Фан клуб - РК Вардар

Очигледно одиш само кога има мечеви во ЛШ, а за плачењето за Фајнал форот лажеш.

Не бе одам редовно кога можам се разбира.Не реков дека некој плачел пред фајнал фор туку дека иако имаше карти колку сакаш салата не беше полна на ниту еден натпревар.
--- надополнето: 3 септември 2013 во 00:37 ---
Па кој рече дека ќе бидат фанови на Металург? Ми е гајле мене кој сака нека оди, битно да има карти и за оние кои стварно сакаат да гледаат ракомет и екипите на теренот им значат нешто. Изиграваш паметен пошто никој жив не знае уште како ќе оди продавањето на картите ако воопшто има нешто такво. Најнормално си праша дечкото, а ти со првоцирачки намери му одговараш и му го извртуваш напишаното.

Ти може не си дошол до таков конфликт да не можеш да земеш карта, ама поголем дел од нас не можеле да дојдат до карти кога се играло во Автокоманда. Се случувало и да те испрашуваат од каде си, ама кога била најавувана гостинска навивачка група, карти во слободна продажба НИКОГАШ немало, а на гостинската група им давале некој симболичен број на карти.

Натпреварите на репката во било кој спорт одамна не ги следам со директно присуство иако од 2004 со години немав промашено репрезентативен меч во фудбал/кошарка/ракомет. Едноставно не можам да седам покрај луѓе кои врска немаат од спорт и дошле да се сликаат таму и да даваат иритирачки "стручни" коментари, така да ТВ FTW кога се работи за репрезентација. Освен на фудбал можеби пошто стадионот е полупразен и можеш да се дистанцираш од ваквите експерти кои ако станеш за некоја шанса одма ќе ти викнат дечко седни, ништо не гледаме...

Не знам што очекувате?
На секој му е јасно дека можете да ја наполните нивната сала.И да не треба да ве пуштат сите?Колку што знам фер однос е 10% да пуштат гостински.Тоа ќе му дојде пола блок што е над влезот.

xxx_resize.jpg

--- надополнето: 3 септември 2013 во 00:44 ---
Лепи под карти да ни дадат се мисли за организирано да може да се навива, а не за да идеме семки да грицкаме.

Па би требало да ви дадат и така еден блок.Најверојатно блок 15,собира околу 300 души.

Чим АМС е организатор тогаш ништо од карти за Комити :)
Само не ми е јасно како може да се препушти организација на СЕХА натпревар на АМС.... Не би ме чудело и лигашките натпревари да пробаат они да ги организираат :pos:
Иначе VaZoLjIN памтиш последниот натпревар во Автокоманда што се случи така ? И дека немаа друго решение освен да ја затворат салата за сите, зошто секогаш фановите на Вардар наоѓаа начин да дојдат до карта и приближна бројка да се како тие на Металург. Претходно неколку утакмици на Комити не им дозволуваа организирано да присуствуваат. Значи тоа ни е муабетот што организирано не дозволуваат да гостуваме во Автокоманда веќе некое време, плус што најверојатно ни сега нема да можеме да бидеме у Борис.

http://www.youtube.com/watch?v=zVXiUrHGmfk&feature=youtu.be Колку идиотска изјава од Усташов.....

Само не ми е јасно како може да се препушти организација на СЕХА натпревар на АМС.... Не би ме чудело и лигашките натпревари да пробаат они да ги организираат :pos:
Иначе VaZoLjIN памтиш последниот натпревар во Автокоманда што се случи така ? И дека немаа друго решение освен да ја затворат салата за сите, зошто секогаш фановите на Вардар наоѓаа начин да дојдат до карта и приближна бројка да се како тие на Металург. Претходно неколку утакмици на Комити не им дозволуваа организирано да присуствуваат. Значи тоа ни е муабетот што организирано не дозволуваат да гостуваме во Автокоманда веќе некое време, плус што најверојатно ни сега нема да можеме да бидеме у Борис.

http://www.youtube.com/watch?v=zVXiUrHGmfk&feature=youtu.be Колку идиотска изјава од Усташов.....

Абе не зезај, види каква срцепарајуча изјава дал.. фршти со патриотизам.. па тука квази-новинарчињава ќе се расплачеа кога заврши со говорот, воздишки се слушаа.. а говоров јеботе, ко у Влада на РМ да му го составувале.. ете, Лино си го заслужи пасошот што го доби како почесен граѓанин на Македонија.. иако почна да го исплаќа уште на локалните избори кога на Велешани им ветуваше нова спортска сала... БРУКА!!! Е стари мој, ти отидоа у курац сите медали од Олимпијади и првенства со една глупа, имбецилна и непромислена изјава. Тотално пролупал, ама добро.. и годините го стигаат. Неправдата била исправена, Металург бил вистински првак на Македонија, они се бореле за идентитетот... сисајте бе, сисајте!!! И за крај, не работите у подрум, грешка си, работите у штала!

У пм, ме изнервира од сабајле со видео-клипот. Отворена провокација за сите наши играчи. Ако ова не ги натера у сабота да пројдеме како брз воз преку Минчовциве, тогаш не знам што да се додаде. Да сум Кастратовиќ, у соблекувална би им ја пуштил изјавава, ко мотив плус.

Kakva PIZDURINA od coek ej:)! Ushte ne moze da se pomiri deka proslata godina Vujo mu go spopika i mu ja zema titulata... Kako posle ovaa izjava da go cenis ova djubre od coek??

Абе не зезај, види каква срцепарајуча изјава дал.. фршти со патриотизам.. па тука квази-новинарчињава ќе се расплачеа кога заврши со говорот, воздишки се слушаа.. а говоров јеботе, ко у Влада на РМ да му го составувале.. ете, Лино си го заслужи пасошот што го доби како почесен граѓанин на Македонија.. иако почна да го исплаќа уште на локалните избори кога на Велешани им ветуваше нова спортска сала... БРУКА!!! Е стари мој, ти отидоа у курац сите медали од Олимпијади и првенства со една глупа, имбецилна и непромислена изјава. Тотално пролупал, ама добро.. и годините го стигаат. Неправдата била исправена, Металург бил вистински првак на Македонија, они се бореле за идентитетот... сисајте бе, сисајте!!! И за крај, не работите у подрум, грешка си, работите у штала!

У пм, ме изнервира од сабајле со видео-клипот. Отворена провокација за сите наши играчи. Ако ова не ги натера у сабота да пројдеме како брз воз преку Минчовциве, тогаш не знам што да се додаде. Да сум Кастратовиќ, у соблекувална би им ја пуштил изјавава, ко мотив плус.

A zoshto ne bi dal takva izjava? Prv e na kurir, press 24, 24 vesti i ostala bagra, i toa so izjava koja nema vrska so sport. Vo normalni uslovi na nikogo ne mu e gajle kako stranski trener se chustvuva po odnos na nacionalnite prashanja na edna zemja vo koja trenira klub. ova e nachin da se legitimira kako "eden od nas", bidejkji za zhal sepak sme vo situacija koga ima potreba da se napravi toa.

Ne komentiram vo princip vakvi stvari, ne me interesiraat i ne sakam da gi diskutiram. Doagjam samo da iskomentiram nekogash neshto za rk vardar i za rakomet opshto. Bi bilo dobro da ne gi meshame stvarive vo rakomet iako znam deka nekoi stvari perverzno se modificirani poslednie godini , pa i ovaa.

Na izjavi so vakov patos mesto im e na portalite koi gi navedov, pa bi apeliral da ne im davame gaga prostor tuka. ednostavno nemaat vrska so rakomet ushte pomalku so nashiot VARDAR.

Настрана од гомнаров лино и коментариве на вештачкиве, вчера пронајдени сајбер фанови, ако дадат карти во слободна продажба ќе си видат кој е кој, како и секогаш:) доста беше од мене со зборови, на дело во сабота да ги мочаме вештачкиве.

Него, прееска го гледам Самс седнат со од ЖРК црнките у ресторанче се смеат им врти муабетче нешто:cool: не видов дали некој од играчиве на РК имаше таму да мрсат и они:D

Ќе ми извините али стварно кај може да се купи МАИЦА РК ВАРДАР ИЛИ КАЈ Е ФАН ШОПОТ НА КОМИТИ?!дека под кале тој неработи до почеток на сезона :(

Прочитан е веќе Медолино со овие изјави.Очигледно сеуште го боли тоа како ја изгуби титулата од Вујовиќ, па веќе незнае што да прави и удри со ниски провокации.Јас разбирам не очекува едно големо дерби ама човек со такво реноме да дава вакви изјави тоа е нонсенс.
Сигурен сум дека нашите играчи ја слушнале изјавава и убеден сум дека ќе гризаат во сабота :vozbud:

Ќе ми извините али стварно кај може да се купи МАИЦА РК ВАРДАР ИЛИ КАЈ Е ФАН ШОПОТ НА КОМИТИ?!дека под кале тој неработи до почеток на сезона :(

Ако не ти е мака почекај до првата во Кале со Партизан за недела и пол.. тогаш сигурно ќе има секакви маици.
Сеа за сеа не знам каде би можел да најдеш. Ни Комити уште немаат објавено дека ќе има продажба на реквизити скоро.

За дресовите рекоа дека ќе ги има наскоро. Али па од фирмава за спортска опрема Хумел кажаа дека нема уште никакво навестување за тоа...

Ако не ти е мака почекај до првата во Кале со Партизан за недела и пол.. тогаш сигурно ќе има секакви маици.
Сеа за сеа не знам каде би можел да најдеш. Ни Комити уште немаат објавено дека ќе има продажба на реквизити скоро.

За дресовите рекоа дека ќе ги има наскоро. Али па од фирмава за спортска опрема Хумел кажаа дека нема уште никакво навестување за тоа...
Сигурен си дека на Кале ќе се игра, колку што знам во Борис ќе се играат Сеха.

Ja kolku sto znam dokolku e zavrsena Kale so renoviranje, tamo treba da se igraat Seha.. I nekoja nova informacija vo vrska so kartite za u sabota? nekoj neso da znae? Pa ne e valjda da treba da imas coek u agencija za mladi i sport i tamo da molis ko bednik za karta? Ti jebem i drzava i se

Червар може само да го издудла едно убаво!!!
Само еден клуб само Вардар !!!
Нека се знае,цела Македонија навива за РК,Фк и сите други Вардарови колективи!!
Поздрав од Виница,источна Македонија е цела црвено црна!

Сигурен си дека на Кале ќе се игра, колку што знам во Борис ќе се играат Сеха.

У кале ќе се играат од Сеха 100%, само со шминакњето можно е да не стгиант на време да завршат и со поради тоа само првово коло против Партизан да се игра во Борис, а останатите во Кале.

Постирано на фејсбук фан страната на РК Вардар

Г-дине Червар, РК Вардар е официјален шампион на Македонија, вкупно 8-ми пат во својата историја, што го прави најтрофеен клуб во македонскиот ракомет.
РК Вардар титулата си ја освои на терен, спортски и чесно, но добро, навикнати сме од вакви коментари од Ваша страна, впрочем, вие како спортски колектив до сега безброј пати покажавте дека сте лоши губитници!

Вие, пред се како странски државјанин, не може да им објаснувате на Македонија и македонските граѓани што за нив значи името ВАРДАР и неговите црвено-црни бои и да кажувате за неговата тежина.
Вардар е име кое ги обединува сите македонци, каде и да се, впрочем како што вели и една песна, Вардар е Македонија, Вардар е од извора па до Солуна!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom