Фан клуб - РК Вардар

Картите како алва одат :)
2 саати пред 12.00 ги имаа пуштено и одма отидоа.

Сеа има само за позади головите ама може да се најдат добри карти по салоните на One сигурно.

Одете таму ако не ви праат кејф останатите карти на Мк Тикетс.

Сеа има само за позади головите ама може да се најдат добри карти по салоните на One сигурно.

Сега ова најде да кажеш, коа веќе купив.

Ех да му ебам, мајката како ваков превид направив :icon_mrgr:
Епа во ваков случај ако оди се според планираното: Победа над Металург, Тун и Динамо (а едно 90% сум сигурен дека ова ќе се случи, едино со Металург ако не зезнеме), тогаш ако Динамо успее да го победи ПСЖ, последниот меч во Париз ќе биде само ревијален :icon_lol:

Со оглед на тоа дека заклучно со тоа коло завршуваат натпреварите за во ЛШ за оваа календарска година, позитивно е што пред пролетниот дел ќе знаеме на што сме :D

Сега ова најде да кажеш, коа веќе купив.
Другар знам по тоа што кога купував за со ПСЖ во салон на One ми дадоа да бирам помеѓу блокови што ги немаше на МК Тикетс.

Сеа јбг па за следниот пат ќе знаеш, битно е што си успеал да земеш :D

ПСЖ не поминува група.Сите сега ќе им идат со се што имаат зошто за разлика од Барселона покажаа слабост и сите ќе гледаат против нив да ги извадат бодовите што ќе ја направат разликата дали да се иде понатаму или не.

А и тренерот не им е некоја интелигенција додека Хансен само плаче и се жали секој натпревар.Може многу лесно да пукне тиквата кај нив ако не тепаат против Минск а и зависно од формата на Металург и не мора да значи дека се големи фаворити, Хансен со Вардар како мало дете се понашаше,иде позади гол собира упаљачи парички и ги носи кај делегатот.

Металург ако се паметни би го смениле Станиќ за пикер + доплата.

Јас па имам, чуство дека пак Барса ќе ја изненадиме, ама најбитно е сеа пак да ги лупнеме вештачкиве.

абе Бекстејџ нешто немаше денес? на твитер само ми го контаминираат тајмлајнот и ме пингаат за глупости, дај што кажале да видиме.

Aeeee so ubavo me potsetii auuuu, gi zaboraiv niv :D :D :D:vozbud::vozbud: Sega odma ke im napisam nesto ubavo :D

Картите како алва одат :)
Идат идат,не знам за у Ск ама овде у Тетово карти за страничните трибине нема.Абе у 12 бев у One,и тој ми вика дечко падна системот.Коа после тоа вика нема карти за страничните трибине:eek:,значи се накурчив максимално мада знам дека не е он крив.Кажи те ми кај вас како иде,има нешто останато,или овја овде нема врска.
--- надополнето: 15 ноември 2013 во 14:44 ---
2 саати пред 12.00 ги имаа пуштено и одма отидоа.

Нема ни таму,па нели рекоа од 12 дека ќе ги пуштат мамето нивно а.

Ех да му ебам, мајката како ваков превид направив :icon_mrgr:
Епа во ваков случај ако оди се според планираното: Победа над Металург, Тун и Динамо (а едно 90% сум сигурен дека ова ќе се случи, едино со Металург ако не зезнеме), тогаш ако Динамо успее да го победи ПСЖ, последниот меч во Париз ќе биде само ревијален :icon_lol:

Со оглед на тоа дека заклучно со тоа коло завршуваат натпреварите за во ЛШ за оваа календарска година, позитивно е што пред пролетниот дел ќе знаеме на што сме :D

Уживај маалку бе, завршуваме втори. На ПСЖ не им сигурни бодовите со нас нит во Минск. Во Минск нема да има лесни бодови за никој. Динамо ќе падне во Скопје.

• Продажните салони на ONE во: Скопје (Ramstore, ТЦ Бисер, ГТЦ, ВЕРО Центар, Skopje City Mall) Куманово, Тетово, Гостивар, Битола 01, Охрид, Струга, Неготино, Кавадарци, Прилеп, Штип, Велес, Кочани, Струмица, Гевгелија.
  • Продажните салони на Office Plus во: Ramstore, Skopje City Mall, ГТЦ, Бисер,
  • Југотон ГТЦ 1 кат, GoGi Драчево
Овој настан е распродаден

:eek:

Не ме јеби, за 4 саати? :place: Мора и Вашиве нешто да „матат“ со картиве па да имало многу малку пуштено у продажба...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom