Kazi ako davaat badijala i ja da zeam.
Што изиграваш паметен, сакаше да каже дали воопшто ќе ни дозволат да купуваме карти или не, т.е. дали ќе има гостинска публика, а како тргнало и дали воопшто ќе има ракометна публика или ќе делат по штабови

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kazi ako davaat badijala i ja da zeam.
Што изиграваш паметен, сакаше да каже дали воопшто ќе ни дозволат да купуваме карти или не, т.е. дали ќе има гостинска публика, а како тргнало и дали воопшто ќе има ракометна публика или ќе делат по штабови![]()
Nekam da pomislam deka se praj pameten tuku nema veze negova rabota si e toa, rabotava e da ima karti za gostinski navivaci spored toa 10% deka treba da ni dadat toa se 700 karti posto Boris sobira 7000
Абе изиграва паметен, демек гага само одиме ние, ако има карти не одиме![]()
Копи/пејст од препуцавање на Фејсбук каде што било ископирано од сајтот на Минчовци.. со други зборови.. да не се надеваме премногу:
08/31/2013 - Rakometen fan прашува: ."Sto se slucuva so kartite za SEHA liga natprevarot so Vardar? Kolku sto gledam, nema da se prodavaat, tuku kje se \"davaat\" na lugje, dali smetate vie kako klub deka toa e fer i korektno da se pravi?"Одговор:
Организацијата на овој натпреварот и продажбата на картите е во надлежност на Агенцијата за млади и спорт
se pali ostaj gonie sakame samo gaga nekeme da plakame
![]()
Голманите одново се можеби главниот проблем. Ќе видиме што ќе биде од засилувањето донесено во 5 за 12...
Копи/пејст од препуцавање на Фејсбук каде што било ископирано од сајтот на Минчовци.. со други зборови.. да не се надеваме премногу:
08/31/2013 - Rakometen fan прашува: ."Sto se slucuva so kartite za SEHA liga natprevarot so Vardar? Kolku sto gledam, nema da se prodavaat, tuku kje se \"davaat\" na lugje, dali smetate vie kako klub deka toa e fer i korektno da se pravi?"Одговор:
Организацијата на овој натпреварот и продажбата на картите е во надлежност на Агенцијата за млади и спорт
Nekam da pomislam deka se praj pameten tuku nema veze negova rabota si e toa, rabotava e da ima karti za gostinski navivaci spored toa 10% deka treba da ni dadat toa se 700 karti posto Boris sobira 7000
Да резимираме кој ни е составот на крај:
Голмани:
Милиќ
Малумбрес
Даскаловски
Чановски
Леви крила:
Дибиров
Марковиќ
Недановски
Десни крила:
Брумен
Раковиќ
Јовчевски
Пикери:
Стоилов
Чипурин
Тоскиќ
Леви бекови:
Растворцев
Лазаров
Абутовиќ
Драгаш
Стоилов
Десни бекови:
Душебаев
Петриќ
Терзиќ
Средни бекови:
Карачиќ
Прибак
Ваљда сите ги набројавДонесовме 9 играчи, тимот го напуштија 4-ца (Ојлески и Маркоски во Металург, Рајковиќ и Лазовиќ врска немам), а Кукоски го пратија на позајмица во Струмица.
Непотребно е да се има толку играчи на чева бековска позиција, особено што тројца од нив играат воглавно во одбрана. Впечатливо е дека на пикер, лево крило, десно крило и десна бековска позиција беа донесени по едно врвно засилување, па очекувавме такво да има и на лев бек. Сите се разочараа што Растворцев беше изборот, ама со оние пријателски што ги гледавме можам да кажам дека не демантирашеСепак пак нешто како да фали на таа позиција...
Потпишувањето на Стоилов беше истотака чуден потег... Го дадоа Кукоски на позајмица, играч помлад од Стоилов со исти карактеристики. Ќе видиме што ќе биде од него, ако се земе во предвид дека одбраната ни е најранливото нешто во моментов. Еден мораше да лета од оваа позиција, а за жал Фичо ми е прв пик за такво нешто
Голманите одново се можеби главниот проблем. Ќе видиме што ќе биде од засилувањето донесено во 5 за 12...
Да ја отвориме сезонава со победа во сабота![]()
Абе изиграва паметен, демек гага само одиме ние, ако има карти не одиме![]()
Не изигравам паметен,само нон стоп тоа се вергла како демек вас карти не ви давале.Па како може да ти забранат ако сакаш да купиш карти преку нет не сваќам?Две години одам редовно на ракомет па досега никој не ме прашал ти за кој си,демек ако не си за Металург не ти давам карта.Глупости.Ќе ги раздавале картите...Па ако ги раздаваат ќе ги поделат 12,13 и 14 блок,нема цела сала да ја поделат сигурно.Еве дури и да ја поделат,ко што кажа претходно тоа нема да бидат фанови на Металург,така да не знам што сте вие оштетени?
Дека даваа карти на фајнал форот во Сеха гледам се наполни БТ.Дај ве молам исто е и пред натпреварите од репката,еден куп луѓе плачат на форум како нема карти ги раздале,РФМ мафија,а јас одам купувам карти пред сала има пред натпреварот![]()
Не изигравам паметен,само нон стоп тоа се вергла како демек вас карти не ви давале.Па како може да ти забранат ако сакаш да купиш карти преку нет не сваќам?Две години одам редовно на ракомет па досега никој не ме прашал ти за кој си,демек ако не си за Металург не ти давам карта.Глупости.Ќе ги раздавале картите...Па ако ги раздаваат ќе ги поделат 12,13 и 14 блок,нема цела сала да ја поделат сигурно.Еве дури и да ја поделат,ко што кажа претходно тоа нема да бидат фанови на Металург,така да не знам што сте вие оштетени?
Дека даваа карти на фајнал форот во Сеха гледам се наполни БТ.Дај ве молам исто е и пред натпреварите од репката,еден куп луѓе плачат на форум како нема карти ги раздале,РФМ мафија,а јас одам купувам карти пред сала има пред натпреварот![]()