Фан клуб - РК Вардар

Не ми се вертува колку се кретеснки органзирани овие ЕХФ има уште многу леб да јадат за да ги стигнат УЕФА.

И која е логиката сеа, овие од првиве шешири не смееја да се паднат во иста група, а овие од вајлд-кард турниров може, лол. Ќе се изнагледаме македонски дербиња упм. :D

Б групата е смрт. И Колдинг и Данкерк се јаки екипи...

Меѓу Б и Ц не знам која е потешка.Али ако се помине група Ц па противниците од Д се релативно полесни,

Б групата е смрт. И Колдинг и Данкерк се јаки екипи...

Како бе Б ггрупата, па ваму кај Вардар ќе ги има и Динамо МИнски и некој со вајлд карта а овие сите екипи се појаки од Данкерк и КОлдинг.

Како бе Б ггрупата, па ваму кај Вардар ќе ги има и Динамо МИнски и некој со вајлд карта а овие сите екипи се појаки од Данкерк и КОлдинг.

И Татран може да влета пред Динамо Минск.

Аууу тешка група за Вардар (и за Металург ако минат). А групата е безвезе, Б е многу тешка, Д е просечна.

И Татран може да влета пред Динамо Минск.

Не ми се верува, Динамо има поквалитетен состав.
Иначе уште се ајдам пу бе да ти ебам баксзуите ццц па кај за прв пат иамме шанса да имаме двајца претставника у лш па и заедно се паднаа во сита група.
Жими се многу глуп систем имаат овие ЕХФ, да ви ебам и вајлд карти и лш ми се одмили сега лш.

Вардар Металург и Кире у иста група хехехехе
го заборавив и Хансен :D

Нека паднат де Металург, не заборавајте дека ќе треба да гостуваат во Борис кога ќе играат со нас :D Имаме шанси де за понатаму, и онака тешко дека можевме да бркаме прво, второ место...

ohoho kakva grupa... znaev. Ali so ogled na toa shto ni padnaa polesni protivnici od sheshirite pod nas, mislam deka dobro pominavme, barem podobro od drugite ekipi od nash sheshir (osven Flensurg). Kako shto se sostavuva timov realno bi trebale da sme treti, ali kje vidime.

Inaku objektivno mnogu kvalitetna grupa. Kje bide opasno na Vardar - Barca i Vardar - PSG, a ako se desi Vardar- Metalurg. mmm da ne zboram.

Па јас сеа ќе навивам за Металруг да влезат у група, па да си поделиме бодовите така ако на приемр им требаат на нви за пролаз или па нас , кога може ЕХФ да не ебе вака поштено зашо не и ние да ги поебеме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom