Фан клуб - РК Вардар

Ајдееее најдобрата информација сабајлево.
Се надевам Душебаев ќе биде нов тренер и се молам само да не не изненадат со име како Касим Каменица на пример или некој друг тренер на ниво на Зоки.

П.с. абе сум се испонубил јас, се мислев со Нексе во среда играме. Овие па само менуваат термин, на крај испадна играме во ВТОРНИК ОД 20 и 15!

Хммм, на само неколку дена пред мечот со ПСЖ ова е доста ризичен потег ама ајде да видиме. Ако го доведат Душебаев, дефинитивно се исплаќа. Еден од најдобрите тренери во светот. Е дури тогаш ќе биде забавно на Металург - Вардар (Червар - Душебаев).

hahhaha, ama zabavna vecher ste imale na forumov : ).
--- надополнето: 7 октомври 2013 во 12:44 ---
Ne e u red vaka da se otpushtaat lugje od rabota, koj saka neka dojde. posebno ne sega pred mnogu biten mech.

Лош тајминг за менување на тренер во секој случај, макар тоа бил и Душебаев.

Еве ти каде имаш останато карти. Комити се 1, 2 и 3 блок.

Си одбрав две карти, само ме интересира некој што купувал, од кај се подигнуваат картите потоа.
Ја правам нарачката и после?

a sigurno deka se pravi za nekoja dzverka prostor inaku se bi bilo bez rezon i protiv sekoja delovna etika, iako vekje e protiv, bidejkji go otpushtaat bez razlozi. slobodni se talan i noka. ama sepak rusov mi e strav deka mozhe da ne iznenadi so nekoj slon od tipot na Maksiomov ili Trefilov : ), shto ja znam...

Душебаев ќе биде де, мада јас повеќе сакам да не изненади со Вујо

Доне е единствена константа во тимот и универзумот.

Па глеј го колкав е, нема битие доволно силно во универзумов шо може да го помести. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom