1. Можеби јас не сум добро информиран, ама картите ќе одат во продажба преку MkTickets колку што сфатив, а нема да биат распределни. Ако се распределени тогаш е друга ситуацијата и ќе бидите во право ама освен шпекулации официјална таква информација нема.
2. Не знам од каде ви е приказната дека картите ќе ги раздавале на луѓе кои биле за Металург, кога дури и во случај стварно да ги раздаваат, тие би отишле на неутрални луѓе. Не го организира Металург во старт ова така што непотребни се било какви коментари против нив во случајот, без разлика што во минатото правеле слични финти на недозволување на влез во Автокоманда за навивачи на Вардар.
П.С. И Самсоненко и Минчо се подеднакво блиски со владата колку што знам, така што политичко форсирање на едните не ми е за верување...
П.П.С. Ако плаќате карти и кога не ви бараат секоја чест. Можеби не сум добро информиран. Но факт е дека секогаш кога некој се жали немало карти ова она, картите биле распределни по луѓе кои не разбираат и слично, јас сум купил најрегуларно карти. значи немало никакви проблеми.