Пред да реплицираш коректно е да прочиташ подобро за шо цитираш нели,супервизоре?
Ај најди си снимка од тоа полуфинале во СЕХА ,види шо изработи изборникот па после ќе прајме муабет и ќе се прајме генерали...а не вака само на празно да пукаш како и сите останати фанови
ЕЕ АМИ ЛИНО ВЛЕЗЕ ВО 1/4 ФИНАЛЕ влезе,секоја чест...ама шо има врска СЕХА со ЛШ?
Поентата на постот беше за тој меч шо Лино без потреба го исфорсира цел прв тим на небитен меч со Вардар во лигашкиот дел,па после во полуфиналето ги турна гаќите....само аматерските грешки на Вардар го вратија Металург во игра,иначе требаше да биди прегазен на тој меч.....има логика овде?
А му следеа мечеви со Киелце...па кога веќе ја прежали СЕХА подобро да не се резилеше......
Сам не знаеш за шо цитираш...
А дали ќе станел Вардар шампион или не,искрено мене ме заболе и за вас а уште повеќе за Вардар....,но сепак како и секој љубител на ракометот мило ми е шо имаме два добри клуба и не служиме за потсмев во Европа....
И ниту сум експерт,ниту се правам некој,за разлика од некои фанови кои од вчера почнале да гледаат ракомет и мислат дека со Металург почна и ќе заврши ракометот во Македонија па ги напраја темите за ракомет каша попара .....
Баш напротив ти плачиш дека имало можност играчите на Пелистер намерно да повредиле некој ваш играч па дури и клетви фрлаш како некоја баба

...
Детенце мало,пред да почниш конверзација со постар треба да научиш малку манири на добро однесување...
Ама јебига уште си во основно па не сте стигнати до таа лекција...
Овај советот со лабелото изгледа од искуство а?

изгледа си користиш кога одиш на школо а?јебига модерна генерација....
Не мора да се мешаш во теми кои очигледно не ги разбираш..ама посилно е од тебе....сепак те разбирам и јас сум бил дете некогаш....
И не сум јас толкава легенда како тебе,од тебе поголема легенда нема,најголемиот навивач на Металург(на форум нормално,на трибини слабо те има некако),кој по победа на своите пулени ги велича до небо
НАЈЈАКИ СМЕ,СЕГА ПУШЕТЕ,СТАНИЌ ЈА СПУШТИ РОЛЕТНАТА
,а кога ќе изгубат по некоја случајност "навива" за својот тим пишувајќи вакви постови,цитирам
МОЈСО КРЕТЕНУ,ДЕБИЛИ ЕДНИ ЗАРЕМ ОД ОВИЕ МОЖЕВТЕ ДА ИЗГУБИТЕ,ПА ЦЕЛ ТИМ ТРЕБА ДА СЕ ИЗБРКА ОСВЕН НЕКОЛКУ.
И ти најде да солиш памет овде...хаха.....

Не вреди ни да реплицирам ама секогаш кога ќе ми текни на тебе се смеам....па од респект за ваков форумџија едноставно морам да ти обрнам внимание...
Колку само сум се смеел на некои твои постови....посебно во навивачките теми,па не ми се верува дека некој успеа да напиши такви бисери,respekt...

.