4, ама сепак ;)

Затоа главите горе и цепаме понатаму :)
Баш затоа, што никој со 8 разлика нема да верува дека е наместена, од оваа причина. Не викам ни јас дека е наместена, којзнае што се десило, вака втор пат го гледам Вардар да падне во последно време, прв пат беше наптреварот во Автокоманда пред две сезони.

И на последниот тајм аут што го викна Червар, играчиве на Вардар наместо да се зберат и да добијат некој совет како да се изигра утакмицава до крај, они седат на терен небаре сите овци на број им се.

Па рамнодушен е покрај Самсоненко.

ping.php

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom