Фан клуб - РК Вардар

Dokolku ima karti vo slobodna prodazba kao sto e toa za liga shampioni nikoj nema da se zali...no dokolku nema, se povtoruvaat istite sranja od finaleto, i site znaeme koj gi zapocna..ako ne pustat karti vo slobodna prodazba use ednas ke dokazat deka se najveci pizdi

Добро бе да ве прашам, зошто сами не си се организирате и не си купите карти? Не дозволиле навивачки групи големото чудо. Можи слободно да си купите карти и никому ништо. Туку само се жалите а јас се кладам дека пола сала празна ќе биди оти нема никој да купи карти. Ситуацијата е слична како за репрезентациите. Ми се чини дека сите жалби потекнуваат од тоа дека нема за без пари да ве пуштат како навивачи, туку ќе мора и вие како и секој просечен граѓанин да си купите карти.

Точно е дека според мене глупаво е натпревар од СЕХА лига да се користи за некоја си промоција на спортот, ама тоа не значи дека целта е на трибини сосила да наредат луѓе кои првпат гледаат ракомет и нема да пуштат карти во продажба. Стварно не знам од кај ви се овие муабети. Да не зборувам што гарант и едниот и другиот клуб се среќни што утакмицата се игра во БТ, а не во Велес, од еден куп причини.

Не не, другар си утнал малце или не си не разбрал, гледам и другите горе ти објаснија. Никој не се буни за тоа ако има карти во продажба. Нормално ќе си отидеме сите и ќе си купиме без збор. Проблемот е што ете има шпекулации дека картите ќе бидат поделени, а се збори дека Металург на Вардар ќе му даде 200 карти а другите ќе бидат поделени од страна на металург, рфм, агенција за спорт и млади итн...

Е тоа е веќе проблем.

1. Можеби јас не сум добро информиран, ама картите ќе одат во продажба преку MkTickets колку што сфатив, а нема да биат распределни. Ако се распределени тогаш е друга ситуацијата и ќе бидите во право ама освен шпекулации официјална таква информација нема.
2. Не знам од каде ви е приказната дека картите ќе ги раздавале на луѓе кои биле за Металург, кога дури и во случај стварно да ги раздаваат, тие би отишле на неутрални луѓе. Не го организира Металург во старт ова така што непотребни се било какви коментари против нив во случајот, без разлика што во минатото правеле слични финти на недозволување на влез во Автокоманда за навивачи на Вардар.

П.С. И Самсоненко и Минчо се подеднакво блиски со владата колку што знам, така што политичко форсирање на едните не ми е за верување...

П.П.С. Ако плаќате карти и кога не ви бараат секоја чест. Можеби не сум добро информиран. Но факт е дека секогаш кога некој се жали немало карти ова она, картите биле распределни по луѓе кои не разбираат и слично, јас сум купил најрегуларно карти. значи немало никакви проблеми.

Јас не мрчам доколку картите одат во продажба преку MkTickets, прокоментирав бидејќи вмешувањето на Агенцијата за млади и спорт во целава оваа ситуација околу дербито ми буди лоши асоцијации. Некако ми смрди дека карти ќе се делат по партиските штабови на послушниците кои не смеат да речат не. Сепак станува збор за 8ми септември, па кога Владата потегнала вака да се прославува ќе им биде глупо да се избрукаат. Ама ајде, од понеделник веројатно ќе имаме повеќе информации.

Znae nekoj dali ke ima Livrstream so PSG?
Ako ima daj spodelete ve molam

6': Les macédoniens ont des remontées de balle très rapides. 4-2

Jefffffffffffffffffiiiiiiiiii @JeffMtima superbe but de l'ailier parisien 4-5 encore un but de retard
--- надополнето: 31 август 2013 во 20:36 ---
Мамица им ебам пишуваат само они кога ќе дадат гол. :D

Jefffffffffffffffffiiiiiiiiii @JeffMtima superbe but de l'ailier parisien 4-5 encore un but de retard
--- надополнето: 31 август 2013 во 20:36 ---
Мамица им ебам пишуваат само они кога ќе дадат гол. :D
6-5 :D

4-2, па 4-5, па 6-5 за нас изгледа... Мачење е вака кога се следи..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom