Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи Бранче е големото засилување.Намерно и онаква маица облекол, ко дрес на Вардар
![]()
Јас ја гледав вчера коа се вратив од утакмица на Макс Тв ако можам ќе ја снимам со камера и ќе ја прикачам, ежење е цела утакмица поготово на крај влегувањето во терен. Утакмицата мислам цела вечност дека траеше и немаше крај, секоја минута беше саат, а на крај прославата... Шта речи коју поруку послатиМислите дека можеме да најдеме видео од утакмицава??
И големо УААА за Коњаникот Сабја што од непознати причини коа беше славјето го затекнавме на спротивната трибина кај Металурзите![]()
Дојдов до нивниот дел да и честитам на една навивачка на металург, која низ гз ми ја извади победата од купотИ големо УААА за Коњаникот Сабја што од непознати причини коа беше славјето го затекнавме на спротивната трибина кај Металурзите![]()
Затоа и не беше нешто весел туку имаше тажна фаца, значи неко меџу нама није нашЗа нив има навивано, затоа и изгубијаТој е малерот
Сите екипи ги отпадна тој, каде оди тој таму повеќе трева не расте![]()
Лажеш курвоДојдов до нивниот дел да и честитам на една навивачка на металург, која низ гз ми ја извади победата од купот
Се се враќа се се плаќа![]()
Па тоа ти зборамЛажеш курвоА на прославата што бараше кај нив на трибина ондак ?
![]()