Фан клуб - РК Вардар

Им фалат добри шутери кои ке шутираат од 9метри на Вардар и лев и десен бек.Петрич е во години. Исто и на лев бек-Карачич и оној другиот 21-22 годисниот Србин дваметраш играат во одбрана, додека Фичо Лазаров е добар само во домашна и СЕХА лига. Исти така и добар голман фали Милич игра променливо

Карачич потпиша договор веќе така да ќе остане. За Столе и Прибак уште не се знае, али Прибак би требало да остане. Играта ни е добра, само што ни треба нас е голманот да се разбрани. У СЕХА Милич на почетокот ги сокапа и затоа напраивме предност и победивме. У купот немаше добар ден, не почна добро и они беа тие што направија предност и на крај победија. Што значи многу е битен почетокот, ако убаво го отвориме натпреварот, со добра одбрана и лесни голови притисокот кај нив ќе се префрли. Али има време до тогаш, у сабота прво да изиграме со Зомимак па ќе видиме понатаму :)

Абе како баш нашиве играчи се под притисок моментално.Титула немаме видено 3 години башка и на домашен терен играме.Тоа ме плаши мене најмногу.И ме плаши и Наркосот ако се разбрани како во купов ќе биде ептен тешко.

Абе како баш нашиве играчи се под притисок моментално.Титула немаме видено 3 години башка и на домашен терен играме.Тоа ме плаши мене најмногу.И ме плаши и Наркосот ако се разбрани како во купов ќе биде ептен тешко.
Абе моментално, ама во утакмицата на почеток ако влеземе со 2-3 гола предност притисокот на другата страна се префрла. Они ќе бидат тие што ќе мораат претпазливо да играат и да бркаат предност. Многу е тешко во таква ситуација да се игра. Затоа викам, ако се разбрани Милиќ на почетокот од утакмицата многу полесно ќе биде за нас. У Сеха сите памтиме колку зицери му скина на Георгиевски, тие да ги погодеа друг тек ќе имаше натпреварот. :)

Како помалку , ете ги сега уште палачт по весници дека играле и протви судиите и против РФМ.
Уште па наркоманот ијавил да имало фер судење и без матни игри ќе не добиеле убедливо.

Ако де... Нека плачат, народот на ТВ виде што и како беше. Треба нашите да излезат ден пред уткамица и да кажат дека она што наркосот го прави не е во ред и дека неможе да поминува неказнето. Дека треба да ги добие тие 2 мин па макар и 3-4 играчи имале во поле.
--- надополнето: 24 мај 2013 во 06:00 ---
Мојсо реално ќе изигра уште една,две сезони онака во добра форма....прајме муабет за Европа,за ваква партал лига како нашата ќе игра и до 40 години....за тука не треба многу....
Нозете му се партал,еден куп повреди,а изигра некоку утакмици во серија одма откажува нешто.......а не е веќе млад...ги начука 33 години во газот....
Сепак за таа гомила на пара шо ја зема во Металург можам да кажам секоја чест за Мојсо.....лапа плата како на просечен бундес играч,добро си се обезбеди овие неколку сезони...:X3:
За разлика од него Кире е позачуван...:D,немаше толку малери со повредите...
И тој ќе изигра уште некоја сезона пред да се врати во Македонија...тука ќе закрпи добра пара..
Не би ме зачудило доколку потпиши за Вардар,доколку освоите титула......
Штом досега не објави каде ќе оди наредна сезона и тој најверојатно чека да заврши сезоната кај нас....
Не ми се верува да оди во Бундес Лига,макар и колку и да е баран,таму се игра друг ракомет,ракомет шо не му одговара има да го посинат од ќотек....
Во Франција Псж и Монпеље веќе ги имаат пополнето позициите на десен бек...а сигурно нема да оди Кире некаде каде шо би делел минутажа со некој.....не е таков тип на човек...
Тука Михајло сигурно нема да се штеди и ќе му понуди добра паричка(кога Мојсо лапа преку 10-15 К по месец)Лазаров сигурно би се исценкал за нешто повеќе(мајката си ебал,роден политичар,штета шо СДСМ не го регрутираа со време,ќе имаа добар успех со него)....:D ...

Јавна тајна е дека ако сме шампиони ке му биде понудено цело богатство на Кире. Кире +1 екстра засилување за идната година.

Јавна тајна е дека ако сме шампиони ке му биде понудено цело богатство на Кире. Кире +1 екстра засилување за идната година.
Ова сигурно е јавна тајна во Австралија :D
Ако е глуп да дојде во Македонија.

Ако де... Нека плачат, народот на ТВ виде што и како беше. Треба нашите да излезат ден пред уткамица и да кажат дека она што наркосот го прави не е во ред и дека неможе да поминува неказнето. Дека треба да ги добие тие 2 мин па макар и 3-4 играчи имале во поле.
--- надополнето: 24 мај 2013 во 06:00 ---

Се шушка и дека Михајло ќе биде засилен со уште еден прилично богат спонзор, така да доаѓањето на Кире не би било никаков проблем. Истиот спонзор има ветено огромна премија на играчите за освојување на титулата.

Ова сигурно е јавна тајна во Австралија :D
Ако е глуп да дојде во Македонија.

Ова е од човек во клубот :P Не се секирај ти од кај ми се мене информациите. Цифрата што се спомнува е поголема и од червар

А ако не станете шампиони тогаш што прајме ? :D

И со ова ви се побиваат тезите и плачките дека Металург имале поголем буџет од Вардар

јавна тајна било бааахахахаха :pos:

И со ова ви се побиваат тезите и плачките дека Металург имале поголем буџет од Вардар

Ќе станеме бе дечко не се секирај. И со Кире пак имаме помал буџет од металург

Воопшто не ми е јасно зошто реплицирам на лик кој што постојано тера контра и покрај тоа што не е во право, ама посилно е од мене. Нашите тези се засноваат на моменталниот буџет на двата клуба, доколку догодина дојде до промена спонзорскиот тим на Вардар сигурно нема тврдоглаво да коментираме дека се уште имате поголем буџет. Како што правите вие цела сезона.

Ќе станеме бе дечко не се секирај. И со Кире пак имаме помал буџет од металург
Абе ако станете кој е ко вас,на коњ сте. Ама јас те прашувам ако не станете што ќе се деси со вашава јавна тајна ? Некако многу сте ми уверени дека баш во Вардар ќе отиде. хехехе

pi-lif Не одам контра,еве ти направи реален муабет во постот,пријателов на пример тврди дека и со кире во тим ќе имате помал буџет од Металург. Фаранг вие и сега имате ист буџет со Металург,еве нека е и 100,200 илјади помал,тоа што вие си ја фурате таа теза демек којзнае колку буџет има металург а ние сироти со малку пари им парираме е друга работа.
За да имаш пари да го платиш Кире треба да имаш во најмала рака поголем буџет од еден Металург. ;)

Ова е од човек во клубот :P Не се секирај ти од кај ми се мене информациите. Цифрата што се спомнува е поголема и од червар
Да му е на Лазаров за цифри ќе оди во Катар, тоа ми беше муабетот. А како што гледам низ сезониве наназад, целта му е да освои ЛШ, а тоа со македонски тим е тешко остварливо, затоа предност давам на Барселона.

Абе ако станете кој е ко вас,на коњ сте. Ама јас те прашувам ако не станете што ќе се деси со вашава јавна тајна ? Некако многу сте ми уверени дека баш во Вардар ќе отиде. хехехе

pi-lif Не одам контра,еве ти направи реален муабет во постот,пријателов на пример тврди дека и со кире во тим ќе имате помал буџет од Металург. Фаранг вие и сега имате ист буџет со Металург,еве нека е и 100,200 илјади помал,тоа што вие си ја фурате таа теза демек којзнае колку буџет има металург а ние сироти со малку пари им парираме е друга работа.
За да имаш пари да го платиш Кире треба да имаш во најмала рака поголем буџет од еден Металург. ;)

Ако не станеме шампиони здравје боже пак ќе си бидеме ВАРДАР. Види дечко за разлика од вас ние сме вистински клуб. Не ни требаат некој курви од бекстајџ да не рекламираат, не глумиме репрезентација на македонија, не плачеме после порази а уште помалку после победи, не пробуваме да глумиме РФМ или ЕХФ да измислуваме правила за странци, не крадеме играчи пред клучни утакмици... Ние сме клуб и здравје боже ништо трагично нема да биде и да не станеме шампиони па и да не дојде Кире. Кажи ми ти мене што ќе биде со вас ако вие не стантете шампиони? Ај може една сезона и да не е страшно ама 2 по ред и да не биде распад систем?

Реален муабет - червар од вујо дупло поплатен.

миркуловски, наумче, вугринец, манасков и наркоманот = буџет на РК Вардар

додер отиде во металург зашто му нудеа 3 пати повеќе пари не отиде за екстра 10 евра бе пријателе.

Вардар нема пола јас би рекол 1/3 или 40% макс од вашиот буџет. Со Кире пак би имале помал буџет.

Кире не е толку платен колку што мислиш... Ти реков колку червар што го плаќате толку е
--- надополнето: 24 мај 2013 во 11:43 ---
Да му е на Лазаров за цифри ќе оди во Катар, тоа ми беше муабетот. А како што гледам низ сезониве наназад, целта му е да освои ЛШ, а тоа со македонски тим е тешко остварливо, затоа предност давам на Барселона.

Комбинација од пари/македонија/играње во ист тим со брат му. Не е исто да зимаш исти пари во германија/шпанија или македонија. Ако му е цел лига на шампиони ОК, го бара барса или некој друг голем тим ОК, ама ако треба мегу нас или некој просечен германски или шпански клуб тогаш имаме шанса. Катар? Си бил некогаш таму? Супер е за месец дена...

Кој исти буџет не тропај глупости, повеќе пари на маркетинг фрлате отколку ние на играчи:icon_mrgr:
Финтата со Вардар е што има заинтересирани спонзори од странство но за во ИДНИНА, но под еден услов ДА СЕ ОСВОИ ТИТУЛАТА. Ако не играме во Лш немале интерес од клубот.
Во моментов не можеме ни од далеку да го платиме Кире, но ако се остварат најавите да влезе спонзорот, тогаш Кире ќе биде ситна риба :icon_lol:
Инаку спонзорот е привлечен благодарение на фантастичната атмосфера на Вардар-Металург во СЕХА лига, го потсетувало на Аргнетинска фудбалска атмосфера :icon_mrgr:

Но како што кажав типот си нема везе во моментов со клубот, и единствен услов за да се заинтересира е ЛШ. Мада јас не сум некој оптимист па дури и да освоиме, мислам дека моментална емоција му било тоа :icon_mrgr:

Што ако не освоиме?
Ништо, следна година ќе атакуваме пак. Ќе си продолжи да живее клубот како и обично.

Јавна тајна е тоа за Кире, шо се чудите? Ја има ставено на стенд бај понудата од Барса до крајот на сезоната, заради „можно предомислување“. И единствениот логична причина за тоа е понуда од Вардар. Секако, платата што би ја земал во Вардар би била минимум 50% од вкупната моментална плата што ја дава Вардар на играчите.

И зошто би сакал да дојде во Вардар? Оти тука би бил лидер и би имал сто пати поголема слобода од таа во Барса. Не е и Кире веќе тоа што беше, во години е, местото во Барса нема да му е загарантирано како тука.

За во Катар мислам дека нема шанси...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom