Фан клуб - РК Вардар

Душебаев ќе дошол утре за да го гледа син му...
Wait a minute... :icon_mrgr:

Od kaj ova?
--- надополнето: 8 октомври 2013 во 11:17 ---
Лажи некој друг. Пластичен еден. Навиваш за Металург, за Челзи, нема причина за да ти верувам.

hahahahah. dovolen razlog na nekogo da ne mu veruvash. Otsekogash sum mrazel plavo beli klubski boi. me potsekjaat na sloga jugomagnat...

Od kaj ova?
--- надополнето: 8 октомври 2013 во 11:17 ---

hahahahah. dovolen razlog na nekogo da ne mu veruvash. Otsekogash sum mrazel plavo beli klubski boi. me potsekjaat na sloga jugomagnat...

Да не ја правиме сега циганската

http://balkan-sport.net/rukomet/regija/veliko-pojacanje-u-vardaru-dusebajev-preuzima-klub
--- надополнето: 8 октомври 2013 во 12:12 ---

Talant Dušebajev je novi šef struke u rukometnom klubu Vardar.
Svjetski poznati trener, koji je prošle sezone vodio Atletico Madrid, je veliko pojačanje za makedonski klub. Na klupu Vardara dolazi nakon što je ruski vlasnik Sergej Samsonenko odlučio smijeniti Zorana Kastratovića.
Zanimljivo je i to da će Talant u Vardaru voditi svog sina Alexa koji je već tamo. Veliko trenersko ime će sasvim sigurno još više podignuti rejting rukometa u Makedoniji a i šire, a hrvatski trener na čelu Metalurga Lino Červar je dobio pravog suparnika u Makedoniji.

10/07/2013 - FAN FAN прашува: ."levce pred nekoja godina dade izjava deka i koomiti ke navivaat za metalurg, do kade ste so taa rabota i dali ima sansi za takvo nesto?"Одговор:
Китевски тоа го кажа во преносно значење, а тоа се потврди на натпреварите на Металург во ЛШ и во СЕХА-лига, каде доаѓаат многу комити и не сме забележале дека навиваат против нас. Китевски зборуваше за навивање за македонски клуб.

10/07/2013 - FAN FAN прашува: ."levce pred nekoja godina dade izjava deka i koomiti ke navivaat za metalurg, do kade ste so taa rabota i dali ima sansi za takvo nesto?"Одговор:
Китевски тоа го кажа во преносно значење, а тоа се потврди на натпреварите на Металург во ЛШ и во СЕХА-лига, каде доаѓаат многу комити и не сме забележале дека навиваат против нас. Китевски зборуваше за навивање за македонски клуб.

Не знам дали толку ти сече во црпката или е првово туку дајте на темава нешто за Вардар... Доаѓа еден од најјаките тренери во светот има баеги што да се пише тука за се тоа и ред други работи поврзани со епскава сезона..

Не знам дали толку ти сече во црпката или е првово туку дајте на темава нешто за Вардар... Доаѓа еден од најјаките тренери во светот има баеги што да се пише тука за се тоа и ред други работи поврзани со епскава сезона..

Ич да не ти чуе тебе колку ми сече мене..

Ништо не е потврдено, што треба да пишуваме :pos:
Нека стане официјално, за да не му шиеме капа на нероден Петко :icon_mrgr:
За очекувањата имаш еден куп постови на претхосдните страни...
И за Талант и за очекуваното доаѓање на Дисинџер.

blue ladybug Имаше инфо од некои популарни наши профили на ФБ блиски до РК Вардар дека и Талант и Вујо ќе биле денес во сала. За Вујо се потврди дека е шпекулација само, за Талант немам ништо прочитано. Од каде инфото дека ќе дошол во петок?

Ништо не е потврдено, што треба да пишуваме :pos:
Нека стане официјално, за да не му шиеме капа на нероден Петко :icon_mrgr:
За очекувањата имаш еден куп постови на претхосдните страни...
И за Талант и за очекуваното доаѓање на Дисинџер.

blue ladybug Имаше инфо од некои популарни наши профили на ФБ блиски до РК Вардар дека и Талант и Вујо ќе биле денес во сала. За Вујо се потврди дека е шпекулација само, за Талант немам ништо прочитано. Од каде инфото дека ќе дошол во петок?

Чим доаѓа тој во петок готово потврдено е... Туку сериозно нема да пропушти тој ваков предизвик мислам дека лесно ќе се договорат. А нема да доаѓа сигурно син му да го го гледа :icon_mrgr: Такада ќе му честитаме уште сега... :icon_mrgr:

Има некоја најава дали ќе одмарате некои играчи денес за со ПСЖ ?

Има некоја најава дали ќе одмарате некои играчи денес за со ПСЖ ?

Да, Растворцев, Дибиров, Брумен, Карачиќ, мислам дека и Диви нема да брани, нека ме доплни некој..

Очекувам вечер Марковиќ и Раковиќ да распалат. И секако малце шанса да добијат Јовчевски и Бутино :icon_mrgr:
Се освен победа ќе биде загрижувачки, не смееме уште еден кикс на домашен терен да си дозволиме.

Дај пишете ми каде можам да купам карти за со ПСЖ ?

БИЛЕТИ
Продажбата на влезници за натпреварите на РК Вардар во VELUX EHF Лигата на шампиони и во Регионалната СЕХА Гаспром Јужен тек лига, за сезоната 2013/2014 ќе се одвива во продажните места на MK Tickets.
Влезниците ќе може да се купат во:
  • продажните места на ONE во: Скопје (Рамстор, ТЦ Бисер, ГТЦ, ВЕРО Центар, Skopje City Mall), Куманово, Тетово, Гостивар, Битола, Охрид, Струга, Неготино, Кавадарци, Прилеп, Штип, Велес, Кочани, Струмица, Гевгелија.
  • продажните салони на Office Plus ( Рамстор, Skopje City Mall, ГТЦ, Палома Бјанка)
  • Југотон, ГТЦ 1 кат
  • Тобако Гоги — Драчево

Само убрзај малце.. има само нешто ситно карти во блоковите позади гол (7, 8, и 9)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom