Фан клуб - РК Вардар

Ова е идиотска работа, подегенско нешто не сум чул до сеа. Се разбира им иде од корист на вештачкиве од Велес зашто нема да бидат ругани и исвиркани како и секогаш каде и да играат надвор од автокоманда.

А што е сеа форава... кога ќе идеш карта да купуваш ќе те анализираат дали може да си навивач? Убаво рече Бенеамата... дај нека заврши 50:50 и да се игра без одбрана, за кефот на публиката. Ебате државата :tapp:

И на крај што може да не спречи сите да си купиме околу илјада карти, и кога ќе влеземе да се групираме во еден дел.

Taman si se spemav deka utakmicava mi doaga den posle ispitna ... E sega podobro na kafe ke idam negde ili ke si iskocam i ke si pominam ubavo poso cel slajm sto prv pat slusa za rakomet ke dojde da pravi skandinavska atmosfera... Ne idam koj gi ebe bolje ke idam so Lovcen ke gledam otkolku vaka nekoj da ti nabiva nekoi pravila. Sto ne nabivaa pravila na vremeto da go spasat Kometal ili da im pomognat na Pelister Borec Struga a ne sega se prompviraat politicki na imeto na ona sto nas ni znaci poveke od bilo kakov politicki slajm so ne laze ovie 20 godini

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

Taman si se spemav deka utakmicava mi doaga den posle ispitna ... E sega podobro na kafe ke idam negde ili ke si iskocam i ke si pominam ubavo poso cel slajm sto prv pat slusa za rakomet ke dojde da pravi skandinavska atmosfera... Ne idam koj gi ebe bolje ke idam so Lovcen ke gledam otkolku vaka nekoj da ti nabiva nekoi pravila. Sto ne nabivaa pravila na vremeto da go spasat Kometal ili da im pomognat na Pelister Borec Struga a ne sega se prompviraat politicki na imeto na ona sto nas ni znaci poveke od bilo kakov politicki slajm so ne laze ovie 20 godini

Ама кога ќе излезат двата клуба на терен ние од трибина заедно прегрнати во песна за Македонија ќе го спуштиме македонското знаме и ќе го бордриме секој потег на двата клуба :ROFLMAO:

Чиста среќа што натпреваров нема никаква голема важност, иначе заебанција голема ќе направеа. Али гледам и на позитивната страна, ако нема организирано навивање пиратчињава нема да ги носат и враќаат со полиција и со автобус, па здравје боже на некој може носот да му се направи како на Овен Вилсон.

Како може бе од Влада да наложуваат на приватни клубови и на интернационална лига каде, кога и како да се одигра еден натпревар :вонзем:

Не знам што те чуди. Тоа е тоа во оваа држава.

Ама кога ќе излезат двата клуба на терен ние од трибина заедно прегрнати во песна за Македонија ќе го спуштиме македонското знаме и ќе го бордриме секој потег на двата клуба :ROFLMAO:

Чиста среќа што натпреваров нема никаква голема важност, иначе заебанција голема ќе направеа. Али гледам и на позитивната страна, ако нема организирано навивање пиратчињава нема да ги носат и враќаат со полиција и со автобус, па здравје боже на некој може носот да му се направи како на Овен Вилсон.

А Грујо ќе одржи ли говор за многудетно семејство пред да почне натпреварот?

А Грујо ќе одржи ли говор за многудетно семејство пред да почне натпреварот?

Многу е голема веројатноста тоа да се случи:pos:

Наводно чув шпекулација дека кој тим ќе победел добивал споменик а поразениот спомен плоча на плоштад :icon_lol:

Стрелци за Вардар против Арагон: Душебаев 5, Петриќ 5, Карачиќ 4, Лазаров 4, Дибиров 4, Тоскиќ 3, Брумен 3, Чипурин 3, Раковиќ 2 и Растворцев 2.

Под итно да се побараат 10% или колку ни следува од картите како гостински навивачи. Нека се платат ако треба ама да си ги подигнеме и кој ги врти нека делат карти како сакаат после

Abe prav navivac niso ne moze da go spreci...poraka do site seljaci..BT pak ke bide crveno crn kao i uvek koa igraat ovie 2 kluba!

Ќе видиш кога ќе ги разделат сите карти, дали ќе биде црвено црн :icon_mrgr:

Вака во Велес немаше бегање, ќе си купевме карти преку Велешани ако не ни дозволуваа од Металург и ќе ја наполневме цела сала :icon_mrgr:

Вака во Велес немаше бегање, ќе си купевме карти преку Велешани ако не ни дозволуваа од Металург и ќе ја наполневме цела сала :icon_mrgr:
. Cek sea i oficijalno nema voopsto karti u prodazba? Se ke ide preku agencija za mladi i sport?

Пак ќе биде само ова е уште еден напад врз групата. Цел е да не уништат

Да се фраери нашиве би излегле со младински состав на овој меч, нека гледаат "избраните" гледачи "класа" ракомет.

Ми го зема зборот.(y)

Најдобра реакција е сеа да се излезе со младинците со некој трет состав. Чисто само колку формално да се изигра натпреварот. Да им се мочам во тоа лигушите какви се срања ќе направат. Којзнае сеа како ќе иде ова со продавање на карти и дали воопшто ќе има.

Најфраерски потег би бил да се иде со трет состав, мобилизирање кој е за Вардар да не оди на утакмица и резултат минчовциве против младинците на Вардар во полупразна сала. Али ова тешко остварливо. Следното коло си играме со Партизан во Кале па ко луѓе да си одиме да си го гледаме Вардар.

Слушајте ми збор, сеа допрва кроз следнава недела ќе се дознаваат детали што и како ќе биде. Решено е веќе и сеа само ќе ни соопштуваат како им е кефот.

Абе се отепавте вие од одење на РК Вардар... само кога игра со Металург.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom